Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Nem kell használni. Van 2-3 map, ahol defens körrel gyorsan fel lehet húzni egy fegyvert, ha jó a csapat. Ha nem olyan jó, akkor lehet kell 4 kör is. A lényeg mindig a minél több kör, mert ott már olyan mobok jönnek, hogy sokkal több xp-t ad a fegyóra is. Ha meg tökös a csapat, akkor tényleg gyorsan megoldható. Volt olyan, hogy 0-ról 27-ig ment fel a fegyóm, pedig csak a podon álltam, és üvegeztem körbe, meg boostoltam. Simán le lehet egy fegyót így formázni 3-4-szer, és még a relikek is gyűlnek. Nem baj, ha szemét, akkor is lehet utány nyitogatós küldikre menni, sokszor másoknak jön be valami jó loot. Lényeg, hogy amit formázol, lehetőleg csak az legyen nálad, ne a teljes arzenállal menj be. A többiek killjéből is kapod az xp-t, és ilyenkor nem tud megoszlani az összes fegyó között, hanem mindet az egy szem fegyvered kapja. Legalább is régen így volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Xiaomi 15T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest