- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Steam Deck
- Apple MacBook
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Micro Four Thirds
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Winner_hun #343 üzenetére
Hasznáj inkább VirtualDub Mod-ot a VDub helyet.
Szerintem az elején szedd külön a hangot a képtől:
Streams -> Stream list -> jobb Klikk -- ''Direct stream copy'' -> Save WAV
Így lesz egy WAV-od, amivel azt csinálsz (egy külső progival) amit akarsz. Ha kész a kívánt minőségű és méretű MP3, akkor újra betöltöd az MPEG-2-t, majd az előbb Stream list-ben az eredeti hangsávra nyomsz egy ''Disaple''-t. Majd ''Add'' és betöltöd a kész MP3-as hangsávot (''Direct Stream Copy''-t beállítani erre a hangra).
Jöhet a videó tömörítése:
Video -> Fast Recompress. Ezután a jöhet a kodek kiválasztása (Xvid) és a bitrate kalkulátorral (ahogy már írtam) szépen kiszámoltatod, hogy mekkora is legyen a video (hang nélkül) mérete. Ezt megadod neki kbyte-ban (egyébb beállítások lásd 315 hsz.-ben lévő link). A ''Job control'' bedig ahhoz kell, hogy a kétmenetes tömörítésnél a két menetet egymás után autómatikusan elindítása (ez is le van írva a link-en)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Xbox Ultimate előfizetések
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest