Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- VR topik
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- NVIDIA® driverek topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
vaakuum
üzenetére
Nekem is a Volt az utolsó a sorban...egyedül a második szkillje jó néha valamire, meg még élvezhető is néha-néha, mikor ott guggolunk a pajzs mögött hárman-négyen, de ez is csak magas szintű neminfested térképeken... negyedik szkillt meg csak akkor érdemes, ha jól el lehet bújni, hogy senki se lássa, mi készül
! Aztán ott van ugye az effektje, ami aztán már a játék születésekor is heveny idegrohamot indított el mindenkinél, hiába foldozták... ráadásul néhányan még szpemmelték is szépen. Nálam úgy lett harmic a Volt, hogy be sem raktam a negyedik szkillt, tényleg gáz.szerk: szerintem. Van olyan ismerősöm, aki meg semmilyen másik warframe-mel nem játszott hónapokig, csak Volttal... szóval ízlések és pofonok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó AMD Ryzen 7 5700 X / RTX 4060 Gamer PC
- XPS 15 9520 27% 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- T15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- S21 Dobozában
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fehér Titán - 1 év GARANCIÁVAL - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
! Aztán ott van ugye az effektje, ami aztán már a játék születésekor is heveny idegrohamot indított el mindenkinél, hiába foldozták... ráadásul néhányan még szpemmelték is szépen. Nálam úgy lett harmic a Volt, hogy be sem raktam a negyedik szkillt, tényleg gáz.