Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parasutyo
üzenetére
eegen, oda kell figyelni. Az indexes küldinél én is megszívtam. Nyerni kell, OK, de nem szabad túl sok ponttal, hagyni kell nekik is pontot szerezni.
Néztem az appban az inventory-t, hmmm... nem jól hozza a szinteket. Meglestem profilban is, a szintek jók, de a használati statok nem. Ahogy nézem, nem új probléma. Sőt!
Fura, h van, amit folyamatosan javítanak, ezt meg évek óta nem. A farmolós Nekros Prime-omnak 1 (azaz egyetlen egy) killje van... Sebaj, lehet ezzel élni, sokat nem nézegetem.
Archwing launcerrel is variálnak, nekem is eltűnt, gyártani sem tudok, gearból is kivették. Vettem új szegmenst, de akkor sem adja. Ezzel sem vagyok egyedül... de így azért PoE nem buli annyira...
Minap indexen random csapat, vki beírta, h sok éve játszik, de Nekrost még nem látott itt (én a szokásos Wu Prime-val mentem). Én is agyaltam, h mi a terve... Majd szépen megtelt health orbokkal a pálya. Érdekes, nem gondoltam volna erre. Amúgy elég bunkó ellenfelek lettek, van egy újfajta, aki kilök a francba. És sokkal több aknát dobnak szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Autós topik
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Arc Raiders
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ThinkPad T14s Gen5 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16 GB 2256X1504 Touch Garancia
- Motorola G05 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U 2026.11.21 ig érvényes gyártói garancia
- AKCIÓ! Asus B150M i5 7400 8GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest