Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• MasterDeeJay

veterán

válasz maximilian4 #7637 üzenetére

Fontosabbak:
    driver vitality - ha kiüti valami a sofőrt akkor nem tudsz menekülni ha lőnek, nincs annál rosszabb mint egy helyben várni akció közben. Ugyanígy fontos ha a legénység többi tagja esik ki, de a legfontosabb szerintem a sofőr
    tank loadernél reloading - ez látványosan csökkenti az újratöltési időt, kritikus olyan tankoknál ahol eleve hosszú az újratöltés
    gunnernél - a targeting és rangefinding a pontosságot növeli

mindnél:
    keen vision - milyen messze képesen ellátni az emberkék, akkor hasznos ha olyan tankal mész aminek ágyúja messze ellő
    repair - javítási idő lesz rövidebb, ezt olyan tankoknál amelyek erősebbek és több lövést bírnak azoknál érdemes, támogatóknál vagy könnyű tankoknál ahol van idő félrevonulni ott másodlagos
    vitality - ez az hogy mennyit bírnak a legénység tagjai, itt aszerint oszt el hogy te mit tartasz fontosnak, bár szerintem ez driver, gunner, loader, commander, rádiós sorrend.

tank commandernél a leadership az olyan hogy minden skillre hat
    rádiósnál van egy radio communication, az a másol által észrevett tankok észlelési ideje lehet

ami jelenleg fölösleges az a machine gunnery, még nincs nagyon mire lőni Mg-vel

Nekem ezek vannak folyamatosan fejlesztve:
    driver vitality - legyen lehetőség menekülni
    tank driving - ha menekülök akkor minél gyorsabban
    reloading - szeretem nyomni a gombot
    keen vision - légvédelemi tankjaim miatt kell
    radio comunicatiob
    pontosság nem fontos mert amikkel megyek azok amúgy is szarják ki a golyót

Teljesen játékstílus függő mit tartasz fontosnak, pl ha távolról sniperként akarsz játszani valami hosszú csövű pontos tankkal akkor keen vision, rangefinding, targeting, radio comunication. Ha szeretsz benne lenni a tömegbe a vitality, repair, reloading. Légvédelemnél keen vision, radio comunication, esetleg reloading ha olyan a gép.

Új hozzászólás Aktív témák