Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
Sziasztok, tudna nekem valaki segíteni?
Adott egy excel macro, ami annyit tud, hogy megadod neki egy tetszőleges windows ablak nevét, amibe az excelből adatokat fog bemásolgatni.
Teszi ezt úgy, hogy meg kell adni egy táblázatban magát az adatot, és hogy mit csináljon ezután a windows.Pl.: beírja az adatot, majd vár egy kicsit, majd nyom 3 tabot, beír egy másik adatot, majd nyom egy entert, aztán vár egy kicsit, majd kezdi elölről a következő excel sor alapján.
Ez nagyjából így nézne ki, ezen a táblázaton lépked végig, és beszínezi, ahol épp tart, hogy lássam:
A gondom az, hogy ha a forrás táblázat kilóg a képből, akkor nem tudom, hol tart, és mennyi van még vissza.
Olyan megoldás érdekelne, ami mondjuk a B oszlopban megnézi az utolsó színezett cella sorszámát, és folyamatosan frissíti azt a B2 cellában. Így mindig tudnám, hogy hol jár épp a macró, és mikor ér a végére.
Próbáltam összerakni internetről, de annyira láma vagyok ehhez, hogy nem sikerült.Köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- PlayStation 5
- iPhone-t használók OFF topikja
- Arc Raiders
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 3
- Elektromos autók - motorok
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest