Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
- Házimozi haladó szinten
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
Új hozzászólás Aktív témák
-
RJ nekem marha nagy csalódás volt. Sokat mentem eleinte, de annyira bugos volt...
Mindent fejlesztettem, erre kiderül, h csak egyet kellett volna felhúzni, mert így nem minden elérhető. Random csapatokkal mentem, az sem a legjobb.Serro nem endgame, én is a crit miatt átugrottam. Viszont ez a cucc a Jedi-kard hangú, jópofa animációval és rendes hatásfokkal. Az ilyen lvl 50 ellenfélre nem kell krit meg hókuszpókusz, azt fogpiszkálóval is le lehet még ölni -kivéve a grendel farmot, ott modok nélkül minden f@s. Ez felettire még nem is vittem szerintem.
Fragor-t már láttam, de semmi nincs meg hozzá... Fura is, mert azért a legtöbb cuccal már alkatrész-szinten találkoztam. Tipedo, orthos, etc. könnyen össze is jöttek, nem is farmoltam, csak nézem, h majdnem minden megvan. Akkor kezdtem direkt a hiányzóra menni. Sok ilyen van most bent, ha megint nem hoz jó cuccokat a baró srác, akkor megépítem ezeket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mesterséges intelligencia topik
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Parfüm topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- E-roller topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest