Hirdetés
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Őszköszöntő hardverkeverék
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Homer
tag
válasz
martonx #2145 üzenetére
Nyilván bele lehet kötni abba is, hogy egyáltalán miért éppen visual basic... Azért, mert ez van, és kész!
Nem akarok sem windóz 9-et írni, sem quake 5-öt visual basic-ben. Én csak arra lennék kíváncsi, hogy hogyan lehet egy egyszerű alakot egy formon villódzásmentesen frissíteni 25 fps-el, mert ugye ez kell, hogy folyamatos legyen a mozgás. Ha ehhez dx kell, akkor gondoltam nézegetm azt is, de ha xna akkor azt. Egyelőre egyikhez sem konyítok. Amit olvastam eddig róla, angol fórumokon, hogy közvetlenül kell programozni a videokártya gpu-t melyhez különféle windóz api-k vannak (OpenGL,DX, XNA...stb). OpenGL és DX kilőve a VB2010-ben, mert csak VC++ lib-et lehet hozzáadni a Visual Studio-hoz, azt is csak körülményesen. Az XNA meg, (amennyire látom), windows phone-hoz van gyárilag, tehát ez is buhera megoldás. (Persze megint lehet, hogy tévedek. Javíts ki ha gondolod!)Na mindegy! Azért természetesen köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 DualSense Controller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- Asrock IMB-1222 Mini ITX Ipari PC
- Pixel 7 Snow 128GB - 2 hónapos - Emag vásárlás - 10 tok+fóliák
- Be Quiet Silent Loop 2 240mm ARGB
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest