- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen házat vegyek?
- Apple asztali gépek
- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- OLED monitor topic
- Aromaterápia az Apacer hordozható SSD-jével
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DelArco #1100 üzenetére
no közben csináltam egy kettős for ciklusos végigjárást ami ugyan nem olyan szép mint egy beépített függvény de mivel lehet hogy ez a beépített függvény nem is létezik ezért elfogadható az eredmény
Ellenben felvetödött egy másik probléma közben amit sehogy nme tudtam megoldani.
Szóval adott az eredmény megtalálja a keresett szöveget a program csak nekemaz kéne hogy az adott cella legyen kijelölve csak a datagridviewban.
Persze ez egyszerű lenne ha a selectionMode tulajdonság FullRowSelecten kell hogy legyen.Próbálkoztam sokmindennel de nem jött össze sajnos.
Többek között pl azzal hogy alapból CellSelect van beállítva és ha CellClick eseményben megpróbáltam Selected-nek kiválasztani az adott sort.
Vagy azzal is hogy amikor lefut a keresés átváltok CellSelect módba és akkor csak a sima egy db cella lesz kijelölve. A click eseményben pedig visszaváltok vagy vmi ilyesmi.Sajnos egyik sem vezetett megfelelő eredményre szóval aki tudsz az segítsen pls!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest