Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
OberMotz
aktív tag
Sziasztok,
ingyenes ESXi 5.5 megy otthon egy Dell T20 (Xeon) gépen. Van egy Win8.1 VM, ami PCI passthrough-val kapott egy Sapphire HD6450-es videokártyát. A kártya fut is (egy hosszú HDMI kábellel van egy TV-hez kötve, videó és audió is működik), de van egy bosszantó apróság: véletlenszerű időközönként a kép is meg a hang is eltűnik egy másodpercre, de aztán rögtön vissza is jön. Próbáltam több fajta Catalysttal, de mindegyikkel produkálja ezt a tünetet. A kártyát még nem próbáltam másik gépben / nem VM-ben és még nem próbáltam másik PCIe slotban sem (van még egy a gépben). Ezeken kívül van valami ötletetek esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest