Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Źşë'

addikt

amúgy mikor elsőre írta ezt a témát írtam egy hszt csak visszaszívtam, megmondom őszintén nem én kaptam a címzést, de nekem nem esett jól, tényleg - tudom h no offense, na de akkor is tartalom az tartalom
    tehát ha a helyében lettem volna akkor kb kértem volna én is segítséget (akár újra) mint s4hu|SyD^

"Természetesen azzal játszol amivel szeretnél, de ennek valahol a kikapcsolódást kellene szolgálnia, nem a frusztrációt."

ez volt az egyik amit akkor megfogalmaztam, valóban nem ezt kellene éreznie, erre jó kifejezés a frusztráció
    szórakoztatnia kellene, ellenkező esetben ha nem élvezed inkább hagyni

meg mr8-9 az nagyon az eleje a játéknak, ez a játék nem arról szól hogy leülök vele játszani 10 órát és endgame, több ezer órám van benne steam szerint, de leszarom, mert jó játszani, meg építkezni benne - RNG az egész - tehát szerencse - a mostani cuccok amiket DE berakott kb mind elsőre kiesett, a scarlet spear alatt begyűjtött relicekből, de ephemerák azok meg 64 lich legyakása után lettek meg, ez ilyen game, játszol vele és haladsz is, hol lassabban hol gyorsabban - kitartónak kell lenni! ha érdekel a cucc...

(#6307) ViZion én megmondom őszintén inkább szedem ki egymagad, mert ettől jó érzés játszani, hogy sikerül, nem azért mert a könnyebbik utat választottam, bár a dolgot megértem, mert akinek kevés ideje marad játszani - ezt mondtam is az elején warframe nem egy családbarát játék a sok grinddel...

Új hozzászólás Aktív témák