Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
ratkaics
senior tag
Sziasztok!
Segítséget/tanácsot szeretnék kérni! Előre szólok, hogy nem vagyok profi a virtualizálásba, csak a sors/szükség hozta úgy, hogy összeállítottam még anno 2014-ben egy gépet, amin 5 virtuális gép üzemel jelenleg is. Viszont ezt most szeretném lecserélni, mert már kissé "haldoklik" a vas. A host operációs rendszer egy Windows 2012R2 és Hyper-V környezetben futnak a guest masinák, amik szintén windows-ok, de több félék. Nem igazán nőtt a szívemhez a Hyper-V, ezért arra gondoltam, hogy megpróbálkoznék az ESXi-vel. A kérdéseim:
1. A jelenlegi gépeket "fájdalommentesen" át lehet migrálni az ESXi-re? (Azt láttam, hogy van hozzá program, de azért érdekelnének tapasztalatok)2. Honnan érdemes beszerezni az ESXi licenszet?
3. A Hardver: A jelenlegi vas "mezei" alkatrészekből épül fel, de az újnál elgondolkodnék a szerver vásárláson. Az igények: torony felépítés, 12magos CPU 32GB, de inkább 64GB memória, SSD-ket raknék bele, nincs szükségem raid-re, csak legalább 6SATA portra, 3 LAN port, valamint hangeszköz. Tudtok javasolni a fentebbi felhasználásra gépet?
Köszi előre mindenki segítségét!
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest