- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- Bluetooth hangszórók
- DUNE médialejátszók topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Micro Four Thirds
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
Így indult ez nálam is.
Mikor idekerültem egy (pontosabban több is) VBA-val megbolondított excel táblát kellett használnom bizonyos munkákra.Mikor beletanultam láttam, hogy vannak hiányosságai, gyermekbetegségei, vagy éppen csak változtatni kellett valamit. Ilyenkor mindig a kollégát kellett "zaklatnom", aki írta a programot. Olyankor ott ültem mellette és kérdezgettem, hogy ez miért így, meg mért nem úgy, ez mire való, nem lehetne esetleg ezt így megcsinálni, stb.
Később más munkáim megkönnyítésére elkezdtem magamtól programozni, ha elakadtam (ami persze az elején elég sokszor előfordult) csak akkor kérdeztem a kollégámat, ha meg már ő sem tudott megoldást kínálni vagy találni, akkor írtam ide.Ez mára oda jutott, hogy a legnagyobb projekt most kb. ötezer soros, de mindig valami apró cseprő, vagy (most éppen) nagy volumenű javításon, kiegészítésen dolgozom ha van idő. (Évi átlag 2.000 ügyirat ezzel készül a hivatalnál
, szóval úgy érzem volt értelme eltölteni vele az időt.Több más mellett írtunk egy olyan programot is amire igen büszke vagyok, mert sikerült vele felváltani a sz*r papír alapú postakönyvet is, de persze egy sima postakönyvtől sokkal többet tud

Mondjuk én azért még így is inkább a kezdő szintre lőném be magam, tekintve, hogy rengeteget kell kérdeznem tőletek, meg látva, hogy mennyi olyan VBA elem van a súgóban amiről még csak lövésem sincs mire való.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Új Dobozos Dell Latitude 3450 Laptop 14" -40% i7-1355U 16GB/256GB SSD NVIDIA MX570A 2GB FHD
- Megkímélt HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- DDR5 Gamer PC - i5 14400f, RTX 3070 Ti, 1 TB SSD, Z 790-S Wifi
- Ryzen esportpc(ryzen3 -4100/RX580-8gb/SSD/hdd)
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, szóval úgy érzem volt értelme eltölteni vele az időt.