- Tavaszi hardvernyitány
- Milyen házat vegyek?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
19 év vége óta nem nagyon nyúltam MS termékhez, így nem nagyok vagyok képben. Ez is új számomra, hogy az xch-t kivéreztették.
Azt én is látom régóta, hogy az Azure a fő scope-juk. Nemtom most milyen az azure, de én 18-19-ben csináltam ott egy PoC infrát egy ügyfélnek, de hát finoman sem voltam elájulva tőle. Drága volt, de legalább szar.#5450kraftxld: Volt azért. Pl a StorageSpacesDirect-tel a HCI irány. Igaz réteg feature.
"Ezt a csatát a VMware nyerte." Azt már akkor, amikor a Microporsche fejében még ötlet sem volt a HypV. Szerintem a hyperv-nek egyetlen deal breaker oldala volt és az az árazás/hyperv server. Minden más aspektusban fölényesen a VMware volt a piedesztán.+1 a Veeam-re. Én is azt használtam, amikor HyperV-re kellett P2V-zni. Meg van/volt még a(z akkor még) 5nine-nak is erre tool-ja.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
- Sony DualSense Edge kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit (NE7506T019T1-GB2061T) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest