Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
amúgy mikor elsőre írta ezt a témát írtam egy hszt csak visszaszívtam, megmondom őszintén nem én kaptam a címzést, de nekem nem esett jól, tényleg - tudom h no offense, na de akkor is tartalom az tartalom
tehát ha a helyében lettem volna akkor kb kértem volna én is segítséget (akár újra) mint s4hu|SyD^"Természetesen azzal játszol amivel szeretnél, de ennek valahol a kikapcsolódást kellene szolgálnia, nem a frusztrációt."
ez volt az egyik amit akkor megfogalmaztam, valóban nem ezt kellene éreznie, erre jó kifejezés a frusztráció
szórakoztatnia kellene, ellenkező esetben ha nem élvezed inkább hagynimeg mr8-9 az nagyon az eleje a játéknak, ez a játék nem arról szól hogy leülök vele játszani 10 órát és endgame, több ezer órám van benne steam szerint, de leszarom, mert jó játszani, meg építkezni benne - RNG az egész - tehát szerencse - a mostani cuccok amiket DE berakott kb mind elsőre kiesett, a scarlet spear alatt begyűjtött relicekből, de ephemerák azok meg 64 lich legyakása után lettek meg, ez ilyen game, játszol vele és haladsz is, hol lassabban hol gyorsabban - kitartónak kell lenni! ha érdekel a cucc...
(#6307) ViZion én megmondom őszintén inkább szedem ki egymagad, mert ettől jó érzés játszani, hogy sikerül, nem azért mert a könnyebbik utat választottam, bár a dolgot megértem, mert akinek kevés ideje marad játszani - ezt mondtam is az elején warframe nem egy családbarát játék a sok grinddel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Asustor NAS
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Corsair MP600 PRO XT 2TB Heatsink NVMe PCIe Gen. 4
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- iPhone 15 Pro Max Natúr Titán 256 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest