Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Jól érted.
CsodaPOK: gondolom azért tiltják mert egy csomó featuret bukik vele az user, ha local diskről van szó. Egyébként amennyire kiveszem ez valami home szerver lehet, szóval ha így akarja megfaragni hát faragja megy így, ha stabilan működik akkor még akár jól is járhat vele, bár én nem így csinálnám
A második tippem meg az, hogy valami virtuális NAS-nak kell talán, bár erős a gyanúm nekem is, hogy nincs ott olyan hálózat meg kliensek amik indokolnák a virtuális disk vs. RDM közötti performancia hajkurászást 
Egyébként többen is jöttek már ide ezzel a témával, ha jól tévedek akkor valami Synology-tól lenyúlt sw-t hajtanak esxi-vel, Xpenology vagymi. Nekem erről az a véleményem hogy az ilyen vasakra tenni kell egy Linuxot natívan, aztán beállítani rajta azt a kb. 4db szolgáltatást amit az ember használ, a csillvilli "majdnem olyan" cukormázat meg el kell felejteni, mert szerintem sose lesz "olyan". Ráadásul a Linuxban ezer+1 módja van annak hogy vm-eket is létrehozzon az ember a fileshare szolgáltatások (meg gondolom torrent kliens) mellé, ráadásul frankó sw raid, lvm, stb.. megoldásokkal, jó hw támogatással a dzsunka PC vasakon is. Ha nem vSphere labort épít az ember, akkor szerintem százszor jobban jár ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Robotporszívók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NBA és kosárlabda topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Update 12.22. 16:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest