Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Sortit ha nincs kivel játszanod, akkor menj nyugodtan randomokkal. 10-ből 8-szor megcsinálják akkor is, ha te nem segítesz, csak éld túl valahogy bújkálva vagy rohangálva.
Ha minden epizód után kilépnek, akkor sincs gond, mindig vannak rá playerek, akár mindhárom darabját is csinálhatod más-más csapattal.Lencsén ne törpölj annyit, engem is addig izgatott, míg rá nem jöttem, hogy az eidolon huntból eső lootot egész jól lehet konvertálni focusra. Mikor mondták, hogy ilyen lehetőség is van, hirtelen lett 1milla szabad felhasználású focusom. Nekem ezek után az eidolon hunt 5* többet ér, mint a focus farm. Pedig pont elkészült két eidolon lencsém...
A kodexben felvehető küldiket csináljad, gyakorlatilag szépen lassan végigmagyarázza az egész játék minden aspektusát, a részleteket meg utána is ráérsz elsajátítani!
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest