- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Köszi!
1,
Nem a zárójelek javították meg, hanem az hogy a GZipStream using blokkon kívülre került a ToArray hívásVak vagyok

Próbálgattam a dolgot, és elegendő volt a ToArray() hívást a StreamWriter- using blokkján kívülre rakni, már az is megjavította (úgy hogy a GZipStream using blokkján még belül volt ) (!!!)
Tehát abban igazad van, hogy ki kellett lépni valamelyik using blokkból.2,
A flush pedig nem szükséges (mivel a végén van nem okoz problémát, csak kétszer hívódik), mert a Dispose során a Framework meghívja mindenképpen.OK, ezt értem, de azt nem értem, hogy az én megoldásom miért nem jó, tehát, ha még a legbelső (StreamWriter) using blokkon belül akarom a ToArray()-t megívni backing streamen (MemoryStream), akkor miért nem működik az, hogy szépen visszafele meghívom a Flush()-öket:
sw.Flush(); ds.Flush(); ms.Flush();aztán meghívom a MemoryStreamen a ToArray()-t.Itt azt várnám, hogy a Flush() hívások után a a MemoryStream mindent tartalmaz amit beleírtam (kiürültek a bufferek), tehát bátran hívhatok ToArray()-t...
Itt ugye asszinkronitás sincsen, tehát abban a pillanatban amikor meghívom a Flush()-t, akkor már minden írás amit előtte kiadtam már megtörtént (bufferbe)És ez működik is úgy, hogy nincsen tömörítés (DeflateStream vagy GZipStream) hanem csak Streamwriter( MemoryStream()) van. Onnantól kezdve, hogy közé ékelek egy GZipStreamet vagy DeflateStream-et, borul az egész...
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő