- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asztrofotózás
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
CriticalHit
addikt
Az itt ajánlott fülhallgatók működnek a SanDisk MP3 Clip Sport Go zene lejátszóval vagy mindenképpen okos telefon szükséges, így inkább jobb ha maradok a vezetékes fülhallgatónál?
-
onkelz
aktív tag
Ha esetleg használ valaki JVC tws-t, nem tudja véletlenül, hogy hogyan frissíti a firmwaret, illetve létezhet e hozzá használható app, mint a Sony Headphones?
Köszi
-
Mike0088
csendes tag
Sziasztok!
15-20 ezer forintos árkategóriában szeretnék bluetooth fülest vásárolni zenehallgatásra, főleg utazás során használom majd. Nem elsődleges szempont de természetesen hívásra is legyen alkalmas.
A sparban kinéztem ezt a JBL Vibe Budsot 15-ért, a tesztekben kifejezetten dícsérik, viszont néztem, hogy sbc kodeket használ (mint a legtöbb füles ebben az ársávban)
Ez mennyire rontja a zenei összképet ?Más alternatívák a megadott ársávban?
-
petike26
csendes tag
Sziasztok!
Huawei P30pro telefonomhoz szeretnék venni fülest, elég sokat használnám (munkában, buszon) zenehallgatásra, telefonálásra. Mennyire ajánlanátok a Freebuds 3i-t vagy 4i-t hozzá? Esetleg ebben az árban mi jöhet még szóba? Köszönöm szépen. -
Janaboy
veterán
Scarbir oldalán van fent pár új füles tesztje, nézzétek meg hátha érdekes lehet valakinek.
-
-
batai15
félisten
Megérkezett a baseus bowie ez10 (végre ) kissé basszus orientált,ami nekem kifejezetten tetszik. Tehát jól szól( nem vagyok audiofil ). Kicsi a mérete, jó az összeszerelés jól illeszkedik. 4500 forint volt akcióban,nálam bestbuy eddig.
-
bwoay
nagyúr
válasz
bigdady #12635 üzenetére
most amúgy azt csináljuk, hogy te engem kérdezgetsz, én meg rákeresek weben, meg letöltöm és elolvasom a használati útmutatót, miközben nekem nincs ilyen eszközöm, neked meg van
nagyúram!
szerintem a csúszka állításával más frekvenciatartományokat szűr jobban/rosszabban. tehát pl egy repülőgépen mások a zavaró frekvenciák, mint pl metrón, vagy irodában, utcán forgalomban. és ehhez tudod testreszabni az ANC-t. szóval HA zajos környezetben állítgatod, ekkor hallanod kellene, hogy melyik állásban szűri jobban az adott zajt.
-
AndrewTdi
addikt
válasz
zolikaDB #12633 üzenetére
Szia!
2 hónapja van meg Az Air pro 3.
ANC jól működik, meglepően jól szűri a külső zajokat.
Gyors merülést nem vettem észre.
Hívás közbeni beszéd nem rossz, egy nagyon picit olyan mintha távolról beszélnék, de érthető.
Zenehallgatás kapcsán nekem maxon sem elég hangos (párom erre nem panaszkodott), illetve hangzás terén nekem picit hiányzik a csilingelés, cisszegés a magas hangoknál, de szokható. nyilván nem egy 40-50K-s kategória, de hallgatható (Buds 2 pro-m hangosabban tud szólni és szebben).
Kényelmes is, de ez egyéni megítélés.
Multipointról nem tudok nyilatkozni.
Annyiért, amennyiért hozzá lehet jutni, szerintem jó vétel (sok helyen találsz hozzá kupont is). -
zolikaDB
veterán
Olvasom, hogy sokan vettetek Earfun Air Pro 3-ast.
Akiknek azóta megvan, mennyire vagytok elegedettek?
Mik a tapasztalatok?
Volt pár panasz arra, hogy a bölcső elég gyorsan merül. Ez megoldódott?
ANC mit "tud"? Jól működik?
Multipoint miatt gondolkodok ezen, Soundcore P2, P3i ezt nem tudja. -
Xaels
félisten
Kis update a Sony WF-1000XM4-ről. Az illesztékekkel kapcsolatban ajánlotta egy ismerős, hogy nyomkodjam meg behelyezés előtt. Ez a módszer sokat segített, illetve a napi használat mellett megpuhultak a szivacsok és már nyomkodni sem kell egy ideje.
-
bigdady
nagyúr
Hali
Van egy új jabra elite 75t-m de ugyanúgy kiesik a fülemből ha rágok mint az előző fajtaEz az in ear-ek ilyenek vagy mi a gond? Kicsi a gumi rajta?
Illetve ez a personalized anc beállítás mi? Van egy csuszka fel le utána jobbra balra de hang nincs. Mit kéne hallani állítani? -
-
haiduo82
aktív tag
Sziasztok, sikerült jó áron venni egy Jabra Elite Active 75t-t. Mikor kibontottam, a fülesek és a tok is le voltak merülve, ezért töltőre tettem. A jobb oldali füles 100%-ra töltődött, a bal viszont nem jelez a tök nyitására és a Jabra appja sem érzékeli (szürke színű a bal füles ikonja, mintha az ugye nem is létezne). Mit lehet ilyenkor tenni? Van valamilyen praktika? Vagy küldjem vissza gariztatni? Van egy Elite 7 Active-om is, ott semmi probléma nincs és nem is volt lassan 1 éve. Köszönöm előre is a segítséget.
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Új fülest vennék, árban max 20e HUF körül.
Pár típust néztem, nem tudom, hogy van-e itt valakinek/ismeri-e/lehet-e tudni róla valami infót, típushibát?
Főbb szempontok:
- ne essen ki(átlag fülem van, de régen volt olyan Awei, ami potyogott kifele rendesen)
- jól izoláljon, semmit ne halljak a külvilágbol (zajos helyen melóban használnám)
- ne szarakodjon, mint a régi Tronsmart Spunky Beat-em mostanában, hogy állandóan resetelni kell, meg nem akar tölteni, meg ledobja, meg nem kapcsolódik... (aminek a hangját, gyorstöltését nagyon szerettem, és igen, volt reset, megpucoltam mindent, csatlakozót, stb, de hektikus a működése)
- jó üzemidő, azaz menjen minimum 4-5 órát úgy, hogy én olyan 60-65%-os hangerőn használom
- jó basszus, ha néha zenét akarok, de inkább podcastEzek jutottak eszembe:
- Anker P2 mini -> alin lejön most -5$, 30$ alá esik be
- Anker P2i -> alin lejön most -5$, 30$ alá esik be
- Anker P3(i) -> Anker store-ban 45€
- OnePlus Nord Buds -> Oneplus-nál 29€
- OnePlus Buds Z2 -> 59€
- Sony WI-C100 -> 16e HUFVagy van-e valami nagyon bestbuy titkos tipp ezeken kívül?
-
FeZ...
aktív tag
válasz
breezer88 #12619 üzenetére
Az a baj a - igazából bármilyen - fülessel szerintem, hogy tökmindegy nekem mi a véleményem róla, mert a te füled más. Nekem van hasonlóm, (nem pont ilyen!) , de nekem nem nagyon vált be, mert ugyan valamennyire elvan a fülemben, de közel sem olyan sokáig és olyan biztonságosan, mint mondjuk egy tesztvideóban láthattam valakinél, miközben meg másoknak teljesen jól működik. Nagy szívfájdalmam is ez, mert egy rakás pénzt kell költenem tesztelésre, hogy melyik lesz nekem megfelelő. Minap gondoltam is rá, hogy a gyártók igazán készíthetnének "dummy"-kat is a termékeikből, hogy ki lehessen próbálni kinek melyik illeszkedik a fülébe jól.
-
breezer88
tag
Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2S TWS - ezzel van valakinek tapasztalata? ár/éérték arányban ez milyen szerintetek? meg főleg az érdekelne, amit sok hasonló kialakításúnál olvasok, hogy nem esik-e túl könnyen ki az ember füléből.
-
zoltanz
nagyúr
Redmi Buds 3 lite Replica jól működik, egyedül a tok töltőcsatlakozója lötyög. (Még működik de a hangsúly a mégen va) fél éves kb 100 feltöltés után. 2000 ft megért.
-
breezer88
tag
Sziasztok!
Eddig egy Edifier TWS200 Plus használtam, de kezdi megadni magát.
Ehhez hasonló kialakításút keresek, tehát amin nincs gumigyűrű max. 20.000 Ft-ig.
Kényelemben, illetve hangzásban elégedett voltam vele, tehát ebből a szempontból hasonló minőség az tökéletesen megfelelne, de mégis inkább más márkát szeretnék választani, mert minden nap újra kellet párosítani többször is, akár egymás után is, mivel az egyik oldala rengetegszer nem szólt újrapárosítás után sem.Köszönöm!!
-
kr:sz
tag
Nagyon kíváncsi lennék, hogy az új beats Studio buds +-ra, hogy mit tud majd. Az átlátszó verzió nagyon bejövős.
-
AndrewTdi
addikt
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Hegyirabló #12613 üzenetére
Rossz topik, bocs! Ezeket a fej/fülhallgatósokat könnyű összekeverni.
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Lassan összeáll, hogy mit kellene vásárolnom. Arra gondoltam, hogy vennék egy ilyen Zen Air erősítőt, nem írnak rosszat róla a topikban, és ehhez egy fülhallgatót. Az pedig valamelyik SoundMagic lehetne, vagy a Logitech G333, illetve Sennheiser IE4. Ha nem mikrofonos, az csak előny.
-
FunTomAs
kezdő
válasz
-NoVa- #12607 üzenetére
Hát a séma nem a tokot mutatja hanem a két fülhallgatót. Vagy most te mire gondolsz? Hogy töltsem tokban? De akkor minek a tudása ha nem tudja használni. Vagy a telóval lehet a gond? Frissítettem a fülhallgató szoftverét a legújabbra de az sem segített.
Közben sikerült a tokkal
Akkor én értettem félre az egészet mert gondolom csak a tokot tudja tölteni. -
FunTomAs
kezdő
Sziasztok. Sony WF-1000XM4 vettem. Baromi jól szól csak egy problémám akadt eddig, hogy nem érzékeli a galaxy s22 ultra telóm ha bekapcsolom a vezeték nélküli töltést. Odateszem mindkét darabot a teló hátuljához ahogy a séma mutatja mégsem látja. Mit lehet ilyenkor tenni?
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Leginkabb Zenehallgatashoz, és minimálisan telefonálásra keresnek TWS agybadugós fulhallgatót kb 40K-ig Samsung S23u-hoz?
Van asszonykanak egy Earfun Air 3pro-ja, a kialakulása tetszik, kényelmes, de nekem nem szól elég szépen, és nem elég hangos.
Mindegy hogy hazai vagy külföldi rendelés.
Tudnátok ajánlani valamit fülét ezeket figyelembe véve? -
vicze
félisten
válasz
stellaz #12601 üzenetére
Ja hogy téged nem zavar a 3rd party kínai app insatl Storon kívül... Nem azért fizetek elég súlyos összeget, hogy én töltögessek maunálisan FW-t és apk-t.
"A kodek pedig állítható a telefonról, az miért nem jó?"
Mikor felejtjük már el, hogy a dev options nem valós opció, hanem egy ideiglenes vész megoldás tesztelni? Ráadásként 0 bizonyosság nincs arról, hogy amit ott nyomkodsz megtörténik. -
stellaz
veterán
Mi a probléma ezzel? Konkrétan semmi olyan dolog nincs, amit szoftverből kellene buzerálni. Van fizikai gomb és led indikátor mindenre, a firmware Update pedig nem heti rutin, hogy probléma legyen, ha 5 percet rá kell áldozni.
A kodek pedig állítható a telefonról, az miért nem jó? Megvettem, bekapcsoltam, egyből csatlakozott adaptive ldac -ra és szotyi. Kicsit játszottam vele, hogy milyen hatása van a kodekekknek a hangra és stabilitásrs, de ezt sokkal részletesebben meg lehet tenni a fejlesztői menüből, mint valami appból, de végül maradt az adaptive ldac.
Nagyon jól van ez kitalálva és az sem fog előfordulni, hogy pár év múlva esetleg már az app nem kap támogatást ezért működni sem fog, és itt most pl a Sonyra nézek erősen, amivel konkrétan így jártam, egy elfekvő készletes Bluetooth lejátszójával, megszűnt az app, viszont látásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5500 FULL-HD IPS Intel core i5-8365 16gb ddr4 256gb ssd windows 11
- NAGYKIJELZŐS HP 17col FHD / Intel i3-11generáció / 8gb RAM / 256gb SSD / Windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- HP Elitebook 850 G7 15,6" IPS FullHD i7-10610U 32GB RAM 512 NVMe SSD
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest