- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- UHD filmek lejátszása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clay
senior tag
Az Edifier X3-at nem lehet win-hez csatlakoztatni?
A processzorok füsttel működnek.Ha kijön belőlük a füst,nem működnek tovább!
-
FoLey-v
addikt
-
Scarabeus
aktív tag
Srácok megérkezett a Sabbat E12 Ultra. 10 szám 90%os hangerőn meg sem moccant az akkumulátor, ugyanúgy 90%on van mint mikor kivettem a dobozból. A hibás Spunky ilyenkor már rég megfeküdt. Hangzásban rátettem a piros középső gumiharangot, ezzel tökéletes az izoláció és nem akar kiesni a fülemből. Mit mondjak intenzív. Talán intenzívebb mint a Spunky, most gyorsba összehasonlítottam a kettőt. A Spunky mintha nem adna akkor intenzitást illetve teret a zenében, mint a Sabbat. Persze a Spunky már van járatva, hátha a Sabbat is még jobb lesz idővel. Elégedett lehetek úgy érzem.
A Spunkynak meg adtak egy lengyel címet hogy postázzam vissza saját költségen, de csak a lokális posta jó nekik futár semmiképp. Valaki postázott már külföldre vissza? Gondolom egyszerű levélként kéne, nagyjából mennyibe kerülne? Mert tegyük fel 2-3 ezer ft, és 8 ezer ft full refundot adna még vissza is küldeném, mert sajnos így ez hogy 5 számot bír sehogy se jó. Kozben a Sabbaton a 12. megy még mindig meg se moccant a 90% töltöttségről. Ez a normális, ezek után azt tartaléknak is kín lenne használni sajnos.
"Y2XSXW7" kuponkód a WOLT-on 3x 1000 ft kedvezményért!
-
vicze
félisten
Nagyon nagyon füles függő, mert ezek mind 1 fix ellenállásra vannak belőve, szóval nagyon nem mindegy milyen füles kerül rá. Lényegében a hangkép nagyon megváltozhat, de ezt addig nem tudod amíg rá nem rakod, így sajnos elég zsákbamacska a dolog. Ideális esetben pont annyit ront mint egy BT füles általánosan.
Én KZ-hoz az AptX HD kábeles megoldásukat mondanám, az ahhoz képest teljesen jó, és nyújtja eléggé kábel közeli hangzást sajátjaikkal. -
Kobe
veterán
Van egy vsonic vsd3am, kb zsir uj, egy KZ aptx kabellel hasznalom.
A kabelt sztem maga a satan tervezte es gyartja, az emberisegnek szant sorscsapaskent, akkora fos ergonomiai szempontbol.A vsd3at nem lehet vhogy tws iteni, akar valami ful mogotti akksis mmcxes kabellel mint ami a sport twseknel szokott lenni?
-
Ramoskaa
senior tag
Bocs srácok én voltam a hülye! Megint! Szóval az i18-at mikor párosítottam és miután végeztem, beleraktam a tokba és vártam a csodát ,hogy kikapcsoljon, mivel nem kapcsolt ki így leválasztottam a telefonon, de a manual-t megnéztem ,FÉL ÉV UTÁN
és 5 másodpercig kell kell a touch-ot érinteni, majd utána kapcsol ki, nem elég ,hogy visszarakod a dobozába lecsukod majd várod a csodát. Nyilván nem szól úgy, mint egy 3-4 ezer forintos iphone vezetékes headset ,de ~4500Ft-ot megért azért. A xiaomi megy vissza !
Éves Alza+ 20% kedvezményhez kód : JLHbmJQjz2mL
-
fradi81
veterán
Találkozott már valaki olyan hibával hogy a tws fülhallgató (Új soundpeats truedot) a telefon hangerő csúszkájának csak a töredékén állítható? 1-3 között nagy ugrásokkal, 4-15-ig már maxon szól. A másik Mi airdots basic normálisan szabályozható végig.
moto g72, Ninebot d28e
-
slászló65
tag
Megvettem a Bestmarkt- tól ezt a QCY- T2C csoda TWS csodát...hát...nagyon gyengécske. Nincs igazi térhangzása, basszus igen kevés. 1 óra használat után a bal fülemet feltörte, mint egy rossz cipő. Nagyon kell forgatni a fülében, h egy 10/5 - ös hangot adjon. Csak jókat olvastam róla. Ennyit a userekről. Ja! Filmnél tableten nézve csúszik a hang. Bár az alzában vettem volna. Kidobott pénz . Valszeg ezek mind ilyen kis játékszerek...( 9990 volt)
[ Szerkesztve ]
-
fabri07
aktív tag
Nekem az elsővel is ez volt a bajom, egyszerűen kiesett mindig a fülemből, már attól is, hogy a buszon ültem
-
blueye
veterán
Az X3 tenyleg egyre jobban szol, nem tapasztaltam meg TWSnel ilyen bejarodast (korabbi Hifi-nel, HighEnd-nel termeszetes volt ugye).
Erdekes az X3nal a gumiharangokat valtom ide-oda meg nem tudom melyik lesz az igazi (altalban nalam ez korabban szinte rogton eldolt), lehet hogy megprobalom egy masik TWSevel.Mifo megjott?
[ Szerkesztve ]
-
alfi95
tag
sziasztok. vettem 2 db haylou gt1 plus fülhallgatót. az egyik rendesen müködik, de a másik csak egyik vagy másik oldal szól. a 2 együtt sosem. kiprobáltam másik telokon a helyzet ugyanaz. tud valaki segiteni mi lehet a gond ? köszönöm
-
Tujmos
tag
-
Ramoskaa
senior tag
Megjött a Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2. Kicsit csalódott vagyok,mert ez valami basic kiadás és nem találok róla semmi infót,hogy a kettő között mi a különbség. Egy biztos a tok az más, itt nem felülről kell belerakni a füleseket,hanem félbe nyílik és úgy. Sajnos elég nagyra sikerült,de kényelmes nagyon és amúgy szép tisztán szól
-
w.miki
veterán
Ez milyen lehet?
BlitzWolf AirAux AA-UM6 Bluetooth 5.0 EarphonesOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok.
Szeretnék egy távirányítós, mikrofonos vezeték nélküli, de nem TWS fülest könnyűzenéhez.
Fontos még, hogy legalább 8 óra üzemideje legyen, és ne lógjon ki nagyon a fülből, mert legtöbbet motorozáshoz használnám.
A keret 50e Ft.
Mit ajánlanátok?
B&W Pi4-em volt, maximálisan elégedett voltam vele, gyönyörű hangja volt, de az sajnos nyomott sisakban. Esetleg Pi3-on gondolkodok, de sehol nem látok most reális áron.
Aprón még van egy RHA MA750 Wireless, de az nem tudom mennyire lenne előrelépés a mostani vezetékes Shure Se215-ömhöz képest. Mióta hallottam a B&W-t minden más füles dobozhangúnak tűnik.[ Szerkesztve ]
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
Bali27
addikt
Na addig próbálgatram hogy a tokjànak a sarkából a sok nyitás miatt letört kb egy 2mm es rész.. Azonnal nem tölt.. Most hadd ne írjak semmit a kutyazabàlókra...
Amúgy nem sikerült... Ha valakinek van tokja ehhez és tudja párosítani + Hatvan felé jár, annak oda adom egy ötösér.
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Apple Airpods Pro-nál létezik jobb zajszűrős fülhallgató hasonló árkategóriában?
-
Ramoskaa
senior tag
Nagyon nehezen akar csatlakozni , teló újrainditást követően párositom akkor néha jó. Legtöbbször játszanom kell.vele ,hogy ne csak az egyik szóljon
a hangja a vezetékes iphone fuleséhez katasztrófa volt. Az egyik i30 a másik i18. Ha megjön a xiaomi írok róla ,hogy megérte -e a 15k-t
[ Szerkesztve ]
-
blueye
veterán
válasz
Ramoskaa #2452 üzenetére
Nincs baj az alis rendelessel foleg ha EU raktarbol tudsz rendelni, nagyon jo TWSeket rendeltem igy
"Ezért rendeltem két f*s kamu airpod-ot aminek a csatlakozásával és a hangjával is problémáim voltak." - mik voltak ezek h inkabb ebbol tanuljon az aki veletlenul ilyet nez ki maganak -
-
Zoleee83
addikt
-
Breki
veterán
Ezt is?
A hang csak az egyik fülhallgatóból szól, pedig sztereó módban párosítottam az eszközömmel a “BW-FYE5 R” fülhallgatót.
1.Ellenőrizze, hogy a fülhallgatók akkumulátora fel van-e töltve.
2.Indítsa újra a fülhallgatókat a multifunkciós gombok 2 rövid lenyomásával mindkét fülhallgatón. Addig tartsa nyomva a gombot, amíg a jelzőfény egyszerre kékre vált mindkét fülhallgatón. Miután újraindította a fülhallgatókat, a jobb fülhallgató jelzőfényekék és piros fénnyel fog felvillanni. Ezután újból párosítsa a “BW-FYE5 R” fülhallgatót az eszközéhezItalodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Bali27
addikt
Szia. Sajnos ezeken már túl vagyok...
Amikor megvettem kb 3x tudtam használni, azóta még csak kizárólag az egyik megy. Hiába megy rendben a párosítás. Egyszerűen vagy csak az egyik vagy a másik megy. Mármint hallgatom a zenét, megnyomom a jobb fülest akkor az, ha a balt akkor átvált, de sosem szinkronban. -
Breki
veterán
Ez lehet segít
[link]Másik videónál a leírás
Fix it by reseting the earbuds.
1.Take the earbuds out of the box.
2.Short press the Multi-function button for twice (if needed to it 2 times, short press twice). 3.After reset it should flash blue and red alternately on the right earbud and blue twice about every 3-4 sec on left one. 4. Pair "BW-FYE5 R" to your device.
[link]
A leírásából
Sztereó párosítás
1)Vegye ki mindkét fülhallgatót a töltődobozból. A fülhallgatók automatikusan bekapcsolnak és a bal fülhallgató automatikusan párba kerül a jobb fülhallgatóval. A jobb fülhallgató jelzőfénye felváltva piros és kék fénnyel fog felvillanni, a bal fülhallgatófénye pedig kikapcsolva marad.
2)A jobb fülhallgatót (BW-FYE5 R) kell párosítania az eszközéhez a sztereó hangzásért.Aktiválja a Bluetooth módot az eszközén, majd keressen közeli eszközöket és párosítsa a “BW-FYE5 R”-hez.
3)Amint létrejött a kapcsolat, a LED fénye kialszik
[link]Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
R19
senior tag
válasz
umisu80 #2435 üzenetére
Lehet mindkét oldalt csatlakoztatni a telefonhoz.
Kivettem a bal fülest, listában megjelent, kapcsolódott. Vissza a tokba, jobb füles ki, lista, csatlakozás, tok.
Így már a bal és jobb is látható, használható külön is.
Csak ahhoz kapcsolódik amelyiket először veszed ki, de szól a másik oldal is.
Amennyiben a kapcsolódó füles lemerült vagy visszateszed a tokba megszakad a lejátszás, de a másik automatikusan csatlakozni fog a telefonhoz.Remélem viszonylag érthető amit írtam.
-
Bali27
addikt
Sziasztok. Van egy BlitzWolf BW-FYE5 fülesem.
Az a gond hogy sikerül a párosítás, BT-ra rákapcsolodik a bal és a jobb is, de vagy csak az egyik vagy csak a másik szól. 3 telefonnal próbáltam, és ez az eredmény mindenhol. Mi lehet a gond? -
umisu80
csendes tag
Sziasztok,
Teljesen uj vagyok a temaban most vettem egy edifier x3 at. Ugy olvastam hogy ha az egyik fulest leteszem(lemerul) a masik szol tovabb. Es a leiras szerint is mind a ket fulest kellene csatlakoztatni. Viszont csak a bal oldali csatlakoztathato. Mit rontok el. Mukodni mukodik a jobb oldal csak a masik nelkul nem. Olyan mintha aezt balos lenne a master a jobbos meg ahoz csatlakozna. -
Clay
senior tag
válasz
Skynet258 #2433 üzenetére
Igen
. Kicsit volt időm kipróbálni, a gyári közepes dugókkal jó, de hosszútávon lehet, hogy nyomni fogja a fülemet. A hangja egész jó, így első blikkre, ennél azért jóval gyengébbre számítottam egy ennyire olcsó fülestől. Kb pénteken fogom tudni hosszabb távon próbálni.
A processzorok füsttel működnek.Ha kijön belőlük a füst,nem működnek tovább!
-
Ramoskaa
senior tag
Sziasztok! Hatalmas segítségre lenne szükségem. Évek óta az Iphone vezetékes fülhallgatóját használtam, aminek a hangjával nagyon meg vagyok elégedve mai napig. Viszont edzéshez kerestem vezeték nélkülit. Ezért rendeltem két f*s kamu airpod-ot aminek a csatlakozásával és a hangjával is problémáim voltak.
Mivel Xiaomi redmi 5 plus-om van és meg vagyok elégedve a Xiaomi termékekkel így ebből a márkából kéne a választanom. Talán ez : Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 ?
Lehet olyan hangzása mind a iphone vezetékes fülesének?
Ui: "Agyba-dugós" nem játszikKöszönöm
-
válasz
FoLey-v #2419 üzenetére
Mpow kereskedővel én is szívtam már meg. Amazon.de illetve eBay.de-ről szoktam rendelni.
Az paypales gari ma már semmit sem ér. Csak ámitás az egész. Illetve a csikszemű azt szokta csinálni hogy amikor megvan az elvárt forgalma leszedi a hirdetéseit a felületről és mikor intéznéd az európai garit már nincs mire hivatkoznod..
Ugy kell gondolni ezekre a kütyüket, hogy ha tönkrement akkor eldobós.[ Szerkesztve ]
:)
-
válasz
slászló65 #2418 üzenetére
mindenkinek szuverén joga eldönteni, hogy miért hajlandó fizetni, és mennyit.
van akinek sem a garancia ígérete*, sem az azonnali rendelkezésre állás nem feltétel, és hajlandó ezekről lemondva (néha sokkal) olcsóbban vásárolni. ettől nem lesz "bohóc" vagy ez nem "bohóckodás".
* a garancia csak akkor lesz az itthoni vásárlás esetében is több az ígéretnél, ha TÉNYLEG ki lesz cserélve a termék baj esetén, nem csak leráz az ügyfélszolgálat.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
vicze
félisten
válasz
slászló65 #2423 üzenetére
Ha 3x annyit akarsz fizetni, akkor 3x annyit akarsz fizetni ebben senki se fog megakadályozni, de nem feltételen jó ötlet hülyének nézni, aki inkább olcsóbban veszi, és nem érdekli az esetileg értelmetlen garancia, ami egy füles esetében nem is minding olyan egyszerű.
[ Szerkesztve ]
-
slászló65
tag
-
Zoleee83
addikt
válasz
tigipuf #2421 üzenetére
Pontosan.
És ugyanúgy van garancia is, csak ugye kell hozzá némi nyelvtudás, nem annyi hogy visszamégy a boltba és jó magyar szokásként vered az asztalt hogy adjátok vissza a pénzem.
Eddig korrektek voltak, és sokkal olcsóbb is volt minden.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
tigipuf
senior tag
válasz
Egyszerűen nevetséges, kár volt megszólalnod.Hirtelen összeszedegettem a fejemben nagyjából amennyi okoskarkötőt,órát,kést,lámpát androidos tv box-ot,ip kamerát,telefonos kiegészítőket,pendrive-ot,,meg a tö..öm tudja mit rendeltem már a családba ,baráti körbe nagyjából 50%-os áron kínából,hát 100 ezren felül spóroltam nem kicsit.Nem nepperkedem mondom csak család,imerősök.Ezek a kínai rendelések köszönik szépen azóta is jók,vagy ha esetleg besz.rt valami apróság, az bőven garancia idő után amikor már itthon is baszh..tam volna a garit
.Kinti vásárlásnál is le lehet zongorázni a garanciát ,erre van a vásárló védelme paypal stb,persze nem olyan egyszerű mint besétálni vele a sarki boltba.
[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
FoLey-v
addikt
válasz
Spanyol raktár volt az Mpow rendelés,de ne zavarjon.
Amúgy sokszor rendeltem már aliról és nem volt ilyen probléma. Az amazfit okosóra már úton van hozzám az sem probléma,de 21k nagyon csábító volt az itthoni 35k árával ellentétben.• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
FoLey-v
addikt
Kajak két napja semmi hír Mpow-al kapcsolatban vitát is két napja nyitottam meg. Most ráírtam vagy küldjenek másik terméket vagy adják vissza a pénzt.
Remélem Xiaomi Amazfit GTR Lite termékkel nem lesz ilyen eset. Az nagyon csábító ára is volt.• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
Scarabeus
aktív tag
Na ma reggel afterezésként nyomtam egy kis Dzsúdlót és Enter Shikarit 100%on a Spunkyn, had szóljón. A jobbos kikapcsolt 20 perc után (5 szám). A balos vígan ment tovább.. de ez akkor is nonszensz, sajnos hibásat fogtam ki, már teljesen biztos..
[ Szerkesztve ]
-
patomi
őstag
Igen, szuper füles, bár tényleg nagyon drága. Cserébe minden tartományban tisztán szól, plusz nincs a mindent elnyomó basszus. Van kellő mennyiségű mély, de aki kimondottan a brummogást kedveli annak nem lesz kedvence.
Én meg egy Mifo O5 tulaja leszek, ha majd megérkezikFékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
RedCactus #2407 üzenetére
Annyit vettem észre a bölcsővel kapcsolatban, hogy a bal oldali füles hamarabb feltölt, illetve nem világít a piros töltés jelzés, míg a jobb oldalin még mindig világít. Ekkor kiveszem-beteszem és újra tölt kicsit de csak percekig utána megint elalszik.
Illetve, ugyebár 2 Tronsmart Spunky Beat Bluetooth eszközt lát a telefonom, gyanítom egyik a baloldali másik a jobb. Elsődlegesen mindig a jobbhoz megy, annak a töltöttsége lemegy félóra múlva 30-40%-ra és elkezd Battery Lowozni. Ha átcsalakozok a másikra, akkor a telefonom a töltöttségnek 100%ot jelez, de ez a lejátszási időt nem hosszabbítja meg, tehát hiába írt még ki pl. 70%ot töltöttségnek akkor is kikapcsolt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
Zoleee83 #2404 üzenetére
Nem okoskodsz, és köszönöm szépen a bíztatást. Mindenképpen csesztetni fogom őket, én ebben a garanciáztatás ügyben már kicsit tapasztalt vagyok sajnos. Csak nem tudom mit várjak el tőlük (ugye a Tronsmart Official Storerol van szó az Alin), de kitartó leszek, és esetleg beszámolok róla, ha sikerült elérni valamit. :)
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz
Scarabeus #2402 üzenetére
Nem okoskodni akarok, de gyakran ráírogatnék Alin a boltra/eladóra, hogy ez így nem oké. Volt már hasonló esetem addig "harcoltam" míg küldtek egy kipróbál újat ingyen, garanciában. Egy próbát megér.
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Scarabeus
aktív tag
Köszönöm szépen a segítséget, végülis utánaolvasások után berendeltem a Sabbat E12 Ultrát Geekbuying Cseh raktárból, 1-5 nap szállítással megállt 16 ezer forintban. Most már Paypallal fizettem, tanulva a sima MC-s Alis fizetést a Spunky Beatért.. Az a gond, hogy a Spunky volt 8 ezer ft, ha megvettem volna a Jabrát akkor már összesen 33 ezret költöttem volna TWSre és mégis csak 1et használok belőle. Az már nekem túl sok. Így 16+8 'csak' 24 ezer ft az összes költés. Valamint engem is kicsit zavar, mint blueye kollégát, hogy már régebbi technologiákat használ. Nekem USB-C-s a telóm, nem biztos, hogy minden körölmények között kéznél lenne microUSB a töltéshez. Apropó, ha már itt járunk. Oneplus 30 Wattos 6 Amperes töltővel mennyire lehet a Sabatt bölcsőjét tölteni, nem vágná tönkre?
Plusz nekem a mély, ütős basszus a legfontosabb, azt írtátok ebben pont a Sabbat elég erős, tehát ebből a szemponból is jobb lehet nekem mint a Jabra.
Ha a Tronsmartból nem kapok hibásat akkor nem jutok el idáig, de hát ez van, az hogy fél-1 óránként bölcsőbe tegyem a vonaton egyátalán nem kényelmes. Pedig a hangja elég jó, de hátha a Sabbaté még jobb lesz és az fog bírni 3-4 órát 80%on.
Valahogy megpróbálom még a Tronsmart Storeral garnciáztatni Alin de nem fűzök hozzá sok reményt...
Marad tartalékba, igazából így is jó egy félórás futáshoz vagy rövid zenehallgatáshoz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- UHD filmek lejátszása
- Honda topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Asszociációs játék. :)
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest