Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz
KROK640 #38287 üzenetére
És gondold el, az a ház a 3.5 éves kislányomé lesz idővel.
Az a kérdés inkább, mit kezdjek majd az Asszony RX 6600-asával, ha úgy hozza a sors. Lehet, megkapja Apósom, az Asszony meg az RTX 3060 Ti-t némileg lefojtva. A gyerkőc meg Apósom GTX 1050 Ti-jét. No, így kell tudni kavarni.
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #38276 üzenetére
Köszönöm szépen!
Tempóra nem tűnik rossznak - a hazai árra leszek kíváncsi, a cél a 16GB-s RTX 4060 Ti.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Bjørgersson #38276 üzenetére
Legalább lesz mire lecserélje az RX6700XT-
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Vigneau #38273 üzenetére
NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti and RTX 4060 Final Specs, Performance, and Prices Leaked
Ha esetleg az segít a döntésben.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Bjørgersson #38272 üzenetére
Nem hiszem, ő szerintem jobban szereti tervezgetni, hogy mit vesz majd, mint meg is valósítani
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #38272 üzenetére
Ne vegyél rá mérget. Nem kizárt, hogy kénytelen leszek kivárni az RTX 4060 Ti július közepi rajtját.
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #38268 üzenetére
Akkor csak figyelj és várj. Mert jobb esetben egy hét, rosszabb esetben 2 hónap, mire kiderül, merre is lépek tovább.
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #38259 üzenetére
Csak nem tőlem függ, hogy pirosat vegyél?
-
KROK640
nagyúr
válasz
szasanyi #38263 üzenetére
Azért mondom, hogy tuti van itt valami csavar. Az nekem is világos, hogy a teljes állományt nem fogják visszavenni (de rengeteg egyéb trükk van pl 4 órában veszik vissza stb).Céloztam mindjárt a családosság kérdésére, ha nem családos akkor gondolom ha kap is ajánlatot olyat, amit jó eséllyel ő fog elutasítani.
-
szasanyi
félisten
A fegyveres testületeknél soha nem volt szakszervezet mert annak létezését kizárja a parancsuralmi rendszer. Persze ahol van ott sem sokat érnek vele... mert mint számos esetben láthattuk: látszategyeztetés után, vagy még a látszatra sem adva ignorálták azokat is. Szép egy rendszer ez barátaim.
-
Zamma
őstag
válasz
szasanyi #38263 üzenetére
Szerintem jelenleg az zajlik hogy felmérik hogy kinek mekkora a szájüregében található szerve és azt is hogy mutat-e hajlandóságot arra hogy másként - nem pont rendeltetésének megfelelően - is használja a jövőben.
Valamint ebből a pozícióból sokkal könnyebb diktálni, mintha lett volna szakszervezet és fellépett volna - még ídőben.
-
szasanyi
félisten
válasz
KROK640 #38260 üzenetére
Várjuk ki a végét. Anno a rendőröknek is ezt mondták, aztán csak minimális létszámot vettek "vissza" (iskola őrnek
). És azok közül akik megpróbálták, sokan már meg sem feleltek ti. anno a korkedvezményes nyugállományhoz nem volt elég a min. 25 éves szolgálati viszony, hanem 15%-nál nagyobb - orvosi szekértői bizottság által megállapított - egészségkárosodás is szükséges volt az alkalmatlansághoz és a nyugálományba helyezéshez (valamint emellé még az, hogy annak az állapotnak megfelelő másik beosztást ne tudjanak v. ne akarjanak felajánlani). Akkor - ahogy most is - az volt a kormánynak előnyös, ha megszabadul a hivatásos állomány egy részétől (ami a mi esetünkben a nyugdíjas státusz megszűnésével és a szolg. járandóság adókötelessé tételével járt). Röviden: én azt sem hiszem el amit kérdeznek, nem még azt amit állítanak!
-
KROK640
nagyúr
válasz
Bjørgersson #38257 üzenetére
Egy ilyennel én is szemezgettem (akkor még 160 ezer körül ment)
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #38257 üzenetére
Én meg ezt, ha bepirosodnék újra.
-
Vigneau
félisten
Most nézem, az RTX 3060 Ti-k közül pár példány már bepottyant 100k-ba. Az RX 6600-ak pedig lassan súrolják a 60k-t.
-
Vigneau
félisten
válasz
szasanyi #38251 üzenetére
Ügyes voltál. Természetesen nincs nagy élet ezekben a topikokban...
Picit unatkoztam:
1000 napja regisztráltam
2000 napja regisztráltam
3000 napja regisztráltam
4000 napja regisztráltam
5000 napja regisztráltam
6000 napja regisztráltam
7000 napja regisztráltam -
smiti
veterán
Egyébként lehet tudni, hogy ki a legöregebb tag?
-
Vigneau
félisten
-
F e Z o
veterán
Holnap beszélek a bolttal, ahonnan egy hangszórópár kellene.
-
Vigneau
félisten
Szerintetek ez az oldal mennyire hiteles?
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest