- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
valeno
tag
Sziasztok!
Nem feltétlenül vezetéknélküli, de fülhallgatóhoz kapcsolódó kérdésem lenne. Van egy vezetékes earpods-om és úgy veszem észre hogy a kis rács eltömődött, emiatt pedig mintha halkabban is szólna. Mivel ajánlott ezt megtisztítani, homemade megoldásra gondolok?[ Szerkesztve ]
-
trouble
senior tag
Sziasztok, egy kis segítséget kérnék !
Adott egy SoundPeatsTrueFree jószág.
nem tudom rávenni, hogy egyszere az L és az R is szóljon.
Vagy az egyikhez csat, ez szól, vagy a másikhoz az szól.
Ezt már korábban is csinálta, de elfejtés újra felismerés után ok volt.
Most minden hiába
Vkinek ötlete, köszönöm !
[kép] -
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Van esetleg köztetek olyan, akinek össze tudta hasonlítani az edifier tws nb2, és az Apollo Boldot?
Tetszik ez a nb2, de nekem valahogy nem elég dinamikus a hangja. Mit tudhat az apollo hozzá képest? Vagy tudtok esetleg bármi mást, ami jobb lehet nekem?
Köszi a segítséget!
-
A_ScHuLcZ
addikt
Ma délelőtt (kb 1,5 hónappal a megrendelést követően) megérkezett a Fill T1 XS, hamarosan nyilatkozom róla.
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
blueye
veterán
"they have actual buttons instead of touch panels, they are perfect to wear in bed"
tehat gombos (nekem nincs ilyenem) -
kp78
addikt
"Erre az Alien Secret QCC010 -re nem palyazol?"
Ez "rendes" gombos, vagy érintős?
Szimpatikus, h van töltöttségjelzés a tartón.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
patomi
őstag
Szerintem tök egyformán szólnak. Mivel párom lenyúlta kevés a tapasztalatom vele. A plusz a szín, meg a typ-c csati és az igényesebb csomagolás.
Az Alien nem mozgat. Ezt a szintet kiszolgálja az x3. Még egy Mifo o7-et szeretnék, ha lehet 2 armaturával. Nem is tudom, még nem is láttam itt senkit aki jelezte, hogy o7-e van.helixP .. Van a sima x3 és az x3 to-u. pont itt írtam a különbségeket, itt meg képek: [link]
[ Szerkesztve ]
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
blueye
veterán
Megertelek. Az uj X3-ra gondolsz vagy a regire vagy mindegy?
Megszolalt az o5-om
Valami kontakthibat sejtek, nem tudom ki tud ilyesmit itthon javitani de otthon ha nem razom a fejem kivaloan szol. Persze igy nem teljes erteku de akkor is orulok.Erre az Alien Secret QCC010 -re nem palyazol?
[ Szerkesztve ]
-
patomi
őstag
Azokért az extrákért durván megfizettél. Egy edifier x3 itthon 12k. ehhez semmi extra nincs. Jabra 75t 60K. Könnyen ki tudod számolni mennyit fizettél a "kényelemért". Ki-ki eldöntheti, hogy megér-e ennyit neki.
Ne érts félre, megértem, hogy ezek neked fontosak.Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
patomi
őstag
B@sszus annyira ikonná vált az o5 hangja számomra, hogy mást lassan be sem fogad a fülem. Ha valamit nem tudok az x3 és e-közé tenni hangban annak nálam nincs helye. Most itt az fw1 is, ami tök jól szól, de kicsit hiányzik az o5 melegsége. Bármilyen illesztékkel próbálom. Talán a szivacs áll legközelebb hozzá, viszont azt macera kiszedegetni fülből. Még várok pár dugeszt, ha nem lesz áttörés mennie kell.
-
A kényelem nem csak azt jelenti, hogy jól, kényelmesen ül a füledben, hanem az extra szolgáltatások. Pl. el nem tudom képzelni, hogy hearthrough nélkül használjak fülest, mert egyszerűen sok macera a nélkül. Vagy olyan apróságok, hogy kiveszed a füledből, és magától leáll a zene, több éves szoftver support, és még sorolhatnám. Az olcsóságnak megvan az ára. Nem akarok lebeszélni senkit arról, hogy olcsót vegyen, de a drágább nem azért drágább, mert túlárazták, hanem extrákat kapsz hozzá, amit az olcsóbbhoz nem.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
X3 kényelmesebb viselet mint pl. a Jabra 65t. És, szerintem jobban is szól. Sajna a 65t elég duci, persze szolgáltatásokban jobb. Csak az pont nem érdekel. A mifo o5 meg 6 óra múlva is olyan mintha nem lenne semmi a fülemben.
Ettől függetlenül öcsém is megvette az airpods2-t és nem bánta meg. Elégedett vele, persze Apple készülék mellé.kalanchoe
Mint írtam Apple mellé ajánlott. Inkább mint bármelyik szaomi.Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
kalanchoe
senior tag
sziasztok!
tavaly már gondolkodtam egy TWS fülesen, aztán csak egy kábeles BT-s (a kategória pontos megnevezését sajnos nem tudom) vásároltam. azóta viszont rájöttem, hogy mégis jobb lenne egy tws füles, kényelmi és tárolási szempontokból is.
eddig igazándiból a Xiaomi Mi Airdots Lite és az AirPods 2 között gondolkodom, árban elég nagy eltérés van a kettő között. megéri 30 ezer forinttal többet fizetni az AirPods-ért, tud annyival többet, vagy inkább érdemesebb az olcsót megvenni? esetleg van valami jobb ezeken kívül? -
DVlad
őstag
.
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
Akkor ott valami más gubanc van.
Szintén volt FYE7-em, de eddig az Edifier X3 , és a Soundpeats TrueDot-on kívül az a füles volt a legatomstabilabb' jelben. Nagyon ritkán szakadt meg, egy baja van annak a fülesnek, hogy bántóan sok a mélye, legalábbis nekem. (X3 eddig a legkiegyensúlyozottabb számomra, + a TrueDot picivel több méllyel)* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
cicur99
tag
Még 2 napig akciós az Alien Secret QCC010 (US20.29 Free Shipping). Jókat olvasni róla. Head-fi-n. Egyesek az X3-nál is jobbnak tartják. Már vettem egyet és most rendelem a másodikat.
Nagyon kényelmes, rendkívül jól szól. A forrás Shanling M2X, FLAc, DSD stb volt. Az X3-al nem tudtam összehasonlítani mert nincs a közelemben senkinek. APTX - QCC3020 chip.[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
A 10k körüli árban még mindig edifier x3 best?
Van esetleg más is amit itthon is megvehető? -
kp78
addikt
Én a szóban forgó BW FYE7-et szoktam néha beszélgetésre (is) használni.
Múltkor a bal füles akksiját rendben "kibeszéltem", majd tokba be, jobbos meg ki.
Rendben csatlakozott is a telefonhoz, de azt látom, hogy a telefon fel-fel villan pár percenként. Megnéztem, és állandóan megszakadt, majd ismételte a telefonhoz csatlakozást.De hívás közben nem, csak stand by alatt..
Amúgy futás közben a szaggatást én is tapasztaltam. Szoktunk néha úgy futni, h ugyanazt hallgatjuk és csak egyik fülbe tesszük az egyiket. Ilyenkor direkt úgy futunk egymás mellett, hogy ha nekem a jobbos, neki a balos fülében van, akkor nekem jobbra essen a futópartner, és ne legyen még a két füles között a nagyobb távolság is. De amúgy nem is annyira ilyenkor szokott szaggatni, hanem ha csak az egyik fülembe teszem be, a másikat meg bekapcsolva zsebre teszem.Szóval ez a része tényleg nem annyira acélos az FYE7-nek, a többi BW füles nem tudom hogy teljesít ilyen téren.
[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
persil
nagyúr
"Blitzwolf fülest zsebre rakott telefonnal nem tudtam használni
"
Na en ezektol kapok gorcsot, nagyjabol az azonnal felegetnem az egesz ceget erzes fog el. :D
Ha ennyit tud az adott fules, akkor legyartani is kar volt, ez az egyetlen letezo funkcioja, hogy jojjon ki belole a hang, semmi mas.
Atom gaz.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
hkari
őstag
Megnézem más telefonnal majd, mert s10-el eddig minden halk volt
Igen van mély bőven, de érezni hogy nagyon kontrollált, nem brummog össze vissza.
Plusz aminek örülök, hogy hasonlóan a Buds-hoz stabilan és gyorsan csatlakozik, és erős a jel is, mert nem szaggat ha zsebre rakom a telefonom. Blitzwolf fülest zsebre rakott telefonnal nem tudtam használni
-
user112
senior tag
Sziasztok!
Miből látom, hogy tölteni kell a tok aksit? Jelezni fog az elöl lévő két led valamelyike?
QCY QS2 -
hkari
őstag
Sziasztok!
Megjött az Edifier tws nb2 fülesem. Alirol lengyel raktárból 4 nap alatt, amin azért meglepődtem alaposan. Eddig tetszik, persze még kell neki idő. Ami már sajnos nem fog javulni, hogy nekem halk egy kicsit. Remélem meg tudom szokni.
-
-
válasz
aximcore #3945 üzenetére
Samsung telefonhoz a legjobb talán a Samsung Buds + meg a Live. A Jabra is nagyon jó, és van olyan funkciója, amit más fülesnél nem találsz, hogy egyszerre 2 eszközhöz is tud kapcsolódni. Plusz ha a beszélgetés a legfontosabb szempont, akkor talán a Jabra a befutó, mert nagyon zajos környezetben is tökéletesen hallanak a túloldalon (pl metrón).
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
aximcore
csendes tag
Sziasztok!
Airpods 2 utódját keresem platform váltás miatt. ( Meg mert az asszony behúzta)
Látom fentebb, hogy dicséritek a Jabra megoldásait (elite 75t stb). Használok is egy Elite 85h-t és nagyon megvagyok elégedve vele. De nekem ezek az in-ear ("agybadugós") fülesek sose álltak meg a fülemben.
Ezért szemeztem a Samsung Galaxy Buds Live-al, vélemény ? Más alternatíva ? -
Hzi
aktív tag
Sziasztok!
Kis segítség kellene.
Adott egy új, BT fülhallgató, Lenovo LP1: [link]
Van 2 teló: Huawei P20 és Mate 20.
Párosítva a P20-hoz a Lenovot szaggat a hang.
A Mate 20-szal teljesen jól szól.Van vmi ötletetek, mi lehet a gond?
Hogy vagy te itt? Jóóóól!
-
FoLey-v
addikt
válasz
Darko_addict #3942 üzenetére
Én vagyok az a pórúljáró na várjál csak kínómban én is pöcögtetem a bal oldalit.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Tripla pozitív élmény miatt írnék ide posztot!
Megjött a Fiil T1XS fülhallgató Geekbuying-ról. Szombaton rendeltem, hétfőn 14-kor már a futárnál volt, szóval a a Geekesek nagyon gyorsan feldolgozták és feladták a rendelést. DHL 1800 Forintért elhozta Szeged mellé Olaszországból kevesebb, mint 24 óra alatt.Szenzációs! Futár bevitte a trieszti depóba, onnan Lipcsébe szállították, majd Budapest és Szeged környéke. Harmadik élmény pedig a füles használatakor ért. Wow, elszállt minden gondolatom, első másodperctől teljesen magával ragadott a zene. Mindenki szereti dícsérni a sajátját (mert mindenki szereti, ha jól dönt), de én most nem fogom. Se összehasonlítani, se ajánlani, csak annyit fűzök hozzá, hogy azok a tesztek, amik szuperlatívuszokban beszélnek róla, teljesen mértékben osztoznak a véleményemben. Azt kiemelném, hogy több tesztben írták, hogy sajnos a hangerő nem változtatható érinttésel, azonban mégis. App-ba be kell kapcsolni egy opciót és 1 érintéssel emeli, 3-mal pedig csökkenti a hangerőt.
Ill. valaki pórul járt itt, hogy az egyik fele elhallgatott minden előjel nélkül. Enyém is! Kivettem másodjára a fülemből, érzékelő miatt a zenelejátszás leállt és harmadijára már nem akart indulni a jobb, app azt írta, hogy nincs érzékelve a viselés. Addig pöcögtettem kínomban a bal oldalit (ami adta a hangot), hogy egyszer csak elindult a jobb is és azonnal kikapcsoltam ezt a közelség-érzékelő funkciót. Szerintem valami bug lehet! De 5e-ért megveszem tőled, mert a tied szerintem simán csak hibás... ;D
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
Ombi5
őstag
udv.
25.000 Ft-ig van tippje valakinek, hogy iPhone-hoz keresne ismerosom fulhallgatot es mit ajanljak neki, mert ez a kategoria arban nem passzol hozzam, igy nem tudtam segiteni neki?!
Koszonom
-
Garfield85
tag
Sziasztok!
Jelenleg 1 Tronsmart Spunky Beat fulest használok, viszont sok mindennel nem vagyok megelegedve. Uzemido az egyik füles 3,5 óra másik kb 5 óra. Van h ki akar esni erintesre nem mindig reagál, de mikor megigazitom tuti érzékeli. Illetve más furcsasagok.
Valtanek Creative outlier air sport fulesre, csak nem tudom megeri e? Uzemidonek 10 órát mondanak ami jó lenne egy reggeli radiomusort végig lehetne hallgatni. Akinek esetleg volt mind2 vélemény? Illetve van még egy másik modell Creative outlier gold, aminek 14 óra lejátszás, illetve van hozzá alkalmazás telefonra. Valaki használt már olyat? -
patomi
őstag
Sajnálom. Közben befutott a fiio fw1. Egyelőre hiányzik a mifo melegsége belőle és kicsit több a mélye is. Viszont jelenleg(még) nem olyan szép tiszta a hangja mint mifonak. Nem tudom ezeknek az armaturás cuccoknak mennyi bejáratás kell, de olvastam neten 20 órától 0-áig mindent. Arra emlékszem, mifo sem volt egyből olyan, amilyen most.
-
blueye
veterán
Nagyon faj... a kedvenc TWSem mint tudod, persze nem maradok fules nelkul de lepek az ugyben. Nyitottam egy ticketet geekbuying-on, persze meg nincs reakcio. Veluk meg nem kuzdottem de van gyakorlatom gearbest-tel...
Persze nem esett, nem kapott vizet, nem futottam vele, stb. gondolom ezt vegig fogjuk zongorazni. -
zsolti_20
senior tag
-
válasz
enginev3.0 #3893 üzenetére
Tudom hogy többször le voltam beszélve az airdots pro 2-rol, de találtam egyet jó áron, és megvettem
Na az ugye nem kérdés hogy kiesik a fülemből, ez is 😓🤣
De még tanulom a helyes technikátViszont amennyire féltem a hangtol az itteni hszek alapján, hát basszus, szerintem piszok jól szól, még a mély hangok is megdöbbentően jók
Plexen próbáltam filmet, illetve YouTube videót is, és nem észleltem hang késést, ettől is féltem
Oneplus 7 pro-n
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
-
Skynet258
veterán
válasz
zsolti_20 #3927 üzenetére
Én külön Bluetooth-szal nem párosítottam a Jabra-kat, csak a programon keresztül... Az elintézi az egészet, lehet nálad az kavar be, hogy BT-n már össze van kapcsolva.
Töröld ki a BT listából, tedd párosító üzemmódba és indítsd a programot.BTW megjött az ANC:
[ Szerkesztve ]
-
zsolti_20
senior tag
Szia, baratnomnek annyira megtetszett hogy neki kellett adnom es rendelnem egy masikat magamnak.
Viszont a problema az hogy galaxy s20-al az appp nem ismeri fel igy sok extratol elesik.
Lehet tudni hogy hol lehet a problema? A bluetooth latja es parosithato vele ha zenet indit azt is hallani rajta de az app nem ismeri fel es mindenaron parositani akarja az eszkozoket amikor qzok mar reg parositva vannak.
-
FoLey-v
addikt
Megjött aki Sabbatra mondta,hogy kemény basszusa van ez túlszárnyalja.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
ToBeY
nagyúr
Félig off hozzászólás.
Szerintem elég hasznos lenne egy összefoglaló az ajánlott fülhallgatókkal.
Pl 10k alatt, 10-15k,20k felett stb. Így ha valaki akarna venni egy fülest, akkor nem kéne kérdezgetnie mit vegyen. -
blueye
veterán
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Valami olcsóbb fülest keresek edzéshez (amiben van néha kocogás is).
Legtöbbször szerintem valami podcast menne rajta (-> nem ezzel akarom megváltani a világot zenehallgatás terén).
Nehezítő tényező: a hallójáratom elég kicsi, kb minden fülesnél a legkisebb gumiharang fér bele csak a fülembe.
A fülkagylóm is kicsi és a porcok is úgy állnak, hogy nagyon nagy fülhallgatók kilőve.
Mit lenne érdemes rendelni? Ali és társai jöhet, de jó lenne valamilyen EU raktárról rendelhető cucc.
HMS-es Huawei P40 Lite-tal használnám, ha ez számít.#KeepFightingMichael
-
zsolti_20
senior tag
Kb 20 perce értem haza, gyorsan végig hallgattam pár zenét, ez már sokkal jobb mint a skullcandy volt.
Pont megfelelő mennyiségű magas és mély van benne. Ráadásul a hangerő ami pont megfelelő számorma egyel még lejjebb is van a maxtól így maradt még benne tartalék.
Nem bántam meg a cserét. Köszi. -
zsolti_20
senior tag
Üdv emberek! Szerettem volna már régóta egy vezeték nélküli fülhallgatót. Találtam az egyik boltban egy skullcandy sesh-t. 28fontba került 2 év garanciával ami kb 11ezer ft.
Sajnos tesztelni sehol sem lehet mert a vírus.... úgy voltam vele megveszem, rosszabb nem lehet a 4fontos AKG vezetékes fülesnél vagy a 12 fontos apple vezetékes fülhallgatótól. Hát tévedtem...
Ez a Skullcandy Sesh fülhallgató a teljes tartományban olyan lapos mint az alföld. Ha be kellene áraznom valahová 10 max 15 font közé tenném de csak a töltő miatt ami legalább mágneses. Igaz JBL töltőkábelt kaptam hozzá de legalább szép narancssárga.
Volt még egy Jabra Elite 75T, ha vissza viszem ara kicserélik nekem, csak rá kell fizetnem még 54 fontot ami kb 21ezer ft.
Sajnos az eddigi "szerencsés" választások közül mind csak arra volt jó kb, hogy halljak valamit jack csatlakozón vagy bluetoothon keresztül valamit. Érdemes vissza vinnem és "nagyobbra" váltani? Ér annyival többet az a Jabra Elite? Ez a skullcandy hatalmas csalódás. Élvezhetetlen a magas és a mély is benne, ha van benne egyáltalán valahol. -
válasz
tucsok. #3905 üzenetére
Egy nagyon picit nagyobb a 85t. A 75t egyébként jóval kisebb lett a 65t-hez képest, most a külön ANC chip miatt lett egy picivel nagyobb az új, de szinte elhanyagolható mértékben. A 75 eléggé kicsi már.
-
válasz
tucsok. #3903 üzenetére
Nem. Megkérdeztem a supportot, nem lesz benne aptX, akkor meg kvázi ugyanaz lesz, mint a 75t, csak fejlettebb, 11 fokozatú ANC-vel. ANC meg alapból nem érdekel nagyon, mert a 75t is már annyira szigetel, hogy még metrón is simán lehet normális hangerővel zenét hallgatni.
Ráadásul a rossz forint miatt most 90 ezerbe kerülne az előrendelés (220 euró), a 75t még 180 euró volt. Igaz, a 85t alapból vezetékmentesen is tölthető tokkal jön, de csak ez meg az ANC lesz újdonság, mást meg sem említenek a hírlevélben sem. Szerintem csak 65t-ről érdemes 85t-re váltani. Persze van rá kis esély, hogy szebben is fog szólni a 85t, de a 75t már valszeg kihozta a maximumot az AAC-ből.
Amúgy érthetetlen számomra az aptX hiánya, mivel amúgy is Qualcomm chip van benne. Gondolom nem akarnak érte licence díjat fizetni, ami érdekes egy ekkora cégnél.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest