Hirdetés
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- OLED TV topic
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- 3DMark 11 eredmények
- 30 TB fölé ugrott a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Konflikt
üzenetére
Persze, de nem is volt szó ilyen aspektusról, minden tanfolyam drága, sőt... Én a kötelezőséget emeltem ki, ettől elkanyarodtunk kicsit az általános képzési árakhoz, meg hogy máshol is fizetni kell a vizsgáért, megújításért (egyik sem ugyanaz ugye...).
Amúgy két szakmabeli ismerősöm is került már e miatt kellemetlen helyzetbe, mert oké hogy a munkáltatók még itthon is viszonylag könnyen szórják a pénzt képzésre, de nem mindegy azért, hogy úgy jön a dolog, hogy van rá egy éves budget a csapatnak, és mindenki kedvére válogathat (jó esetben), vagy xy egyszer csak a kezét tördelve megjelenik, hogy főnök, az van hogy benéztem/elfelejtettem, és akkor most 5 napra el kellene mennem egy 600 ezres tanfolyamra
Persze nyilván le van írva, és az illetőknek kellett volna figyelnie, csak hát ettől még hülye helyzet, és más gyártóknál ilyet én még nem láttam (de biztos lehet találni még, nem állítom hogy a vmware az egyedüli, viszont abban biztos vagyok, hogy ritka jelenség).
Új hozzászólás Aktív témák
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Horgász topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon / Smart Home
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest