- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vimes
senior tag
Köszönöm a választ, illetve a javaslaatokat. Ha időm engedni fogja, az általad megírt "1 sor/feladat" programot is megnézem. Viszont most ehhez szólnék hozzá:
" Azt még elfogadom sok szemöldökborzolás mellett, hogy a LINQ 2 Objectset nem tanítják -mert így az összes érettségi feladat megoldható lenne egy-egy sorban -, de tömbök? Komolyan? Mindkettőtöknél nagyon megy ez, ezért hiszem hogy valami központi oka van..."Ha a struktura használatát az "informatika" tanárunk mutatta volna. Az a szomorú helyzet, h erre az érettségi megoldás forráskódjából jöttem rá, h "jé, így is lehet". Valószínűnek tartom, hogy azt sem tudja, hogy mi az. Az, hogy egy hónapja nem viszek fakultációra programozást, az elárjulja, hogy milyen szinten is van az informatikaoktatás az iskolában. Tudnék mesélni érdekes dolgokat az emelt info felkészítésről. Mondjuk Excel meg Access terén nem ilyen rossz a helyzet, de jó se. Visszatérve az előző gondolathoz, akkor találtam rá, a struktúrára, amikor már meguntam minden feladathoz külön FileStream-et nyitni. Azt hiszem van még egy olyan forráskódom valahol, de azzal nem ijesztegetek senkit. Nyilván az is közrejátszik, hogy az iskola profilja nem az informatika, és kevesen mennek innen info érettségizni (főleg emeltre). Na oda akartam kilyukadni, hogy te gondolsz vmit, hogy milyen rosszul oktatják a programozást/informatikát, közben meg annál is rosszabb egyes helyeken a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Yettel topik
- Tőzsde és gazdaság
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- RTX 3070 Zotac Gaming Twin OC
- Nitro AN515-45 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- GAMER PC! Ryzen 3700X / RX 6600 XT / 16GB 3000MHz / B550 / 1TB NVMe / 650w! BeszámítOK!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest