- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SONY LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
H2o-pok
senior tag
Üdv
Megérkezett. Lenovo R1 TWS. 23nap volt aliról. Eredetileg 31$, de volt egy 5$ os kuponom, igy 26$ volt.
Igényes csomagolás, szokásos tartozékokkal. Anyaghasználat, kiváló, minőségi a füles és a dokkoló is. Elég egyedi design az egész, a dokkoló tetejét 90fokkal eltekerve férünk hozzá, magához a füleshez. Elég kicsi, lapos, igy zsebben is kényelmesen elfér. Dokkolója usb C csatis, 600mAh akkuval szerelt igy 4x tölthető a füles. A füles játékideje kb. 5h. Ipx5 cseppálló. Dokkolón és fülesen is töltésjelző led. Működés közben nem világitanak. BT 5.0, aptx nincs, viszont videóknál nem késik a hang, teljes szinkronban van. Párositás, hatótáv egyszerű és hibátlan. Touch vezérlés a szokásos funkciókkal, hangerőállitás viszont nincs. Hangzása. Volt ettől jobb is ebben az árban. Jó-jó, de túl nagy a tér, olyan mintha viszhangositó lenne ráengedve. A többi tws hez képest furcsa, szokatlan. Lehet akinek ez az első tws, fel sem tünik majd. Kialakitása miatt nagyon kényelmes, észre sem venni hogy a fülemben van, remekül szigetel.
A régebbi TWS listámban talán az 5-6.helyre tenném hangzásban. Elsősorban az ára miatt, másidsorban a fura hangja miatt nem ajánlom. Véleményem szerint, pl. a Tronsmart spunky beat is sokkal jobb, és olcsóbb. -
H2o-pok
senior tag
válasz monti0222w #497 üzenetére
Azt még soha. Majd ha lesz valami értelmes, kipróbálom.
-
H2o-pok
senior tag
válasz monti0222w #492 üzenetére
Jaja. Aliról, Karira jött lengyel raktárból.
-
FoLey-v
addikt
válasz zolikaDB #493 üzenetére
Kényelmes és ülésen alvás közben sem esett ki a fülemből. Kivenni már nehezebb,hogy meg ne nyomjam az érintő gombot.
Nem fejtépős a basszus,inkább az audio fejesnél lehet,de érezni rajta a basszust Meizu EP52 hangminőség. EQ beállítással biztosan jobb.
4 órát hallgattam rajta,de 6-7 órát biztosan bírja.
Ennyiért jó vétel volt,a termék használat user függő. A telefonom egyből észlelte.[ Szerkesztve ]
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
-
gyvince
senior tag
Ilyenről valakinek info vélemény?? [kép]
Apple Iphone 12 Pro Max + Apple Watch Series 4 44mm, Hp Omen laptop
-
dezs520
senior tag
Sziasztok,nem tudjàtok vèletlen,ezeket lehet javítatni valahol?
Amazonròl vettem egy Jabra Elite 65t-t,kizàròlagosan edzèsre hasznàltam. (heti 3*2 òra)
Nem volt vele baj,szerettem is,de a garancia lejàrta utàn egy nappal, (1 èv) mikor vettem le a töltöröl,nagyon meleg volt a töltö bölcsö.
Az akku 30%-ot irt,ès elèg hamar le is merült.
Utànna màr semmikèpp nem tudtam feltölteni mèg 50% ig sem,hogy legalàbb egy szoftvert frissítsek rajta...
Gondolom kuka... -
Breki
veterán
Eggyel feljebb írtam
35 dollár volt
Énnekem is fura a tükörben, de egyébként érdekes módon tetszik, valahogy szebb a formája mint a többinek.
Nem nagyon kiesős a korábbi Blitzwolf-al pont ez volt a bajom De ez elég stabil Mondjuk fülformától is függ
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
FoLey-v
addikt
Köszi nektek!
Amúgy a hangzása szépen szól és van basszus is. Nem egy rossz termék és anyag is van bőven.
A fülhallgató hangerőn én próbálkoztam,de szerintem maxra van már beállítva.• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
hajbel
addikt
Mi a Blitzwolf típusa? Azért érdekes lenne ha dual driveres nem szólna jobban. Gondolom árban is meglátszik a dual driver. Telefonáláshoz nyilván jobb ez a kialakítás, de nekem akkor sem begyere. Gondolom ha gyorsabban hajol le az ember valamiért, már esik is ki a fülből.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
bostone
addikt
válasz gabikiraly2 #470 üzenetére
3-4 óra biztos van a bogyókban, talán több is, és piszok gyorsan visszatölt. A kapszula maga is 1-2 óra alatt fullon van. Hetente 2-3 alkalmommal töltöm, pedig intenzíven használom.
-
Breki
veterán
Hamár a Tronsnart Spunky Beát előkerült és a Blizwolfról is volt korábban kérdés Előbbiről ugye én írtam itt először kicsit bővebben. Bár szerintem se rossz nekem elsőre kicsit csalódás volt a hangja.
A Blitzwolfal és a pálcikákkal kapcsolatban. Én ágáltam talán legjobban ellene, de rá kellett jönnöm, hogy telefonálás hoz jobb ez a forma illetve ez megtetszett Tudom az itteni sznobok szeretik leszólni, de nekem kellemes meglepetés és jobban tetszik a hangja mint a másiké.
Pár kép:)
[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Gabis
őstag
válasz gabikiraly2 #470 üzenetére
Na ez az amiben nem igazán tudok nagyon nyilatkozni... Munkába járás során szoktam használni, ez kb. fél óra. Ennyi idő alatt egy vékonyka csíkot harap ki az akksiból. Ha nem jön konkrétabb válasz az üzemidőre, akkor du-n csinálhatok egy tesztet.
-
lorcsi
veterán
jól néz ki a csomagolása is ...nem valami alap...kidolgozatlan
most láttam amúgy a Tronsmart Onyx neo-t...ez sem tűnik rossznak
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Gabis
őstag
Szia!
Nem tudom a többinél hogy van, de itt a fülesen is tudod állítani a hangerőt, ami nem azonos a telefonon beállított hangerővel. Engem meglepett, hogy a telón már maxon volt a hang, majd a gyors 3 érintéssel még tudtam rápakolni (bal oldalival), kikerekedett a szemem, nem vártam tőle ilyen hangzást. -
FoLey-v
addikt
-
gabikiraly2
aktív tag
Sziasztok.
Új fülhallgató vásárlást tervezem. Elvárások a következők: jó izoláció, legalább 8 óra üzemidő. Munkahelyen használnám, vegyes zenei ízlésem van, pop, rock, house...
A keret 10 ropi, de jó ajánlat esetén feljebb is mehetek. Külföldi, belföldi rendelés egyaránt jöhet.
Előre is köszönöm.Csend a lelke mindennek!
-
gyvince
senior tag
Tehát akkor a Mpow ajánlott... Már csak az a kérdés hogy kényelmes e valamint hol. Tudom beszerezni Earfunt árulnak magyarba Mpow meg mondjuk Német Amazon??
Apple Iphone 12 Pro Max + Apple Watch Series 4 44mm, Hp Omen laptop
-
guftabi96
addikt
-
-
hajbel
addikt
Ezek közül Sabbat E12, vagy Mpow M5/T5, de annak elég nagy a tokja, nem lehet vezetékmentesen tölteni és nem type-c-s. Cserébe olcsóbb és talán picit jobban szól (személyes tapasztalatom a sabbatal nincs).
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
-
H2o-pok
senior tag
Ha nem használtál még TWS t, akkor arra számits, hogy a kiválasztott tipus, nem biztos hogy neked rendesen fog illeszkedni, szigetelni. A TE füledben! Ez sajnos ilyen szempontból zsákbamacska. Én 12db ot próbáltam, és most már tudom, hogy Nekem a lEGJOBB az a kialakitás, aminek hosszabb a "vetőcsöve", vagy rövidebb de nagyon kicsi. Pl. Edifier TWS1, TWS5, Mpow T6, Anomoibuds capsule pro, Haylou gt, QCY QS... A többi is elment de..... mégsem éreztem jónak. A tronsmart spunky beat pl. csak ugy szigetelt rendesen, ha teljesen kiállt a fülemből a "bogyó" része. A wavefun xpods 3 séta közben meg kiesett.
-
gyvince
senior tag
sziasztok fülhallgatót szeretnék venni egészen pontosan TWS
kinézettek:
BlitzWolf BW-FYE7
BlitzWolf BW-FYE8
EarFun Free
Tronsmart spunky beat
Sabbat E12legfontosabb melyik szól szebben
kényelem
üzemidő
melyiket érdemesebb venni Sabbat e12 nem találtam itthon EarFunt árulnak 20ezerért bontatlant.
egyéb ajánlást is meg hallgatok! előre is köszönöm!!Apple Iphone 12 Pro Max + Apple Watch Series 4 44mm, Hp Omen laptop
-
hajbel
addikt
QCY-nál a qs1-nek nincs fedele, a qs2-nek van. A Haylou kicsit jobb hangzásban, egyébként mindegyikben ugyanaz a driver van, töltenek egymás töltőbölcsőjében. A gt1 plust ajánlanám, mert abban van aptx és a qualcomm chip miatt a hívás minősége is jobb lehet.
-
tigipuf
senior tag
QCY qs1-em van,a haylou gt1 ha jól sejtem az kb ugyanaz méretileg, hangzásvilágban is?
Bár itt a QCY altipusoknál se nagyon látom mi lenne a differencia az egyes modellek közt
Lehet rendelek egy haylout is,remélem azért nem sokkal kisebb a basszusa mint a QCY-.nek.[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
(Kardió)Edzéshez keresek wireless fülest (a vezetékesnél a kábelt összeizzadom és útban is van), mert már attól a számomra hallgathatatlan zenétől elfáradok, ami a teremben szól
Aránylag szűk a hallójáratom, a legutóbbi KZ vezetékes fülhallgatómnál a legkisebb gumiharangot használtam.
Napi 1-1,5 órát lenne használva.
Lehetőleg minél olcsóbban.
Külföldi rendelés (Ali, Bangood, Amazon stb) is lehet, de vámmal szórakozni nem akarok.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
sebijani1982
senior tag
Sziasztok!
A különböző Bone Conduction headsetekről mi a véleményetek?
Parasztvakítás vagy élhető technológia?
Esetleg típusok, amik jók lehetnek?"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
gbela
senior tag
Ha valakinek van jó tippje jó hangú TWS + noise cancelling kombóra az jelezze pls. Találtam persze Samsung meg Apple-t, de szeretnék jobb ár/értékben (30-50k nagyságrendben). Persze lehet nincs még elég ezekből a piacon ezért nem lelek jó ajánlatot.
[ Szerkesztve ]
-
hajbel
addikt
Nagyon kompakt a tok, simán elfér zsebben és jelzi a töltöttséget. Kicsit kiáll a fülből, kb. az egész fekete műanyag borítás, de számomra kényelmes volt, nem mellesleg látni a két drivert szerintem igen esztétikus. Kategóriájában az Mpow m5 van még, aminél kicsit kiegyenlítettebb a True engine SE, és valószínűleg a 2 driver miatt tisztább a középtartomány, jobban elkülönülnek a tartományok, basszusban viszont előbbi a jobb. A tokokat illetőleg is hasonló a különbség a két versenyző között, mpow nagyobb de rengeteget bír, nehézkes nyári viselet mellett zsebben tartani, a true engine se viszont simán elfér egy farmerzsebben análkül, hogy jelentősen kidudorodna. Számomra abszolút kellemes csalódás volt a True engine se, azt hittem, hogy a dupla driver parasztvakítás lesz, ennek ellenére árkategóriájában meglepő módon jól szólt, a tesztekben valamiért hang tekintetében jól szerplő, drágább Creative Outlier Airnél pl. sokkal jobban.
-
fabri07
aktív tag
Hali,
Soundpeats True Engine Se-je van valakinek?
-
-
pulutodurumo
őstag
válasz pulutodurumo #423 üzenetére
Kitömtem lazán vattával a gumiharangokat à'la Sony hybrid. Asszem' így jó lesz.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
xavix13
őstag
Hali,
Nem vagyok jártas a témában, de látom hogy már baromi olcsón lehet ilyen true wireless füleseket venni. Egy ilyen redmi airdots milyen hangzásban mondjuk egy rock zirconhoz képest vagy az előző fülesem a Xiaomi Piston3-asához képest. Utóbbi hangzását nagyon szerettem, csak megcsavarodott, tört a kábel, ilettve a mostani rock is adja meg magát szép lassan. Tudom nem csilliárdos kategória egyik sem, de eléri az airdots ezt a minőséget? Vagy inkább nézek valami vezetékest továbbra is olcsón? Pl. egy xiaomi hybrid 2 vagy nem tudom mi most a bestbuy vétel...One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
spanyoll
addikt
Nálam max edzésnél lesz zenehallgatásra / videóra ha valamilyen csoda folytán nálam nem késne a hang annyit. Azon kívül telefonálni is jó lenne, de arra gondolom kuka, plusz főzés alatt podcasteket hallgatni.
Amúgy is ali-ra regeltem új fiókot, az adott még 3$ bónuszt, így csak 5 rongy volt."Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
válasz szetcsuszott #413 üzenetére
Na ezen felbuzdulva meg némi guglizás után berendeltem én meg egy t2c-t. Kíváncsi vagyok mit tud.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
joebacsi4
tag
Sziasztok!
Valaki használja sportoláshoz a Lypertek Tevi-t? Biciklizéshez ill. edzőtermi edzéshez használnám.[ Szerkesztve ]
-
hitchins
őstag
Nillkin tws-ekkel van valakinek tapasztalata?
Nillkin Go,
Go TW004 -
H2o-pok
senior tag
A Gt1 plus is ennyibe kerül, és az már aptx es. A nagy gumival, igen irták több helyen is, hogy nem fekszik a tokba.
-
hajbel
addikt
Esetleg szivacsos méretre vágva?
-
pulutodurumo
őstag
Vettem egy Haylou GT1 Pro -t.
Hangja egész jó, nincs benne túl sok basszus szerencsére. AAC kodekkel megy, YouTube videóknál telefonon nagyon keveset késik szerencsére. Tippre valahol 100 ms körül, alatt.
A tapizós vezérlést még szoknom kell, egyelőre amikor berakom a fülembe, mindig elindítom a lejátszást.
Egy bosszantó dolog derült ki eddig. Egyértelműen a közepes gumi a jó nekem, de mélyre kell tolnom, amitől a felső rész kicsit eláll. Gondoltam semmi baj, teszek rá másik illesztéket. Jobb is lett, az új hosszabb egy - két millivel. Csakhogy így nem passzol a tokjába, nem érintkezik. Úgyhogy ment vissza a gyári bogyó, majd látom hogy jövünk ki egymással."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
szetcsuszott
aktív tag
Biztos ez csak nekem új, mert még sosem próbáltam, de azért megosztom, hátha másnak is hasznos:
Ha a jack dugaljba bedugok egy vezetékes fülest, egyúttal csatlakoztatok a telefonhoz egy bluetooth fülest is, akkor a vezetékest csak mikrofonnak használja, és kinyomja a rádiót a bluetoothosra. Ergo a bluetoothos rádióhallgatáshoz elég egy régi szar jackes füles egy darab vezetékkel, antennának (Redmi Note4 + QCY T1 pro)Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
vigyorgó
tag
Sziasztok!
Kínai webáruházból keresek bestbuy BT fülest. Tudnátok ajánlani? -
spanyoll
addikt
válasz szetcsuszott #413 üzenetére
Ha tesztelted a telefonálást is akkor majd arról is írj kérlek reviewt. Lehet, hogy játszósnak, edzéshez berendelem.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
szetcsuszott
aktív tag
Na, tegnap megjött a QCY T1 pro, a geekbuyingról, 19,99$ volt villámakcióban kínai raktárból, ez az újabb, 5.0 verzió, előte volt 4.2 is.. 15 nap alatt ért ide.
Nem vagyok audiofil egyáltalán, sőt, ének-zenéből is kettes voltam, se hangom se hallásom. Nekem a hangminőség kiválóan megfelel, a felhasználási terület főleg telefonról, tabletről, laptopról filmnézés, illetve yt zene lesz. Amivel össze tudtam hasonlítani, egy xiaomi piston basic, attól SZERINTEM szebben szól, de rosszabbul semmiképp. (Xiaomi redmi note4 telefonnal, YouTube Metallica Nothing else matters FLAC tesztelve.) De ismétlem, kurvára nincs hallásom.
Az érintőgombot szokni kell, de délutántól a nap végére már sikerült rutinszerűen úgy nyúlni a fülemhez, ha igazítani kellett, hogy nem nyomkodtam el semmit. Futópadon tempós hegymenetes gyaloglással teszteltem, közben telefonról filmezve, konditeremben, ordító zene mellett. A hangerő legfeljebb 2/3-án kiválóan tudtam filmezni. Nekem a legkisebb bogyóval jó, és a közepes cápaszárnnyal. Így jól izolált, nem ficergett, cserébe mikor a törölközővel dörgöltem az egész fejem két kézzel, és kimozdultak a fülemből, akkor sem estek ki. Futással még nem próbálkoztam, majd -15 kiló múlva
A telefonom 4.1, a t1 pro meg 5.0 bluetooth-os, cseppet sem szaggatott nekem eddig, a teremben sem, ahol az 5 méteres körzetemben előfordult, hogy 4-5 bluetooth füles is volt egy időben. Otthoni és irodai környezetben 5-8 méter távolságban nekem nem szaggatott be, nem akadozott eddig (nem falon keresztül, hanem "rálátással") . Majd irodai, autópályás és Tisza-parti körülmények között kell még tesztelnem a headset-funkciót, mert telefonáláshoz is kell, remélem hoz egy elfogadható szintet. Eddig ennyi...Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
-NoVa-
addikt
válasz sebijani1982 #411 üzenetére
Huawei AM61 kb ezeket tudja. Jó mikrofon, jó építési minőség, kapható, olcsón, semmi extra.
-
sebijani1982
senior tag
Sziasztok!
Magyarországi boltban kapható nyakbaakasztós BT fülhallgatót/headsetet keresnék. Leginkább a bejövő telefonhívások lebonyolítására, zajos munkakörnyezetben. (daruban)
Max 15 ezer Ft-ig.
Minimális youtube, zene hallgatás lenne.
Megbízható, nem két - három hónap alatt széthulló, elnémuló eszközt szeretnék.Nagyon nem vagyok otthon a témában, ezért érdeklődök itt.
Köszönöm előre is!"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
H2o-pok
senior tag
válasz enginev3.0 #408 üzenetére
A haylou gt sorozattól még nem láttam, próbáltam kisebbet. A lányom 10 éves, neki is jó. Szó szerint Akkora, mint egy tarkababszem.
-
-NoVa-
addikt
válasz enginev3.0 #404 üzenetére
Samsung Buds a feleségem fülébe is jó, de nem olcsó. Olcsóból a BlitzWolf FYE5 volt a legapróbb, az belefér az árba is. Nagyon messze áll attól, hogy jónak nevezzem a hangját, de hallottam sokkal rosszabbat is.
-
-
hajbel
addikt
TWS-ben annyiért QCY T1 PRO-nak gumiszárnyai is amik jól tarthanak [link]. Viszont gumiszárny nélküli kis méretben Tronsmart Spunky Beat.
[ Szerkesztve ]
-
H2o-pok
senior tag
Kisfülűeknek, gyerekeknek ezt ajánlom mindig. Sosem volt panasz.
Haylou Gt1 plus. -
Sziasztok
Akarok valami BT fülhallgatót edzéshez, viszont elég kis fülem van, kb mint egy csirkének, két luk a fején, így a legtöbb fülhallgató kiesik a fülemből szimpla sétálással is
Van nekem ajánlott darab, vagy inkább fejhallgatót nézzek?
Olcsón kéne, 10k alatt, csak hogy ne a botrányos kondi rádiót halljam[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
Új hozzászólás Aktív témák
- Vallás
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Delta Force (2024)
- Peugeot, Citroën topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- Lenovo ThinkPad T470 : I5-7300U / 8GB DDR4 / 512GB M.2 / Full HD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest