Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Jól érted.
CsodaPOK: gondolom azért tiltják mert egy csomó featuret bukik vele az user, ha local diskről van szó. Egyébként amennyire kiveszem ez valami home szerver lehet, szóval ha így akarja megfaragni hát faragja megy így, ha stabilan működik akkor még akár jól is járhat vele, bár én nem így csinálnám
A második tippem meg az, hogy valami virtuális NAS-nak kell talán, bár erős a gyanúm nekem is, hogy nincs ott olyan hálózat meg kliensek amik indokolnák a virtuális disk vs. RDM közötti performancia hajkurászást 
Egyébként többen is jöttek már ide ezzel a témával, ha jól tévedek akkor valami Synology-tól lenyúlt sw-t hajtanak esxi-vel, Xpenology vagymi. Nekem erről az a véleményem hogy az ilyen vasakra tenni kell egy Linuxot natívan, aztán beállítani rajta azt a kb. 4db szolgáltatást amit az ember használ, a csillvilli "majdnem olyan" cukormázat meg el kell felejteni, mert szerintem sose lesz "olyan". Ráadásul a Linuxban ezer+1 módja van annak hogy vm-eket is létrehozzon az ember a fileshare szolgáltatások (meg gondolom torrent kliens) mellé, ráadásul frankó sw raid, lvm, stb.. megoldásokkal, jó hw támogatással a dzsunka PC vasakon is. Ha nem vSphere labort épít az ember, akkor szerintem százszor jobban jár ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest