Hirdetés
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Teljesen normális, hogy ilyen a programozás oktatásának a színvonala. Aki rendesen ért a programozáshoz, az minek szívjon tanári fizetésért, amikor röhögve megkeresheti a többszörösét itthon? Én tíz éve többet kerestem totál kezdő programozóként, mint most egy tanár.
Egy dologra jó, hogy oktatják a középiskolában: aki fogékony, annak talán felkelti a figyelmét, és önszorgalomból megtanul rendesen programozni, mert érdekli. Én is így voltam még a kilencvenes években, amikor Videoton TV Computereken tanítgattak nekünk BASIC-et.
Semmit nem ért az oktatás, de "megcsapott a mozdony füstje", és onnantól rá voltam kattanva a programozásra.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB Flare X5 DDR5 6000MHz CL36 KIT memória. 5év gari.
- Phanteks GPU-Bracket II + Riser Cable Videokártya tartó Riser kábellel PCIe 4.0
- 2x8gb 3600MHz CL16 Gigabyte aorus memória eladó! +2 DEMO modul
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egy dologra jó, hogy oktatják a középiskolában: aki fogékony, annak talán felkelti a figyelmét, és önszorgalomból megtanul rendesen programozni, mert érdekli. Én is így voltam még a kilencvenes években, amikor Videoton TV Computereken tanítgattak nekünk BASIC-et.
Semmit nem ért az oktatás, de "megcsapott a mozdony füstje", és onnantól rá voltam kattanva a programozásra.