Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Igen, valóban. Ahhoz, hogy az ember élvezze az építkezést, bele kell nyomni legalább 4-5 formát egy Orokin Catalyst után egy fegyverbe. Volt is rámcsodálkozás többször is.
Építettem egy Sibeart rivennel, ott értetlenkedett a muksi, aki eladta, hogy mi a tökért kell ez nekem tulajdonképpen, mikor nem meta weapon, meg amúgy is. Ugyanez volt, amikor kifarmoltam a Glaxion Vandal-t a fractures eventből. Abba is belement 7 forma + 1 riven. Ezt a kettőt csak azért, mert a Frost Prime-nak mégiscsak frost weaponok dukálnak a deluxe skin mellé, na.
Olyan OP most, hogy ÚHH.Utána volt a Phantasma ugyanígy, mert kellett a Revenantnak, mint signature weapon.
Meg a Nagantaka, dettó ugyanígy. Annál megint totál hülyének voltam nézve, hogy minek azt egyáltalán fejleszteni, mikor Ignis Wraith meg Ignis Wraith... meg ott az Ignis Wraith (bottal sem piszkáltam). Egy orosztól vettem a rivent, csóválgatta a fejét az is.És még sorolhatnám (Astilla, Phage, Tiberon, Tigris - addig nem hagytam békén őket, amíg ki nem derült, mi a kb. max. amit ki lehet hozni belőlük).
Én így játszom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Olyan OP most, hogy ÚHH.