Hirdetés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3DMark 11 eredmények
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Azonnali processzoros kérdések órája
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
RJ nekem marha nagy csalódás volt. Sokat mentem eleinte, de annyira bugos volt...
Mindent fejlesztettem, erre kiderül, h csak egyet kellett volna felhúzni, mert így nem minden elérhető. Random csapatokkal mentem, az sem a legjobb.Serro nem endgame, én is a crit miatt átugrottam. Viszont ez a cucc a Jedi-kard hangú, jópofa animációval és rendes hatásfokkal. Az ilyen lvl 50 ellenfélre nem kell krit meg hókuszpókusz, azt fogpiszkálóval is le lehet még ölni -kivéve a grendel farmot, ott modok nélkül minden f@s. Ez felettire még nem is vittem szerintem.
Fragor-t már láttam, de semmi nincs meg hozzá... Fura is, mert azért a legtöbb cuccal már alkatrész-szinten találkoztam. Tipedo, orthos, etc. könnyen össze is jöttek, nem is farmoltam, csak nézem, h majdnem minden megvan. Akkor kezdtem direkt a hiányzóra menni. Sok ilyen van most bent, ha megint nem hoz jó cuccokat a baró srác, akkor megépítem ezeket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest