Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
Kis segítségre lenne szükségem. Már megint....
Már mindenféle ötletet kipróbáltam ami eszembe jutott, de eddig nem oldódott meg a gubanc.
Van nekem egy Userformom ami amolyan üzenetablakként funkcionál.
Ezen az Formon van egy textbox (korábban label), ami az excel tábla megfelelő cellájában elhelyezett üzenet megjelenítésére szolgál.
A probléma az, hogy egy olyan üzenetet próbálok megjeleníteni benne, ami nem fér el a textboxban, ezért bekapcsoltam a Scrollbar tulajdonságot.
Ezzel kapcsolatban több problémám is felmerül:
1. Csak akkor jelenik meg a scrollbar, ha a textboxban lévő szövegbe belekattintok.
-Én pedig azt szeretném, ha a függőleges srollbar alapból látható lenne (de csak akkor ha a szöveg valóban nem fér el)
2. Jelenleg a szöveg vízszintesen lóg ki a textboxból (így a vízszinte scrollbar jelenik meg), én pedig azt szeretném ha függőlegesen lógna ki (és ennek megfelelően automatikusan tördelésre kerülne), és a függőleges scrollbar jelenne meg.Szerk.: A TextBox Multiline tulajdonsága True-ra van állítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független akku 90%
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BONTATLAN Ultimea 7.1 Házimozi Rendszer Azonnal átvehető! -
- Prémium Intel Core i7 PC csomag - ASUS Maximus VII Hero / 16GB RAM / 620W - Kifogástalan
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest