Hirdetés
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- Apple MacBook
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokids
addikt
válasz
bobalazs
üzenetére
Oké, én írtam le hülyén. Nem úgy értettem, hogy semmit se tudok róluk (kivétel eidolon hunt, azt még a wikit elolvasva se értem, hogy mit kell csinálni), hanem még soha nem volt benne részem.
Pl TWW kész pár napja, így a shortie is elérhető, de 80-100-as enemy engem 1 hitel. azokat hogy a fenébe lehet megcsinálni?Meg hiányzik egy csomó mod is. Pl nekem még a Flow nem is esett sehonnan, pedig alap modul sok buildhez. Vault modok full hiányozak. Lua modokból is csak a cunning drift van meg 2x, pedig vagy 3 órát eltöltöttem a szobák vadászásával (ahol 1 órát az orgonára pazaroltam, míg fel nem adtam). Egyszerűen fájdalmas némely itemet farmolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- Napelem
- Apple MacBook
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED monitor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robot fűnyírók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 10a – évismétlés
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Lenovo L13 G2 Core i7 1165G7 16 Gb Ram FullHD IPS Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest