Hirdetés
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Nyomtató topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- AMD FX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
D®. GeNy@
aktív tag
Sziasztok!
Kezdő vmware felhasználóként szeretnék tőletek kérdezni néhány olyan dolgot, ami rendszert varázsolna az agyamban a vmware kapcsán!

Workstation 10.0.4-et telepítettem friss Win8.1-re egy laptopon. (i7-4710HQ, 16GB Ram, 256GB SSD és Caddy Bay Tray-ben 1.0TB vinyó az ODD helyén)
1.)
A vCenter Converter Standalone 5.5.3-at is feltelepítettem, majd ahogy szoktam az eddigi ügyfelek gépével is, a "convert machine" segítségével a "powered machine" -ról készítettem egy virtualizációt. Készített is a jelen rendszerről egy szűk 40GB-os vmdk filet. Na most ezt a file-t miért nem tudom elindítani a Workstationben, mint "virtual machine"? Amint bootolna, hiba nélkül visszatér az indítási ablakhoz.2.)
Vmint az lenne a kérdésem, h. van e bármi hatással (virtualizáció futási/működési teljesítmény, készülendő vmdk file mérete...stb.) a készülendő és később futtatandó virtuálizációra azon paraméterezhetőségi lehetőségek/beállítások, melyek a processzorra és magokra, valamint a memóriára vonatkoznak? Mivel az indításnál mindig lehet variálni az indítandó virtualizáció fent említett paramétereit, így milyen beállítást javasoltok? Van egy egzakt, fix megoldás erre vagy user specifikus a döntés?Válaszaitokat előre is köszönöm!
Üdv,
Beginner VMware User

Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bioshock 2 Special Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 15Pro 128GB - Kártyafüggetlen, Fekete Titán, 85% Akku - 1év Garanciával
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4597
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest