Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
Odáig még el sem jutottam.
Elindítom a Convertert, pár másodperc a betöltő képernyő, és utána rögtön ez fogad.Egyébként kellene majd még egy másik vinyót találnom itthon, amin van elég hely, és arra rakatnám vele a konvertált állományokat.
Csak először ki akartam volna próbálni, hogy működik-e a program - sajnos úgy néz ki ez jó gondolat volt...Mivel futottam bele már problémákba pl. hardver támogatás kapcsán.
( Az egyik, kb. 1-1,5. éve megjelent WorkStation verzónak - mint végül kiderült - kellett az SSE3 vagy SSSE3 SIMD támogatás. De elég nehezen derült ki, hogy ez az oka hogy nem megy, még nektek is okozott egy kis fejtörést itt a topicban.
És ez a mostani gép is egy régebbi darab: P4 Northwood alapú Celeron 2,6, Intel 845 chipsettel. )
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Szédületes tempót rejt a OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- HP notebook topic
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 2026 - Íme a 17. héten megjelenő játékok listája
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest