- A hivatalos árnál jóval többe kerülhetnek az új GeForce-ok
- Megágyazott az egyik exascale rendszerének Németország
- Kvantumpontos OLED óriással bővült az INNOCN gaming kijelzőinek kínálata
- 2 TB-osra hízott a Team Group egyik strapabíró memóriakártyája
- Jóval kevesebbet költ a modern gyáraira idén a Samsung
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A hivatalos árnál jóval többe kerülhetnek az új GeForce-ok
- Plazma TV topic
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
pingwin92
aktív tag
Na, jó. Úgy néz ki ez nem az én pénztárcámnak való.
Akkor inkább veszek egy jó léghűtéssel rendelkező VGA-t.Hobbbyt: Ne kérj elnézést a sok vessző miatt! Örülök, hogy végre valaki (más is) használja őket.
-
válasz hash99 #43897 üzenetére
+1
Ha eladja és csak 50k-t dob az árához, már van levegőn egy jó közepes karija, ami nem is kívánja a vizet.
...arról nem beszélve, h annak lehet hónapjai vannak csak hátra, esetleg 1-2 év és kuka/polc.[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
hash99
senior tag
válasz pingwin92 #43890 üzenetére
Custom vizet építeni egy 7970 miatt nem nagyon éri meg
Az a vga érhet kb. 35k -t.
Ha nagyon minimálból oldod meg használt alkatrészekből akkor kb így nézne ki:
DDC - apróról 7k +2k tető
tartály - apróról 5-7k
6 csatlakozó - hollanderes 1k / db sima kúpos 400 / db
120-as 45-ös radi vagy 240 slim - 5-10kKell még cső és folyadék.
És akkor még a procidon nincs semmi.
-
Hobbbyt
őstag
válasz pingwin92 #43887 üzenetére
Szia!
Én pont most építem ki életem első vizét, 1 hónapnyi kemény tájékozódás és tanulás van a hátam mögött. Ami persze eltörpül az itt lévők tapasztalatai mögött, de talán pont a kezdősségem és friss tapasztalataim miatt lehet érdekes az amit most mondok.
Bocsánat a feltételezésért, de a leírt komponensekből (i5 2500, G860, Deepcool Gammaxx 300..) és abból, hogy magad is leírtad, hogy minél olcsóbb legyen, arra következtetek, hogy nagyon árérzékeny vagy. (hú de sok vessző )
A kompakt rendszerek nem igazán bővíthetőek (kicsi radi, gyenge pumpa.. stb) Amik igen, azok eszméletlenül túlárazottak.
Szerelhető kittekből már több lehetőség van, de azok amik képesek lennének kezeli a VGA kártya hőjét kb. 60e forinttól kezdődnek. (plusz ugye az összes kit tartalmaz CPU blokkot amit akkor is megveszel, ha neked nem kell)
A harmadik lehetőség az, hogy saját magad állítod össze a rendszert. Ez esetben kell egy radiátor (minimum 240-es) egy pumpa (+tartály),min 1m cső, min. 6 fitting, hűtőfolyadék. Ha a használt cuccoktól nem rémülsz meg, akkor talán 40e alatt ki tudod hozni. Dee ez esetben hangban nem leszel előrébb mint egy jó léghűtéssel. (Olcsó pumpa=hangos vagy gyenge pumpa) Én ezt az alsó hangon 40e pénzt inkább a gép fejlesztésére költeném, sokkal többet nyernél vele. (teljesítményben mindenképp)[ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
Dojcs
tag
Uraim!
Először is boldog új évet mindenkinek!
Kérdésem, hogy 2 db 420-as (egy vastag és egy slim. A vastagon push/pull ventikkel)radiátor elég lehet-e egy húzott 6700K-ra és gtx 1070 sli-re egy körön?
-
Grózi
Topikgazda
-
snowball
tag
válasz Kbhont #43874 üzenetére
Nekem pont ilyen 12-es fittingjeim vannak. En meg vagyok elegedve veluk. A festek is strapabironak tunik rajtuk. A csovek vekonysaga sem okoz semmi hatranyt. Max jobban oda kell figyelni a melegitesnel, mert eleg gyorsan eleri a hajlithato allapotot. Ebben az arkategoriaban szerintem a nanoxia CF cuccok a legszebbek. (Fittingek, toldok, konyokok)
-
slmq3
csendes tag
Valaki szedett már szét dcp 2.2-es szivattyút?
Meg szeretném szüntetni a zümmögést, csak nem tudom mit csináljak, ha már darabokban van."Ugye vagyok aki leszek, ugye leszek ami marad?" by Hiperkarma
-
mpierre
veterán
válasz Kbhont #43876 üzenetére
Akkor van még az alphacool 13/10-s csatija merev csövezésre. Ott már egy leheletnyivel vastagabb lesz a cső, de van nekik 16/10-s merev csőhöz is fittingjük. (Ára is van rendesen.)
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
gerleimarci
aktív tag
válasz energy4ever #43881 üzenetére
Értelme nincs, de szívesen megnézném
A peltierek meleg oldalát vízzel érdemes hűteni, mert nem szeretik a meleget (mint minden félvezető). -
energy4ever
addikt
Szerintetek lenne ertelme Pilteirt ugy bekotni a rendszerbe, hogy pl tap, vagy hdd, vagy nagyobb testu akar vga blokkra telepakolni hocserelokepp mondjuk 5db 60Wattosat?
Mennyire hutene le a rendszert, ha csak a cpu van vizezve, es nagy a radi is?
Gondolom nagy radival nem menne max szobahomerseklet minusz 10-15 fokra a vizhomereklet, igy lecsapodas is kilenne zarva. Csak a szobahomerseklet alatti vizet a radi leaddna pozitiv iranyba, vagyis a radi felfele futene a rendszert.
Ugy gondoltam, hogy egy nagyobb blokkra racsapok 5db Pilteirt, a meleg resze kulon menne, plusz meg 5db Pilteiren keresztul aramlana befele a jehideg levego. Igy lenne kb -200Wattnyi befele aramlo hideg plusz szinten kb -200Wattnyi rakotve hocserelovel a CPU vizre.5ezer parszaz forint 10db 60Wattos Pilteir, regebbi vga blokk kb szinten 5.000Ft mondjuk egy 6970-es blokk, arra talan rafer 5db modul, masik felet(melegedo oldalt) a moduloknak meg hutenem gyari intel/amd hutovel, csak nem gyari ventikkel, hanem mondjuk 2db 120-assal szukitovel...
[ Szerkesztve ]
-
pingwin92
aktív tag
Üdv!
Gondolkozom egy ilyen VGA beszerzésén, de ehhez ugye kéne egy már meglévő rendszer, amire rá lehet csatlakoztatni.
Na, most ilyenem nincs.
És nem rég vettem egy i5-2400-at, arra pedig egyből egy Deepcool Gammaxx 300-at, amivel én (fogjuk rá, hogy) meg vagyok elégedve.
Átlag használat mellett 35 és 40°C között tartja kb. alapjáraton (~950RPM), és halk is, de a G860-am gyári Intel hűtője halkabb volt.
Viszont az i5-2400 már más tészta, úgyhogy igazából teljesen elviselhető a hangja. Hallottam már a 2400-at gyári, Intel hűtővel, attól meg lehetett süketülni.A másik totyikban azt mondták, akkor már érdemes egy olyan rendszert beszerezni, ami a procit is hűti és a VGA-t is rá lehet kötni.
A kérdés, hogy milyet? Legfontosabb szempont: az alacsony ár.
A házam pontos típusát nem tudom, de Micro ATX-es (legalábbis az alaplap ilyen, de hogy a ház is ), és nem túl nagy, ebbe kéne, hogy beférjen.
Felül nincs is rajta szellőző, csak hátul. Amúgy a Deepcool Gammaxx 300 is simán befért, tehát széltében annyira nem kicsi, viszont hosszában már nem tudom, hogy beférne-e mondjuk egy 3 ventis 280x... Vagy akkor át kéne költöztetni a HDD-(ke)t...Előre is
-
mpierre
veterán
válasz Kbhont #43874 üzenetére
Miért lenne vékony? 12/10 mindenre elég. Ha plexiből akarod csövezést, az is tökéletesen megfelel, ha rézből, akkor meg még inkább.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
válasz TESCO-Zsömle #43872 üzenetére
Van olyan?
Én minap felkészültem, minden fain, szerelgetés megvolt, feltöltés légtelenítés kész. Egyik hollandi ereszt, sebaj, gyors meghúzom (külső radi, nem gépben). Kis szökőkút lett... mert bár raktam csapokat a rendszerbe pont ilyesmik miatt, de a csapok hülye tulajdonsága, h el kellene zárni...
Asztalra ráfért amúgy is a mosás, más baj nem lett.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Goblin12
őstag
válasz TESCO-Zsömle #43868 üzenetére
Már értem, de ja, mondasz valamit, nem hiszem, hogy ne fért volna bele.
-
Goblin12
őstag
válasz TESCO-Zsömle #43866 üzenetére
De erre ott a Formula.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz jones965 #43865 üzenetére
De én nem a déli híd vizezésére gondolok, hanem a Maximus-oknál és Sabertooth-oknál megszokott shielding-re. Nem azt mondom, hogy az egész lapot levedő vizes megoldás kéne, az már jó ideje nem divat. Én a shielding-et hiányolom, aminek hiányát csak még jobban kiemeli a monoblokk.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
jones965
Modder
válasz TESCO-Zsömle #43859 üzenetére
Gondolom a speciális M.2 ssd elhelyezése miatt nem lehetett megoldani a Z270 vezérlő chip vizesítését egyben. Ahogy nézem a lapot én erre a következtetésre jutok. A Bitfenix-el közösen tervezték meg, vélelmezem ez nem csak nekünk jutott az eszünkbe.
-
rup1u5
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #43861 üzenetére
Nézegetem a ventis topikban, hogy mik az ajánlott 140-es ventik radiátorra. Ti mit ajánlanátok?
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Goblin12
őstag
válasz TESCO-Zsömle #43861 üzenetére
Nem én kevertem össze: Kép
Stimmel az előző HSZben én kevertem össze, de azért mert az Asus össze keverte.Nézd meg legalsó sor. Az impackt a mini-ITX, a Gene meg az m-ATX. és pont nem így van a cikkben.
(#43861) TESCO-Zsömle: Mire gondolsz, a full lefedett lapra? Arra ott a Formula,
Ha meg teljes vizes blokkra, azt csinálja meg majd az EK, csak mint itt: kép[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz Goblin12 #43858 üzenetére
Összekeverted a kettőt, de egyébként nem bonyolult a nevezéktan:
ROG Strix Z270Extreme Gaming
ROG Strix Z270Formula Gaming
ROG Strix Z270Hero Gaming
ROG Strix Z270Gene Gaming
ROG Strix Z270Impact Gaming(#43860) Goblin12: Mit csinál meg? Takarólemezt?
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Goblin12
őstag
válasz TESCO-Zsömle #43859 üzenetére
Majd az EK megcsinálja.
-
Goblin12
őstag
válasz energy4ever #43857 üzenetére
Szerintem tuti kezel, és ehhez az ITX laphoz nem hiszem lesz egybeblokk.
Strix Z270I Gaming m-ATX
Strix Z270G Gaming mini-ITXSzerintem a dokumentumban felcserélték a megnevezéseket, sőt tuti.
-
tomcat78
őstag
válasz jones965 #43854 üzenetére
Affene....Még a végén rábeszélem magamat....
Bár,ahogy nézelődök a hírek között,lehet kivárom mik lesznek az újdonságok.Mármint,hogy váltsak e valami másra...De ha maradok ennél,lehet benevezek egyre Majd rádfogom,ha asszony kérdezi minek már megint valami sz@r..."Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...
-
jones965
Modder
válasz tomcat78 #43852 üzenetére
Igen, építettem már ilyen blokkal több gépet is. Eddigi tapasztalatom, hogy jobban teljesítenek, mint egy szóló cpu blokk.
#43851) TaaT: mikor először megláttam nekem is ez jutott eszembe. Viszont rendszerbe kötve biztosan másként fog mutatni. Elméletileg fog érkezni, bízom benne hozzám is elér.
-
tomcat78
őstag
válasz TESCO-Zsömle #43847 üzenetére
Ebben mondjuk lehet igazad.Csak a baj ott kezdődik,amit már sokan megénekeltek elöttem,hogy a cucc magyar kisker ára akkor simán közelíti a 2 kilót....Amit azt hiszem egy kb normál háztartásba nehéz volna megindokolni.De ez már tényleg nagyon off ide...
Ettől függetlenül lehet jó a koncepció.(pláne,hogy gondolom nem csak az dobja meg az árát)Én is nézegettem fullcover blokkot a lapomhoz,kb 40 ezerért...Tetszik,szívesen elbütykölgetném.Viszont a cpu blokkom a második konfigon van,és még valószínűleg kiszolgál egy darabig.Akár konfig váltás után-esetén is.
Persze lehet rámjön az agybaj,és beszerzek egyet...."Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...
-
fuvi
senior tag
-
válasz abridabri #43834 üzenetére
"de pozitív nyomást tartósan a gépházban kreálni elég valószínűtlen"
Szigetelt házam volt, hangtalan és mégis az oldalán ment bele por. Ehhez nem kell füstölő, leveszem az oldallapot és poros, nem kifelé bentről, hanem a külső éleken látni. Ahogy a befújó ventik szűrői eltömődnek (pár nap, egy hét, nem tudom), máris változik a légnyomás. OK, vannak ilyen semmitérő szúnyogháló szűrők, ott gondolom mindegy. A por befelé az utat. Logoutomon van cikk egy régi ház vs. új ház témában, ott látszik, h az újabb elrendezés mennyi fokot jelentett.
Lehet, h okos ez a Jayz, de volt pár videója ormótlan baromságokkal, ezért nem szeretem.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
veterán
válasz ViZion #43831 üzenetére
"de pozitív nyomást tartósan a gépházban kreálni elég valószínűtlen"
Na akkor linkelek egy masikat is attol aki szerinted nem ert hozza, szerintem meg igencsak jartas a vizhutesben :
Veszel egy 100FT os fustolo pakkot es korbenezed vele a hazad ,aztan meg is van milyen legnyomas van bent : Case Flow and Pressure Demonstration - How to balance airflowPlasticbomb Jaja azt ismerem
[ Szerkesztve ]
-
válasz abridabri #43828 üzenetére
Szép dolog attól linkelni videót, aki kifúrt egy alaplapot, mert nem tudta a hűtőt felfogatni...
Átlag házakon annyi a lik-luk, h ott hiába a sok venti befelé, valójában nem lesz + nyomás. Nekem volt szigetelt házam, elvileg jóval több szűrt levegőt fújtam be, mint amit kiszívott, az illesztéseknél mégis állt a por, valahogy csak "beszívta". Furcsállom én is, nem kellett volna, de por került be. Feltételezem azért, mert a szűrt ventik teljesítménye brutálisan lecsökken, amint rendes szűrőt kapnak és ahogy azok kezdenek eltömődni. Hepa és a hasonló szűrők ezért kukázva is lettek, ezek a ventik nem dolgoznak át rajta - pedig a porszívóban működik... hangosabban. Szal. lehet variálni a ventikkel, nyilván az a jobb, ha minél több hűvösebb levegő jut be, de pozitív nyomást tartósan a gépházban kreálni elég valószínűtlen.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
rup1u5
nagyúr
Ugyan azt mondja amit én! negatív nyomásnál max több por megy be de az sehol nem hangzik el amit te írtál, hogy negatív nyomás "rossz"!
És mivel nálam beszívó ventik terén elfogytak a lehetőségek, így marad a kifújás felül/hátúl.
-
proci985
MODERÁTOR
amig az ember ki tudja tolni a meleget nem szamit. evekig kiserleteztem kulonbozo hazakkal es megoldasokkal (evekig volt alulnyomasos Cosmos RC1000em), alulnyomas elvileg rosszabb pl videokartyanak de ha az ember amugy is radiatorozik akkor kb mindegy.
a por szempont lehetne, de a gyakorlatban tobb por esik be a hazba felulrol ha felul nincs rajta porszuro. plusz amig Budapesten voros riasztas van ervenyben a szallopor miatt csinalhat az ember akarmit, ugyis telemegy a gep porral ha a korut kornyeken vagy a XIben lakik.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
rup1u5
nagyúr
válasz abridabri #43825 üzenetére
Miért lenne rossz dolog? A ház nem egy hermetikusan záródó doboz. Az elülső két 14-es venti alatt, vagy a ház alján bőven van hely még levegőnek bejutni. Akár azt is meg lehetne csinálni, hogy csak fölülre meg hátra tesz az ember kifújóba 4db 14-est és a frontpaneli radiátort meg passzívban hagyja. Szépen húzná át a levegőt a radin át be a házba.
[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
válasz abridabri #43822 üzenetére
3db 14-esre gondoltam de ha befér 2 huszas akkor lehet inkább az lesz.
(#43823) Laraxior:
Lehet kivárok vele a következő vga cseréig és akkor már eleve olyat veszek amin a vrm és a vram gyárilag van hűtve akkor is ha levetkőztetem a gpu-t. Első körben ventiket nézek felülre.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
LLKobe
veterán
válasz rup1u5 #43820 üzenetére
Sajnos még a dobozában pihen, várom az utsó adag rendelést hogy megérkezzen, aliexpressről a fittingek.
Ha az megjön izzítom is be. Túl nagy meglepetés nem hinném hogy érni fog, hozza amit egy FC blokk, csak a többi komponens hűyését másképp kell megoldani.Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
gabriel26
tag
válasz proci985 #43814 üzenetére
Az a baj vele, hogy nagyon nem lehet kapni, vagy arany aron... 180-200€ amazonon meg ebay-en is neztem.
Valamint mar 2011-es gyartas a dolog szoval torekednek valami ujabb vagy innovativabb megoldasra. Alphacool iceberg blokkot is lehet venni csak az meg 7cm magas azt hiszem + fitting. A radiator es venti 6cm egyutt. Nekem meg 14cm helyem van...... -
gabriel26
tag
Sziasztok!
Eppen egy ncase m1 komplett vizhutesen dolgozom de a pumpaval bajban vagyok, ugyanis dupla 240-es radiatort raktam bele, vga is vizezve lesz.
Egyik lehetosegem, hogy a pumpat a haz hatuljara szerelem fel amit nem szeretnek mert ez lenne a "szaladgalos" gepem es felek, hogy megserul. Bentre egy mini meretu pumpa vagy pumpa-res kombo mar nem fer el sehol sem.
A masik lehetosegem, hogy veszek egy fractal kelvin, vagy be quiet AIO-t aminel a proci blokk-pumpa kombonak 1/4-es csatlakozasa van.
A helyzet csak az, hogy ezek az aio pumpak 76l/h teljesitmenyure vannak irva mig az EK xres 100 pumpa 260l/h ir a weboldalukon.
Szerintetek eleg lenne a procis pumpa megoldas, vagy muszaj vagyok kivulre felszerelni a dolgot? -
rup1u5
nagyúr
válasz LLKobe #43807 üzenetére
+ tomcat78
Köszi srácok! Bizony kelleni fog így is az extra venti a VRM fölé, mert sokkal lassabban ugyan de így is felkúszik 90 fölé. Vannak a blokk mellett más alkatrészek is amik fűtenek.
És bizony a VGA-t is le kell cserélni előbb-utóbb vizesre mert csak felfűti a csövekben a vizet. Jobban át kell szellőztetnem a ház belsejét.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
LLKobe
veterán
válasz rup1u5 #43805 üzenetére
Nagyon frankó lett Már alig várom hogy én is befejezzem, és levizezzem a VGA-t is, de ez az aliexpress-es rendelés extra lassan akar ideérni...
Mod.: én a helyedben ekkora házba inkább egy tripla radit tettem volna a tetejébe
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
válasz energy4ever #43802 üzenetére
Nem érdemes. Jones tud gyakorlati tapasztalatokat is mondani. Chiller akkor jobban megéri, bár hangosabb is.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
energy4ever
addikt
Nem akkarok nagyot OFF-olni a topikban, de azert rakerdezek itt. Ezekrol a Thermoelectric Cooler Cooling Peltier Plate Module-okrol mik a velemenyek? Valoban erdemes egy ilyet a cpu es a vizes blokk koze rakni?
-
Laraxior
titán
válasz energy4ever #43800 üzenetére
Jelenleg 10/13 csöveket használok csak nem merevet. Nekem elég a aima highflow leszorito nelkul. Mindig is ezt hasznaltam. DDC van pedig nekem is
Tehat ha merev csovezesre valtanék akkor uj csatik is kellenek.*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Digitális Állampolgárság Program
- Ukrajnai háború
- Windows 11
- 2,2 méteres magasságból tesztelték az S25 Ultra kerámiaüvegét
- Filmvilág
- Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered teszt
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Thermaltake TH240 ARGB Sync Black ELADVA-FIZETVE-ÉRTÉKELÉSRE VÁR
- Thermaltake Floe Riing 280 TT premium edition processzor hűtő
- Thermaltake TH360 ARGB Sync Snow Edition AIO Liquid Cooler ÉRTÉKELÉSRE VÁR
- Aerocool Mirage L240 Processzor vízhűtés
- Thermalright Frozen Notte 240 RGB vízhűtés Új 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest