Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
válasz
bugizozi
üzenetére
Sziasztok!
Ez a vCenter 6.7 -> 7.0 vagy 8.0 frissítés még mindig nem megy, VMware support se tud segíteni hetek óta

Odáig jutottam, hogy legalább a stage 2-ig eljut, de az STS service nem indul el. Kiolvastam már a fél google-t:- SSO admin groupban ott van az admin (tényleg nem volt ott) [link]
- vsphere.local domain-t default-ra raktam [link] [link]
- tényleg volt AD-ban korábban, de már nincs, kipucoltam [link]
- futattam vdt toolt az kiköpte ezt:SSO Site: default-first-site[PASS] Node: ##NO_HOSTNAME##[FAIL] Node: budapest70 (Embedded)- PROBLEM: Port 7444 Found: Please run python lsdoctor.py --stalefix option on this node.- futtattam lsdoctor-t, fixsts-t, fixcers-t
- felhúztam a 6.7 legfrissebb verzióraDe semmi se segített, a hiba még mindig ugyanez

Van valakinek valami ötlete?

Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest