- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr3eWar
őstag
válasz ledgeri #41028 üzenetére
Első körben egybe kit-et néztem a P360-ast, de az jelenleg nem elérhető, azt hiszem már van kint dátum hogy mikor lesz.
Viszont így hogy magam válogattam kb 10€-val lett drágább + nem jár a 3venti hozzá (amit a ventis fórumban lehúztak egyébként is) cserébe választhattam nekem jobban tetsző blokkot, így a nikkelezett origi csq-lett, plusz nem a 10/13-as csövezés+fitting készlethez kellett vennem a VGA és +radi csatlakozóit, hanem teljes egészben az általam választott színben és 10/16-os méretben vettem meg a cső-csati kombót.
Kb ennyi, ventiből pár hete vettem már 4db eloop-ot (ebből megy 3 az egyik radira, egy meg a ház seggébe), illetve első körben még a régről meglévő BlacksilentPRO PL-2-esek fognak rámenni a másik radira. Aztán lehet valószínű az összképért cserélem majd a PL-2-eseket is eloop verzióra valamikor.
Más:
Ami 1060 a nagykártyák nyákjára épül arra rá megy a nagy kártya blokkja
Pl Asus 1060 Strix / Giga G1 / MSI gaming X meg talán van még pár, kutakodni kell[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest