Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dewri

aktív tag

válasz gandalf #5632 üzenetére

Igen, ez a játék ilyen. Ez nem úgy megy hogy leülök egy órácskát és elvagyok. Ebben hatalmas tartalom van, küldetések, feladatok, gyakran az se mindegy hol keresed az ellenfelet, a tárgyat ami kell, stb. És magadtól sokszor nem jössz rá. Emlékszem amikor az Inaros küldetést kellett csinálni: kapsz egy vázát amin van egy béna rajz, na az a rajz mutatja hogy mi az ellenfél, keresd meg valahol. Vagy a Mirage küldetés, mikor angol versikékből kéne rájönni melyik pályákra kell menni. Köszi... Vagy az első Cephalon féle csapdázós-szkennelős feladat. Arra se jöttem rá, mert korábban csak sima szkennerrel volt dolgom és ez nem úgy működik... A Titania frémhez mindenféle növényt kell szkennelni mindenféle bolygón. Egyes spy feladatok is kellemesen sokáig eltartanak, ha nem nézel utána... :D

Angol warframe wiki és youtube videók kötelező háttérmunka, ha komolyabban akarsz haladni a játékkal. Nem egyszer játék közben is rá kell nézni hogy ezt most akkor hogy kell megcsinálni? Az egyik lopakodós mastery rank szintlépős feladatot is úgy csináltam meg, hogy lépésről lépésre lemásoltam a youtube videóban látott manővereket (sűrű alt+tab használat közben...)...

Viszont szerencsére mindent meg lehet találni. Aki veszi a fáradtságot erre, annak nem lesz gondja, egyre többminden nyílik ki a játékból. Kutatómunka nélkül viszont elég küszködős, nem annyira kezdőbarát, mint más játékok. És nem árt, ha megy valamennyire az angol, mert magyarul kevés infó van, főleg videók terén. Lehet, hogy ezért is megy el sok ember kedve tőle, pedig szerintem bőven jobb játék, mint sok nagynevű játék drága pénzért...

Amúgy meg gyere te is a klánba amit csináltam, akkor ki tudod venni sok klánban elérhető fegyver, frame és egyéb fejlesztés blueprintjét, le tudod gyártani magadnak. Itt a lista, miket lehet a klán dojoban szerezni:

[link]

Én elég sokat játszom, így ha kérdés van game közben és bent vagyok, instant kapsz választ (pl nézd meg a youtube-on... :DDD :DDD ). Vagy ha el vagy akadva valamelyik pályával, bemegyünk és letoljuk. A klánozásnak egyébként nincs követelménye, nincs adó meg ilyenek, nincsenek kötelező harcok sem, stb.

Új hozzászólás Aktív témák