Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
OberMotz
aktív tag
Sziasztok,
ingyenes ESXi 5.5 megy otthon egy Dell T20 (Xeon) gépen. Van egy Win8.1 VM, ami PCI passthrough-val kapott egy Sapphire HD6450-es videokártyát. A kártya fut is (egy hosszú HDMI kábellel van egy TV-hez kötve, videó és audió is működik), de van egy bosszantó apróság: véletlenszerű időközönként a kép is meg a hang is eltűnik egy másodpercre, de aztán rögtön vissza is jön. Próbáltam több fajta Catalysttal, de mindegyikkel produkálja ezt a tünetet. A kártyát még nem próbáltam másik gépben / nem VM-ben és még nem próbáltam másik PCIe slotban sem (van még egy a gépben). Ezeken kívül van valami ötletetek esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Konteó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Formula-1
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Futás, futópályák
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest