Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
Kis segítségre lenne szükségem. Már megint....
Már mindenféle ötletet kipróbáltam ami eszembe jutott, de eddig nem oldódott meg a gubanc.
Van nekem egy Userformom ami amolyan üzenetablakként funkcionál.
Ezen az Formon van egy textbox (korábban label), ami az excel tábla megfelelő cellájában elhelyezett üzenet megjelenítésére szolgál.
A probléma az, hogy egy olyan üzenetet próbálok megjeleníteni benne, ami nem fér el a textboxban, ezért bekapcsoltam a Scrollbar tulajdonságot.
Ezzel kapcsolatban több problémám is felmerül:
1. Csak akkor jelenik meg a scrollbar, ha a textboxban lévő szövegbe belekattintok.
-Én pedig azt szeretném, ha a függőleges srollbar alapból látható lenne (de csak akkor ha a szöveg valóban nem fér el)
2. Jelenleg a szöveg vízszintesen lóg ki a textboxból (így a vízszinte scrollbar jelenik meg), én pedig azt szeretném ha függőlegesen lógna ki (és ennek megfelelően automatikusan tördelésre kerülne), és a függőleges scrollbar jelenne meg.Szerk.: A TextBox Multiline tulajdonsága True-ra van állítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 3 akku, táska, FPV RC2
- Insta360 X4 akciókamera Invisible Dive Case
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- iKing.Hu OnePlus 13 Brutális teljesítmény, elegáns külső 12/256 GB Black Eclipse 3
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ARCTIC Liquid Freezer III 280 A-RGB Black CSAK KIPROBÁLVA VOLT! 2ÉV GARI VAN RÁ
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest