Új hozzászólás Aktív témák

• vilag

tag

válasz martonx #2101 üzenetére

Elméletileg ütközés nem jöhet létre, mert -egyelőre legalábbis- minden felhasználónak van egy sora és abban tároltatok néhány dolgot (pl.: utolsó belépés időpontja).

Szóval minden felhasználó esetében csak a nevéhez kötődő sorba kerül érték, így ütközés elméletben nem jöhet létre. Kivéve persze ha ugyan abban a pillanatban, ugyan azzal a felhasználónévvel két gépen is elindítja a programot.

A kérdésedre én magam sem tudom a választ, pontosan emiatt kértem ötleteket.

Az xml és a csv mennyiben más, mint a sima excel tábla?
    Ezeket még sosem használtam, pontosabban az MVH-nál történő egységes kérelem beadás kapcsán már találkoztam xml fájl-lal, meg mondjuk régen a DC++ kapcsán, de írni még nem írtam.

Jelenleg úgy használom, hogy a program meghívja a fájlt, ír bele (pl.: a belépés dátumát rögzít), menti, majd pedig bezárja.
    A felhasználók számára létrehozott aktualitásokat tartalmazó üzeneteket is ebben rögzítem és itt kerül rögzítésre, hogy olvasottá jelölte e az üzenetet vagy sem.
    Jobban végig gondolva az üzenetes rész miatt akár végtelenségig is nyitva lehet a segédfájl egy felhasználó által, ha az üzenetablakra nem nyom semmit.
    Lehet, hogy ide meg írnom kéne valami időlimites részt???

Új hozzászólás Aktív témák