Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gáborr93
csendes tag
Sziasztok, láttam hogy itt segítőkész emberek vannak ezért is regeltem. Szóval a következő lenne a problémám, suliba kaptunk egy feladatot. 3*3 szókeresőt kéne fabrikálni windowsra c# nyelven. Kb 1 éve tanulom ezt a nyelvet így nem is a megvalósítással van a gond hanem igazából az ötlet hiányzik hogy hogyan is lehetne feltölteni a játékteret( 2 dimenziós string tömböt használok), úgy hogy sok értelmes szót lehessen kirakni. Próbálkoztam random betűgenerálással de így jó ha egy értelmes szót össze lehetett rakni. Aztán próbáltam azt is hogy a szógyűjteményből kiválasztottam egy szót azt elhelyeztem egy fix ponton, és ehhez megfelelő további szavakat kerestem még. De ez sem az igazi. Illetve azt is szeretném tudni hogy hány szót lehet kirakni. Erre van valakinek valamilyen ötlete? Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,Win.11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest