Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
Sziasztok
Egy furcsaságra lettem figyelmes az egyik általam írt programban.
Az a baj, hogy nem csak furcsa, hanem bonyodalmakat is okozott, melynek kikerülésére egy újabb változót voltam kénytlen bevezetni.A jelenség a következő:
Adott egy userform,.amin vezérlők és fram-ek is vannak.
Az egyik (ponosabban kettő) vezérlő change rutinja akkor is lefut amikor azt se nem hívom meg, se nem folyik olyan művelet (legalább is ismereteim szerint) aminek azt meg kellene hívnia.A folyamat a következő:
adott egy gomb a userformon aminek a megnyomásával 3 comboboxban és egy textboxban lévő text visszaíródik az excel tábla megfelelő sorának megfelelelő helyére.
Ekkor azonban (nem tudom miért) el kezd lefutni egy tök másik combobox (amelynek tudtommal nincs köze az adott eseményekhez) change rutinja.Van valakinek valami ötlete, hogy ezt mi okozhatja? Léptetéssel végignéztem, de sehol nem találok olyan sort amely indokolná ennek a changenek a lefutását.
Várom az ötleteket.
Üdv, vilag
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- EAFC 25
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest