Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
Odáig még el sem jutottam.
Elindítom a Convertert, pár másodperc a betöltő képernyő, és utána rögtön ez fogad.Egyébként kellene majd még egy másik vinyót találnom itthon, amin van elég hely, és arra rakatnám vele a konvertált állományokat.
Csak először ki akartam volna próbálni, hogy működik-e a program - sajnos úgy néz ki ez jó gondolat volt...Mivel futottam bele már problémákba pl. hardver támogatás kapcsán.
( Az egyik, kb. 1-1,5. éve megjelent WorkStation verzónak - mint végül kiderült - kellett az SSE3 vagy SSSE3 SIMD támogatás. De elég nehezen derült ki, hogy ez az oka hogy nem megy, még nektek is okozott egy kis fejtörést itt a topicban.
És ez a mostani gép is egy régebbi darab: P4 Northwood alapú Celeron 2,6, Intel 845 chipsettel. )
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- Apple MacBook Pro 16 (2021) M1 Max 32GB RAM 500GB SSD használt, megkímélt 100% akku (0 ciklus)
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest