Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kraftxld
üzenetére
Gratula! Én is lenyomtam, pontszámot meg jól nem screenshotoltam le, de 377 lett

A vizsga közben stabil volt a PV, szerintem teljesen más szerveren fut mint a nyomorult weblapjuk.
Nagyjából ezeken akadtam el én is, + SRM volt még ami ismeretlen nekem, de ez meg vsan-osak hálisten kilogikázhatóak voltak, vagyis úgy tűnik
. A VOM-nél, fcoe-nél, meg tippeltem csak. A többi az könnyű volt, nekem sok dvs-el és RDS/SRDS-el kapcsolatos kérdést dobott, meg 4.x, 5.x -> 5.5 migráció/upagrade-el kapcsolatosat. Rég csináltam a vcp5-öt, de nem rémlik hogy lett volna onnét kérdés, tényleg a különbségekre mentek rá inkább.Mindennek ellenére nem értek egyet az egésszel, korrektebb lett volna ezt a policyt akkor bevezetni amikor kijön a 6-os, online olcsó vizsga ide vagy oda. Dehát pénz beszél...
Egyébként ha ráállnak egy 2 éves major verzió kiadási ciklusra, akkor vajon minden alkalommal a relase előtt 3-6 hónappal el kell majd ezt játszanunk, majd utána csinálni egy "nagy" vizsgát? Mert akkor kapják be.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Ubiquiti hálózati eszközök
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Elden Ring
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre / Dell OptiPlex / Hp EliteDesk mini, micro PC - Számla/garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest