Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Toshiba notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Igen, valóban. Ahhoz, hogy az ember élvezze az építkezést, bele kell nyomni legalább 4-5 formát egy Orokin Catalyst után egy fegyverbe. Volt is rámcsodálkozás többször is.
Építettem egy Sibeart rivennel, ott értetlenkedett a muksi, aki eladta, hogy mi a tökért kell ez nekem tulajdonképpen, mikor nem meta weapon, meg amúgy is. Ugyanez volt, amikor kifarmoltam a Glaxion Vandal-t a fractures eventből. Abba is belement 7 forma + 1 riven. Ezt a kettőt csak azért, mert a Frost Prime-nak mégiscsak frost weaponok dukálnak a deluxe skin mellé, na.
Olyan OP most, hogy ÚHH.Utána volt a Phantasma ugyanígy, mert kellett a Revenantnak, mint signature weapon.
Meg a Nagantaka, dettó ugyanígy. Annál megint totál hülyének voltam nézve, hogy minek azt egyáltalán fejleszteni, mikor Ignis Wraith meg Ignis Wraith... meg ott az Ignis Wraith (bottal sem piszkáltam). Egy orosztól vettem a rivent, csóválgatta a fejét az is.És még sorolhatnám (Astilla, Phage, Tiberon, Tigris - addig nem hagytam békén őket, amíg ki nem derült, mi a kb. max. amit ki lehet hozni belőlük).
Én így játszom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 26
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Olyan OP most, hogy ÚHH.