Hirdetés
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Dell notebook topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tényleg nem tudnak mit kitalálni már.
lecsengett a vékonyítási láz pár éve, most a technológiai uborkaszezonban ismét elővették a fiókból.Kb minden amit be akartak lökni a piacra elbukott de a közelgő iphone airt-t nyilván majmolni vagy beelőzni kell.
-
Theonlymac
csendes tag
Értem én, hogy S25 edge, no de kérem ezeken a dummy fotókon semmiféle edge nincs
-
Na, megoldódott a probléma, azért csak 25 országban lesz kapható az S25 Slim, mert a többi országban S25 Edge néven fogják forgalmazni
-
HaliGab23
senior tag
Kínai gyártók megoldották az akkuméret csökkentést azonos kapacitás mellett.
Meglátjuk.Egyébként most nekem az S24u az 5000es akksival még a legdurvább használat mellett is kibír egy napnál többet.
Gondolom egy napot a slim is tudni fog (kisebb akksi mellett kisebb kijelző). Sokat fejlődött a szoftver is, ami jobb üzemidőt hozott (én betat, android 15 és One UI 7et, használok most az S24u-n már). -
.Szaki.
addikt
válasz
HaliGab23 #19 üzenetére
Tojást biztosan nem lehet majd sütni rajta, mer szerintem a Note7 gate óta a Samsung baromira odafigyel a melegedésre. Viszont ha egy telefonban mindenből a csúcskategória van, ellenben vékonyítanak a házon, akkor csak az akkumulátor méretén lehet spórolni, így a termékcsaládon belül borítékolható a szerényebb üzemidő. Hacsak nem valami új technológiájú akkumulátorral fogják piacra dobni, de akkor pedig szerintem attól lenne hangos a sajtó.
Meglátjuk, a tesztekből majd ki fog derülni az üzemidő.
-
-
DS39
nagyúr
Hajukra kenhetik 0 üzemidővel.
Inkább a sima S25 kapjon Snapi procit nálunk is. -
Byga007
aktív tag
válasz
bollokcs80 #2 üzenetére
A kávamentesítés még ok is de tényleg ez a vékonyítási hülyeség ami engem is zavar. Kisebb akksi karcsúbb hőelvezetés stb stb.
-
túró:gombóc
lelkes újonc
válasz
bollokcs80 #7 üzenetére
Na meg Szerbia. Nem teljesen értem, hogy ezt mi alapján döntötték el, már ha igaznak bizonyul a pletyka
.
-
moleculez
veterán
válasz
bollokcs80 #2 üzenetére
Szarrá vannak monitorozva a fehasználói szokások, biztos az jött ki hogy ennek van piaca.
Ittvagyok én:
Reggel elindulok, kocsiban a navi miatt töltőn van.
Office: ha akarom töltöm
Hazafele kocsiban navi - töltő.
Otthon este 10 kor töltő éjszakára, ez sokszor kimarad amúgy.Ez szerintem globálisan nagyon sok ember napi rutinja. Aztán ottvan a szabadnap, nyaralás, etc: magsafe powerbank a hátára, kész megvan az a nap is.
-
milkabrams
őstag
Afganisztánban és Líbiában gondolom nagyon mennek az ~1000 dolláros telók.
-
.Szaki.
addikt
Megnéztem az eredeti cikket, mert furcsának tartottam ezt a listát, de annak ellenére, hogy a magyar felsorolásból valóban hiányzik olyan európai ország, ami az eredeti cikkben szerepel (Szlovénia), némileg meglepett, hogy az eredetileg általam a listában keresett Németország nem szerepel. Nekem az furcsa, hogy Ausztriában, Svájcban forgalmazni fogják, de egy majd' 85 milliós országban nem kerülhet a polcra a Slim.
Én csak ezért vagyok kicsit szkeptikus ezzel a pletykával kapcsolatban, de lehet tényleg így lesz.
-
bollokcs80
Korrektor
Most ez lesz az új dili, nagykijelzős, bivalyerős csúcstelefon - a béka feneke alatti üzemidővel.
Nem értem mire jó ez a vékonyítás meg kávamentesítés mánia.
#1: Lajmund: Kuponok mindig vannak, meg az árak is beesnek idővel (bár a Fold-é nem annyira). Inkább abból lenne egy SE kiadás valami régebbi S8 procival, két normális kamerával, pen nélkül, értelmes áron.
-
Lajmund
őstag
Nekem mindegy csak a fold7 jöjjön jó nagy kuponozási lehetőséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Friss pletykák szerint nem minden piac kap ultravékony Samsung Galaxyt.
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Projektor topic
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...