Hirdetés
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Fedett műveletre szabta az új GeForce drivert az NVIDIA
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
Kis segítségre lenne szükségem. Már megint....
Már mindenféle ötletet kipróbáltam ami eszembe jutott, de eddig nem oldódott meg a gubanc.
Van nekem egy Userformom ami amolyan üzenetablakként funkcionál.
Ezen az Formon van egy textbox (korábban label), ami az excel tábla megfelelő cellájában elhelyezett üzenet megjelenítésére szolgál.
A probléma az, hogy egy olyan üzenetet próbálok megjeleníteni benne, ami nem fér el a textboxban, ezért bekapcsoltam a Scrollbar tulajdonságot.
Ezzel kapcsolatban több problémám is felmerül:
1. Csak akkor jelenik meg a scrollbar, ha a textboxban lévő szövegbe belekattintok.
-Én pedig azt szeretném, ha a függőleges srollbar alapból látható lenne (de csak akkor ha a szöveg valóban nem fér el)
2. Jelenleg a szöveg vízszintesen lóg ki a textboxból (így a vízszinte scrollbar jelenik meg), én pedig azt szeretném ha függőlegesen lógna ki (és ennek megfelelően automatikusan tördelésre kerülne), és a függőleges scrollbar jelenne meg.Szerk.: A TextBox Multiline tulajdonsága True-ra van állítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Magisk
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Buds FE
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest