- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
j0k3r!
őstag
-
kingabo
őstag
ToLocalTime -mal tudod helyi időre váltani az UTC időt.
-
ubid
senior tag
-
ubid
senior tag
válasz
sztanozs #3694 üzenetére
Hát erről nem tudok nyilatkozni ...
ezt adja vissza :
<message id="20913" from_target="210" creation_time="1336471337000000" length="6" data="sample" />
A creation time az MICRO sec-be van visszaadva, ezért osztani kell még ugye 1000-el de ez is megvan...
De egyébként ha UTC-be jön vissza akkor mi a különbség ? nem igazán vágom
-
ubid
senior tag
Sziasztok!
Akad egy service-em ami vissza ad mondjuk egy dátumot, viszont nem a normáőlis formátumba, hanem millisecundumban.
Ezt kellene átkonvertálnom normális dátum formátummá, azonban valahogy nem akarja az igazságot.a függvény amit írtam rá eddig így néz ki:
private static DateTime FromMS(long microSec)
{
long milliSec = (long)(microSec / 1000);
DateTime startTime = new DateTime(1970, 1, 1);
DateTime result = new DateTime(startTime.Ticks + milliSec * TimeSpan.TicksPerMillisecond);
return result;
}Körülbelül 2 órát csal
Valakinek valami ötlete ?
-
j0k3r!
őstag
válasz
Peter Kiss #3691 üzenetére
kozben utanaolvastam es rajottem en is, de koszonom
-
martonx
veterán
Ez a legújabb verziójú .NET 4.5-ös WCF?
Mert ASP.NET 4.5 vonalon nagyot fordult a világ, a Webmatrix-os simplemembership-et vette át az összes asp.net. Gondolnám, hogy WCF vonalon is már ezt használják, de lehet, hogy ott még maradt a régi. Legújabb WCF-et még nem próbáltam. -
-
amargo
addikt
-
Peter Kiss
őstag
Nem fogod megúszni anélkül, hogy hozzányúlnál az alap provider-hez.
(A Reflector-t ajánlanám segítségnek még, a héten is plafonig ért a sz.r, és jó volt, hogy létezett.)
-
Üdv!
Pont a héten akadtam bele én is ebbe...csak SL kapcsán. De elég hasonló/szoros a kapcsolat ASP.NET-el.
Én írtam egy saját membership és role providert (a profile nem kell ezért azzal nem foglalkoztam) Nem használom a beépített dolgokat. Saját adatbázist használok...
Most nem tudom megoldani, de később feldobhatom a forrását, ha érdekel...
-
j0k3r!
őstag
hello!
problemam: asp.net-es (membership, role, profile, stb.) autentikaciot es authorizaciot szeretnek letrehozni egy wcf projectben (az adatok adatbazisban lesznek tarolva). ugye letrehozza a rendszer a sajat tablait, tarolt eljarasait, viewjait, ami nagyon jo, de en szeretnem valahogy "kiboviteni" az userekhez tartozo tablat nehany mezovel (firstname, lastname, stb.)
a neten kicsit rakeresgelve ket fele megoldast talaltam:
1. letrehozok egy kulon tablat, ahol lesz egy userid, meg a sajat mezoim (itt ugye, mivel tobb tablaban lennenek az adatok nem lenne nekem jo a beepitett cucc, szoval sajat osztalyt kellene irni, ami implementalja a MembershipProvider-t)
2. profile tablaba mentem a dolgokat (ennek meg, ha jol olvastam, akkor az a hatranya, hogy csak adatokat tarol omlesztve, nem igazan lehet lekerdezesekbe belevonni az egyes mezoket) - itt meg ugye sajat ProfileProvider-t kellene irnikerdesem: ti hogyan oldanatok/oldottatok meg ezt a problemat?
elore is koszonom a segitseget.
-
amargo
addikt
válasz
martonx #3679 üzenetére
Az SL-re azt írtad halott, gondolom akkor értelmét sem látod, hogy valaki arra írjon.
A WPF-et írtad. Forms-ra meg ma már neeee
Metro->Modern UI-ra szintén azt írtad, hogy nincs értelme xaml+c# alatt.
Ezért kérdeztem.Nyilván az MS azt szeretné, ha a WinRT mindent megoldana, ebben én is kételkedem és ahogy j0k3r! írta, a hibrid megoldásokon van a hangsúly.
Ha fent lesznek az anyagok, majd be linkelem, a könyvet már olvasom, de mindent nem tudok leírni (igazából annak sincs értelme, hogy csak félmondatokat írok..) -
j0k3r!
őstag
válasz
martonx #3679 üzenetére
szerintem meg az is elofordulhat siman, hogy alkalmazasfuggo lesz, hogy melyik uton (c#, c++, js) lesz erdemes nekikezdeni, illetve meg el tudnek kepzelni olyan hybrid megoldasokat is, ahol kijonnek a nyelvek kozti kulonbsegek (melyik miben eros) pl.: ahol sok a szamitasi resz -> c++, DAL-t mondjuk c# (EF), stb.
-
martonx
veterán
SL-re, WPF-re, winforms-ra, metrós alkalmazások írására.
Erősen kétlem, hogy mindegy lenne miben írom meg a WinRT-s programot.
Nekem ez a mindegy miben írod, inkább marketing bullshit, de majd ha valaki vette a fáradtságot és megírta ugyanazt a teszt alkalmazást WinRT alá c++-ban, C#-ban és JS-ben, és látom az azonos futás eredményeket, akkor fogom elhinni. -
martonx
veterán
Szerintem meg inkább arról van szó, hogy win8 metro alkalmazások készítésére a C#+XAML vonal a legrosszabb választás (abszolút magánvélemény, nyugodtan vessetek meg érte), és a népet nyomják vagy JS vonal felé, vagy teljesítményigényes alkalmazásoknál a C++ felé.
Azzal, hogy az SL-t kinyírták, a WPF-et pedig finoman mellék vágányra tették, a C#-ot nyugodt szívvel csak ASP.NET-ezésre, WCF-re, és konzol alkalmazások írására használnám. -
-
Mármint, hogy C#-ról terelik a népet C++-ra?
Ja, amúgy lenne egy kérdésem is közben.
Továbbra is SL4-ről van szó.
Authorizáció.
RIA services esetén RequiredRole annotációt teszek az egyes metódusok fölé...
A gondom az, hogy itt fixen a kódba égetve meg kell adni az role-okat. Mi van akkor ha én valami dinamikus megoldást szeretnék. Tehát létrejöhetnek újak vagy változhatnak meglévő szerepkörök...Ezt hogy lehet megoldani?
Eddig az egyetlen ötlet ami jónak tűnik az a CustomAuthorizationAttribute.
Van ettől jobb megoldás? -
amargo
addikt
Azért ma elég érdekes volt ez a Win8 konferencia, ahol nyíltan a C#-os kollégák c++ áttanításáról volt szó. Igazából csak fura, hogy beismerték.
-
x007
tag
Igen, nekem is leesett az állam, mikor múltkor mértem, a CLR-től nem mutattak túl nagy eltérést a V8 eredményei. Persze a benchmarkaim nem voltak túl összetettek, de régen ilyeneknél is nagyon nagy eltérések voltak. Valszeg a type inference hozott ilyen drasztikus változásokat.
-
martonx
veterán
Egy időben a script#-ot nagyon is futtatta az MS. Rebesgették, hogy az Office live is Script#-ban készült. [link]
Több volt ez egy MS alkalmazott hobbi projektjénél. Aztán, ha bukik a TS, akkor utólag persze, arra is rá lehet mondani, hogy csak egy (talán még csak nem is MS alkalmazott) hobbi projekt volt.
-
-
martonx
veterán
A legnagyobb baj az, hogy a JS típustalan nyelv, és ettől a futása 10-100X lassabb, mintha típusos lenne. Az, hogy a típustalansága miatt nehezebb benne komplex alkalmazásokat fejleszteni, már csak másodrendű, illetve személyes beállítás kérdése, hogy kinek mekkora probléma. A Ts, egyelőre csak ez utóbbira kisebb kaliberű problémára megoldás.
Engem személy szerint pl. nem különösebben zavar egy típustalan nyelven fejlesztés.
Attól még, hogy Ts-el Js fölé rakunk egy réteget, amiben a fejlesztő otthonosabban mozog, attól még a lefordított kimenet, ugyanaz a lassan futó Js lesz.
A TS akkor tudna nagyot lendíteni a jelenlegi helyzeten, ha maguk a böngészők tudnának TS-t natívan futtatni. -
drkbl
őstag
válasz
martonx #3659 üzenetére
".. TypeScript: “a strict superset of JavaScript that compiles to plain JavaScript”. What “strict superset” means is that all the valid JavaScript that already exists is also valid TypeScript; it’s like the relationship between C++ and C."
"It’s even more different to cross-language compilers like Script# or ClojureScript, which take an entirely different language originally intended for an entirely different purpose and runtime, and hammer it into JavaScript submission. And it’s not a unilateral attempt to replace JavaScript like Google’s Dart, which also compiles to JS, but is primarily intended to have its own virtual machine runtime;"
-
j0k3r!
őstag
válasz
martonx #3659 üzenetére
errol nem is tudtam (Script#). gondolom nem veletlen, hogy most alltak elo evvel egyebkent. szerintem mivel mostanaban kezdett/kezd duborogni a win8 fejlesztes (ahol igen nagy szerepet jatszhat a js), ezert a js-t nem annyira kedvelo (ennek azert van alapja), de a c#-ot mar jo ideje hasznalo fejlesztok siman atallnanak typescriptre (koztuk en is), mar ha az interoperabilitas tenyleg olyan jo, mint ahogy azt az ms allitja.
-
martonx
veterán
MS-nek eddig is ott volt a Script#. Mostmár lesz TypeScript is.
A google-nak sem sikerült megreformálnia a JS-t, kíváncsi vagyok, hogy MS-nek sikerül-e?
Mondjuk a google mindig valami komplett új, az előzőekkel inkompatibilis megoldásban gondolkozott, ez a TypeScript elméletileg jobban átjárható lesz a JS-el, akár még el is terjedhet. -
j0k3r!
őstag
egesz jo kezdemenyezes ms reszerol: TypeScript
-
Formsszal én főleg csak barkácsolni szoktam, de ezt próbálnám meg.
-
N0S
csendes tag
Windows Forms-ot használok!
Egybeömlesztve: betűk és kitöltetlen mezők esetén is ugyanazt a hibaüzenetet adja, ezt szeretném különválasztani.
Értelem szerűen, ha betűt írok be a mezőbe akkor "betűt nem adhatsz meg" ha üres a mező, akkor "hiányos adat" szerű-hibaüzenetek jelenjenek meg. -
N0S
csendes tag
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy: dolgozok egy kisebb progin, ami különféle adatokat kér be és konvertálja át egy általam megadott formátumba. Működni működik rendesen, viszont szeretném azt megoldani, hogy a kivételeket külön hibaüzenetbe írja ki a jelenlegi egybeömlesztett helyett. Két kivételt kellene kezelnie, ezek pedig, a "betűk nem adhatóak meg" illetve a "mezők kitöltése kötelező". Tehát mind a két kivételre külön hibaüzenetet szeretnék kiíratni.
Előre is köszi, ha tud valaki segíteni!
-
Baldr1
csendes tag
válasz
Peter Kiss #3651 üzenetére
Woww! Köszönöm szépen! Ez egy visszatérő probléma volt. Így már megfelelően működik
Köszönöm még egyszer! -
Peter Kiss
őstag
Egyrészt a kód durvának tűnik, másik, hogy valószínűleg csak abba futottál bele, hogy nem világosítottak fel a dolgok működéséről (StreamReader/Writer, IDisposable, using), a StreamWriter bufferel, viszont ezzel nem sokat foglalkozol. Ha beépíted egy using-blockba az olvasást, írást, akkor a keretrendszer mindent el fog intézni helyetted. Ha ez így nem kerek, akkor az utolsó Write után hívd meg a StreamWriter object-eden a Dispose()-t (meg az utolsó olvasás után a StreamReader-eden is).
-
Baldr1
csendes tag
válasz
Peter Kiss #3649 üzenetére
eredeti forráskód: http://pastebin.com/jqvrpe2S
leegyszerüsítve: http://pastebin.com/yjFpGDEW -
-
Baldr1
csendes tag
válasz
Peter Kiss #3645 üzenetére
Nem tudom hogy szokott ez működni. Ide másoljam be a programkódot?
-
Baldr1
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem C# hez. Írtam egy programot, ami beolvas szövegfájlból, feldolgozza azt és kiírja egy másik szövegfájlba. Azonban a kiírt szövegfájlban nem található meg minden eredmény (kb. 30 sor után hirtelen nincsenek karakterek). Végigléptettem a programot és elméletileg kiadja a parancsot, hogy írja ki a fájlba az adatokat. Ha másik adattól kezdem a kiírást, akkor is fennáll a probléma, de akkor későbbi adatokat is kiír. Nem tudom van-e valami karakterkorlát, hogy mennyi karaktert tudok kiírni.Ötletek?
Előre is köszönöm!
Bence -
válasz
martonx #3642 üzenetére
Igen az lesz...sikerült leszűkíteni.
Most itt tartok:
Szóval alap a Datagrid. Kiválasztok egy rekordot, majd a modify-al feljön az ablak a dataform-al. Ha ok gombra kattintok akkor a dataform SubmitEdit() fut le, ha a Cancel gombra kattintok akkor a CancelEdit() fut le. Ennek ellenére a context-be vagyis a ProductList-embe mégis belegányol valamiért ami egy EntityList típusú Coll.
A new-nál kb ugyanez,
A hiba mindkettőnél ugyanaz. A változás után az adott rekordban az idegenkulcs mezőben lévő érték egyszerűen eltűnik.... -
Esetleg valami ötlet vagy implementáció példa valakinek erre:
Silverlight: Van egy datagrid fölötte 5 gomb.
Load, Save, Modify, Delete, New.
Értelem szerűen teszik mindegyik a dolgát.
A problémám abból adódik, hogy a Modify és New funkciók nem működnek teljesen hibamentesen...több rekord módosítása vagy hozzáadása után egyfolytában EntityConflict-et jelez, meg :
"acceptchanges cannot continue because the object's key values conflict with another object int the objectstateManager"Amúgy a Modify és New gombok esetén egy ChildWindow jön fel egy DataForm-al.
Csak a "product"-kat szerkesztem vele, de a category-t egy combobox-ból lehet választani(idegen kulcs)
Szóval van erre valami Best Practice, hogy érdemes ilyet megvalósítani?A betöltéskor két EntityList-be kerülnek be az adatbázis adatok. Ezeket a rekordokat szeretném módosítani, vagy hozzáadni újat...és nyilván szinkronban legyen a felülettel...
Ha Save-t nyomok akkor pedig az adatbázissal. -
amargo
addikt
Hi!
Kinek milyen ötlete van arra, hogy az IIS -t fegyelmezni lehessen az SL fájlok terén - cache. Ami a legfontosabb, hogy magából a xap-ból kellene ki deriválni a kulcsot a host-nak.
Abban reménykedtem, hogy az AppManifest-be megtalálható a verziószám és csak ezért betölteni az assembly-t - főleg akkor már más appdomain-be - kicsit pazarlásnak érzem.Ezért várom, ha esetleg van jobb ötlet.
Köszi! -
Bobrooney
senior tag
Skacok, tud valaki jó könyvet (lehetőleg magyart) a WinForm tanuláshoz?
Meguntam már a console-t
Köszi előre is! -
xxSanchez
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, nagyon hálás vagyok érte.
Tökéletesen működik, hátha valakinek kelleni fog a későbbiek folyamán:
1)
using System.Windows.Forms;
namespace Application
{
static class Program
{
/// <summary>
/// The main entry point for the application.
/// </summary>
[STAThread]
static void Main(string[] args)
{
Application.EnableVisualStyles();
Application.SetCompatibleTextRenderingDefault(false);
if (args.Length > 0)
x = args[0];
Application.Run(new Form1());
}
public static string x { get; set; }
}
}2)
string CrtFolder = Environment.CurrentDirectory;
MessageBox.Show(CrtFolder); -
bpx
őstag
válasz
xxSanchez #3631 üzenetére
pedig pofonegyszerű
én pl. azt raktam be kézzel context menübe, hogy lejátssza a fájlt VLC-vel (ugye .rar)registry-ben az ide tartozó érték:
C:\Program Files (x86)\VideoLAN\VLC\vlc.exe %1
ahol %1 a kattintott fájl neve (%L elvileg a teljes útvonallal együtt)
ebből rögtön látszik, hogy a programban a Main-ben az args[0] lesz a barátod
-
válasz
xxSanchez #3633 üzenetére
Kicsit konkrétabban nem tudnád megírni, mi a probléma?
A példaprojekt se működött?A túl régi példákkal (mint pl. ez is) az simán lehet baj, hogy régi Windowshoz, vagy 32-bites explorerhez készültek. Majd napközben ránézek én is.
Szerk.: Áh, írja is egy kommentelő, hogy 64-biten semmi.
-
xxSanchez
őstag
Sziasztok!
Adott egy program melyet explorer context menu-ből lehet elindítani.
Miután a program elindul valahogy meg kéne határoznom, hogy melyik fájlra kattintva indítottam el. Tehát a program feltöltené azt a képet amelyről indítottam. Valakinek nincs valami ötlete, hogy hogyan kéne átadnom az appnak a kép elérését?
Előre is köszi!
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Szabesz #3568 üzenetére
Igazándiból elég egyértelmű volt, de úgy emlékszem, hogy C# alapvetően nem enged lefoglalni 2GB-nál többet. (De szóljatok ha nem így van, mert érdekel engem is
)
Amúgy meg ha ilyen sz*rokat akar írni, mért nem C-ben írja? kb 5-10 sorban (formázva) meg is lehet oldani... -
Dinter
addikt
Az mitől van, hogy itt a Thread.Sleep-ben bármit írok idő helyére, kb 1 percenként zárja be azt a programot?
Process[] prs = Process.GetProcesses();
while(true)
{
foreach (Process pr in prs)
{
if (pr.ProcessName == "GameRanger")
{
pr.Kill();
}
Thread.Sleep(TimeYouLike);
prs = Process.GetProcesses();// **Update the process list**
}
} -
Dinter
addikt
Egy Concole App-ot meg lehet úgy csinálni, hogy ne nyissa meg hozzá az ablakot? Tehát a kód fusson, de ne legyen hozzá ablak. -
Jhonny06
veterán
Az egy dolog, hogy ti abban fejlesztetek, de rendes támogatás már több, mint egy éve nincs rá. A kezdetektől fogva egy elbaszott technológia. Külön plugin kell hozzá, erőforrás igényes és semmi olyat nem lehet vele csinálni, amit mással ne lehetne megoldani. Kb. mint a Flash, csak rosszabb.
-
x007
tag
válasz
martonx #3618 üzenetére
WPF-ből? Kérlek szépen minden egyes új .NET megjelenéskor. Nem leszek google helyetted.
ilyen erővel a webforms-ból is jön ki minden egyes .Net verziókor egy újabb
Ennyire erővel? Minden egyes .NET release esetén szignifikáns újítások voltak WebFormsban, még tán több is, mint WPF esetén.
-
martonx
veterán
válasz
MrSealRD #3617 üzenetére
Én pont, hogy Business vonalon dolgozok. Tudod milyen JS framework-ök vannak? Nézd meg a DHTMLX-et, vagy a Kendo-t és még hosszan sorolhatnám. Business vonalon már most is szinte minden böngészőben fut.
Bár mielőtt belémkötnek pontosítok. Szinte minden új fejlesztés már a böngészőben futást célozza meg. Így a menedzser okostelefonjától, az üzletkötő tabletjéig, az irodai dolgozó full hd desktop monitorán mindenhol ugyanazt a rendszert tudja használni.
Ebben nagyon jó az ASP.NET (különösen az MVC), és nagyon jól érzi az MS, hogy merrefelé kell haladnia.
És ebbe a trendbe egyszerűen nem illik bele a wpf, meg a silverlight, bármennyire is jó eszközök ezek, és bármennyire is fáj ezt felismerni. -
martonx
veterán
Mondd mikor jött ki új verzió wpf-ből? És itt nem a mögöttes .Net változás miatti tudás bővülésekre gondolok (pl. Entity framework, parallel library megjelenése), mert ilyen erővel a webforms-ból is jön ki minden egyes .Net verziókor egy újabb.
Persze, ahogyan az iOS-t és Android-ot is árasztják el az UIWeb alapú tákolmányok... oh wait
Ez csak egy vélemény volt, ahol elég elnagyoltan fogalmaztam, és a hibrid, illetve teljesen webes megoldásokra gondoltam. Lehet velem vitatkozni, az idő majd eldönti mennyire látom jól.
Cross-platform alternatívát pedig tudok rengeteget. Saját tapasztalat, hogy a Html5-ös megoldások a legéletképesebbek közülük.
-
x007
tag
válasz
martonx #3612 üzenetére
hogy simán használható
Természetesen, amíg a kódot nem kell karbantartani... A dinamikus jellegéből adódóan olyan tooling hátrányban van, hogy ember legyen a talpán aki egy több száz
osztálybólprototypeból álló komplex alkalmazást karbantart. Persze lehet mondani, hogy fedjünk le mindent unit testekkel, én meg azt mondom, hogy majd a szabad idődből nyugodtan, de munkaidőként nem fizetem meg... -
x007
tag
válasz
martonx #3610 üzenetére
mert évek óta nem fejlesztik
Maradjunk annyiban, hogy te nem tudsz róla, hogy fejlesztik.
Nagyon rövid időn belül a HTML5-ös cuccok fogják elárasztani a win8-at
Persze, ahogyan az iOS-t és Android-ot is árasztják el az UIWeb alapú tákolmányok... oh wait
erre pedig az egyetlen jelenlegi eszköz a Html5
Itt is maradjunk annyiban, hogy te nem tudsz más alternatívákat.
-
martonx
veterán
A nem véglegesség ne zavarjon, a w3c tempóját elnézve sosem lesz végleges a html5. De ez inkább funkció bővüléseket, mintsem funkció módosulásokat, kivezetéseket jelent.
JS-re fejleszteni pedig manapság közel sem olyan gáz, mint pár évvel ezelőtt, különösen élen jár JS fejlesztés támogatásban a VS2012.
Eleinte én is utáltam a JS-t. Aztán a gondolkodásomat hozzá igazítva, mostanra egészen megkedveltem. A maga egyszerű megoldásaival még namespace-ezni, meg objektum orientált SZERŰEN is lehet benne fejleszteni.
Persze C#-hoz hasonlítva ótvar szar, de be kellett látnom, hogy simán használható (olyan ez mint a C# - Java öszevetés). -
fatal`
titán
válasz
martonx #3610 üzenetére
Azért desktopra html5+js az szerintem ágyúval verébre. Nem tudom, hogy ki akarják írtani a desktop felületet teljesen? Abból óriási bukás lesz, csak metróval egy ótvar lenne az egész, komoly alkalmazásokra egyszerűen nevetséges. Tabletes meg egyszerűbb appokra megfelel, de nem tudok elképzelni a metro felületen mondjuk egy könyvelőprogramot vagy egy tervezőt, a borzalmas multitaskról nem is beszélve.
-
martonx
veterán
válasz
MrSealRD #3606 üzenetére
WPF: mert évek óta nem fejlesztik. Hamarabb meghalt, mint a Silverlight, még ha ez sem lett soha konkértan kijelentve MS részéről.
Win8-ban ugyan lesz Xaml + C#, illetve desktop módban továbbra is futtathatóak lesznek a klasszikus wpf, sl cuccok, de ettől még igenis halottak.
Nagyon rövid időn belül a HTML5-ös cuccok fogják elárasztani a win8-at a cross-platformitás miatt. Mivel folyamatosan veszíti monopol helyzetét a windows az Android és az IOS mellett, egyre inkább a cross-platformitás kell, hogy előjöjjön a fejlesztésekkor, erre pedig az egyetlen jelenlegi eszköz a Html5.ubid: A Visual Foxpro olyan régen halott, hogy már szinte nem is emlékszik rá senki, mégis van aki a mai napig ebben fejleszt. Akkor mégsem halott?
-
martonx
veterán
szvsz mostanra elég rendes html5-ös casual game-eket össze lehet rakni. Win8 meg natívan támogatja a javascriptet, html futtatást, én leginkább ebben látom a casual jövőt.
Komolyabb játékok meg directx-el mennek.
MS-nél mostanában nagyon komoly átpozícionálások mennek Html5 világába, amikhez a mi gondolkodásunkat is át kell pozícionálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- Tesla topik
- Mobil flották
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xbox tulajok OFF topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest