- Karnyújtásnyira került a PlayStation 2-től a Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo5991
őstag
válasz AndrewTdi #11910 üzenetére
azt vettem észre a soundcancell hamarább ilyen digitális zajokat szűr ki mint pld a tv, azt kb 50% al halkitja és olyan "flat" lesz tőle a tv hangja..
azt vettem észre, ha beteszem a fülest már alapból jobban hallok, nem pedig roszabbul, mert gondolom a hangrezgéseket a füles ha szorosan a fülemben van jobban átadja mint maga a fülem érzékelné.. bár lehet csak én működök fonákul -
gergo5991
őstag
válasz AndrewTdi #11906 üzenetére
10:33 kor hozta meg nekem a futár
jo minden, a touch controll szerintem jol mukodik nem ertem neten a sok kritikat erte, nyomtam is ra egybolna sw frissitest,
Picit nagynak tunik maga az egesz fullhallgato epphogy elfer a fulemben, probalgattam razni a fejem meg minden nem esik ki. Bar ezt a fulest nem tudom annyire melyre bedugni a fulembe mint egy agybadugos 2000ft os sonyt nem tudom hogy ez igy is jo, majd tesztelem rendesen a heten
hangzasra jonak tunik nekem -
gergo5991
őstag
válasz AndrewTdi #11867 üzenetére
nekem is UPS hozza, ups aztirja kedden itt van. Csak van pár anomália az útvonalban
Lengyelből elvitték csehországba kb 400km-el messzeb tőlem.. vagy nincs közelebb logisztikai eloszto központ, vagy valamit nagyon hülyén csinálnak..
Dobra PL-ből le kellett volna hozni Katowiceba és úgy szlovákia
ehelyett DOBRA PL-BRNO CZ - és úgy Szlovákia
nincs messz az a kedd, csak 400km fölöslegesen.. azért ez nem mondható eco meg zöld cégnek.. jobban tetszene ha környezet tudatosabbak lennének, mert pont az ilyen nagy futárcégek mennek a legtöbb km-eket, szennyeznek legtöbbethangmérnök kolegákkal kellesz irnom egy nyilatkozatot, hogy csakis az igazat mondhatják ha oda adom nekik meghallgatni hogy szól a füles
[ Szerkesztve ]
-
Erwinke
aktív tag
válasz AndrewTdi #8290 üzenetére
Szia.
Nekem van az elso szerias Sony Walkman fulesem(tipust nem tudom pontosan es nem vagyok most otthon) meg v 10 eve vettem es gond nelkul mukodik mai napig is. Uszni hasznalom.
4GB os memoriaja van.
Hangzas nem valami acelos. A magas szep benne, de basszus egyaltalan nincs(gondolom ez mar sokat javult azota hisz az meg csak az elso szeria volt).
Uzemido kb 5 - 6 ora. Mappak valasztasara nincs lehetoseg. A zeneket valaszthatod,h random v egymas utani lejatsz(ha jol emlekszem kezdobetu szerint), nekem randomon van miota megvettem.
Zeneket onnan folytatja ahol abbahagytad.
Egyszeru kezelni, konnyu.Nekem amire kellett boven kiszolgal.
Tisztelettel Ervin
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz AndrewTdi #8275 üzenetére
Szerintem azért nagy a csönd, mert beépített memóriás fülest senki sem ismer. Nem merem állítani, hogy nincs ilyen (talán mintha a kifejezetten úszásra valók között lenne), de nagyon nem ez a jellemző.
Ami inkább jellemző, hogy aki nem szeretne telefont magával cipelni, visz órát. Utóbbiak között viszont akad olyan, amibe tölthető muzsika és lehet hozzá akármilyen bt.-s fülessel csatlakozni. Én a helyedben ezen a vonalon indulnék el...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Karnyújtásnyira került a PlayStation 2-től a Nintendo Switch
- Metal topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2020 40mm Rose Gold színben extra szíjakkal (Istyleban vásárol)
- PowerColor RX 6600 XT 8GB GDDR6 FIGHTER Eladó!
- HP ProBook 6475b : AMD A6-4400M / 8GB DDR3 / HD 7520G / 256GB SSD
- PowerColor RX 6600 XT 8GB GDDR6 HELLHOUND Eladó!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest