- Videós, mozgóképes topik
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Konflikt
addikt
válasz
bugizozi
üzenetére
a certed nem jar le

ami "nehezites" bejon ahogy irtam, meg ahogy newman linkjen a blogposztban is irja, hogy 2021-ben meg a 6.5-rol lehetett tanfolyam nelkul frissiteni. (azaz 2018-bol)
2022-ben iden mar "csak" az evszamos verziokrol, azaz 2019+
ezalapjan (bar nem vagyok jos) ez a 3 eves csuszoablak, amire lehet szamitani jelenleg.aki tavaly a 2021-es VCP-t behuzta, eleg gyanus hogy meg 2024-ben is tanfolyam nelkul frissitheto lesz. (jelen allas szerint, legalabbis
)@newman: erre a webes oldal hasznalhato. egyebkent kint van minden info szerintem. vagy van amit hianyolsz (upgrade path-ok)? szerintem egyszerubben magyarazza mint a 14 fele utvonal a certmgr-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Villanyszerelés
- Filmvilág
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Elektromos autók - motorok
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Synology NAS
- Videós, mozgóképes topik
- Revolut
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- ÚJ LENOVO Legion 5 PRO - 16"WQXGA 240Hz - i9-14900HX - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 5070 - 3 év gar -HUN
- HP omen 17-w131ng bontva
- BESZÁMÍTÁS! Asrock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest