- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Értem honnan nézted, csak azt próbálom megértetni, hogy lehet, hogy másnak tök más lesz mert máson nézi.
"miért beszélünk nonszenszekről?"
Ez nem nonszens. Youtube adaptív ezzel nem lehet mit kezdeni. Csak egy változó a sok közül, ez van. Ha te ezeket a tényeket ignorálni akarod rendben van.Csak figyelmeztettem másokat ennyi. Befejeztem.
(Még egyszer elég jó oka van, hogy senki nem használja ezt komolyan, megpróbáltam kifejteni, ennyi.)
Új hozzászólás Aktív témák
- PR-Telecom
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen program, ami...?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- OnePlus Watch 2 okosóra makulátlan állapotban
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged