Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
Amúgy igazán megadhatná killnek azt, amikor olyan manőverbe csalod az ellenfelet, amiben összetöri a gépét... ez annyira nem fer, főleg, hogy mostanában több ilyet is csináltam
Tegnap pl spittel voltam, orosz Yak leállt velem fordulózni földközelben (meglepően jól fordult), bedöntöttem teljesen függőlegesbe gépet, magassági kormányt tökig behúztam, 1.5 fordulat után ki is jött a fordulóból a Yak, de már nem tudta felhúzni, és belecsapódott földbe.
Most meg előző csatámban spit mk Ia-val mentem, chaika feljebb emelkedett mint én mikor középen találkoztunk! az durva mondom... na és rám fordult, egyet forogtunk, de elég esélytelen még a spit is chaika ellen, kaptam is egy sorozatnyi szeretetcsomagot tőle. Úgyhogy lenyomtam Spit orrát föld fele, és csavargattam is a gépet, vártam mikor írja ki lent a crashe-dedet, mert a G erőtől semmit nem láttam, és nemsoká jött isUtánam jött a chaikával, de saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy a szárnya könnyen törik annak nagy sebességnél
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 5K OLED GAMER ! akció!
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- SAMSUNG (LS43CG700NUXEN ) 43" 4K 144HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest