Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen széket vegyek?
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Apple MacBook
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parasutyo
üzenetére
eegen, oda kell figyelni. Az indexes küldinél én is megszívtam. Nyerni kell, OK, de nem szabad túl sok ponttal, hagyni kell nekik is pontot szerezni.
Néztem az appban az inventory-t, hmmm... nem jól hozza a szinteket. Meglestem profilban is, a szintek jók, de a használati statok nem. Ahogy nézem, nem új probléma. Sőt!
Fura, h van, amit folyamatosan javítanak, ezt meg évek óta nem. A farmolós Nekros Prime-omnak 1 (azaz egyetlen egy) killje van... Sebaj, lehet ezzel élni, sokat nem nézegetem.
Archwing launcerrel is variálnak, nekem is eltűnt, gyártani sem tudok, gearból is kivették. Vettem új szegmenst, de akkor sem adja. Ezzel sem vagyok egyedül... de így azért PoE nem buli annyira...
Minap indexen random csapat, vki beírta, h sok éve játszik, de Nekrost még nem látott itt (én a szokásos Wu Prime-val mentem). Én is agyaltam, h mi a terve... Majd szépen megtelt health orbokkal a pálya. Érdekes, nem gondoltam volna erre. Amúgy elég bunkó ellenfelek lettek, van egy újfajta, aki kilök a francba. És sokkal több aknát dobnak szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Spórolós topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Házimozi belépő szinten
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest