Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem meg az van, h eleinte nehéz a játék, se nyersanyagod, se píz, se semmi.
Soloban mentem én is, mert lootoltam, földet csilliószor végigjátszottam, első segítségkérésem anno a spore miatt volt. Nem tudtam cuccokat gyártani, elvittek saturnra és bumm, fél óra alatt többet szedtem, mint előtte hónapban.Lehet, h ez a könnyebbik út, de amikor pl. Harrow 1 részéért a gyűlölt spy küldit kb. 50× megcsinálod (lehet, h több volt) és semmi, vagy amikor az elején látod, h elrohannak melletted, Te meg az első grineer-t karcolgatod... hát hamar kedvét szegheti az embernek.
Kis segítség az elején, jobb kedvvel megy a játék. Mert az a lényeg, ahogy írtad is, h jól érezzük magunkat. Szerintem is. Amúgy Harrow még most sincs meg
Majd kap még egy esélyt vmikor...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Corsair MP600 PRO LPX 2TB - PS5 SSD (2029-ig Garis)
- Playstation 5 Slim -- Digitális -- 1TB SSD - fekete burkolattal
- Gigabyte 14,1" FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,8-16/256-1TB,Szép állapot
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5800X / AIO / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB SSD / 650W GOLD
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Majd kap még egy esélyt vmikor...