- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Milyen videókártyát?
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Drága lesz a terméktámogatáson túl használni Windows 10-et
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tts
addikt
válasz
Veriakilis #297 üzenetére
Ember - egy olyan hűtőt ami a házon kívülre viszi a hőt - nem ezt kérdezted?
-
tts
addikt
válasz
Veriakilis #292 üzenetére
Egy cikkhez kértek tőlem infókat - akkor írtam a gyárnak - és kaptam válaszokat.
Képem nincs - szét pedig nem szedtem.
''Az elmélet után lássuk a gyakorlatot, vagyis nézzük meg milyen csöveket használnak a Thermalright hűtőiben. A cég szakembereinek tájékoztatása szerint az általuk használt hőcsőben 3-5 köbcentiméter tiszta vizet találnánk, ha azt szétfűrészelnénk. A csőben légritka tér, majdnem teljes vákuum van. Nagyon érdekes adat, hogy a Thermalright mérnökei szerint csövük munkahőmérséklete 0-250 Celsius fokig terjed. Ez azt jelenti, hogy ebben a tartományban képes a hő szállítására. Mit jelent ez? A nulla fokot szerintem nem kell magyarázni, ez a víz fagyás pontja, vagyis e hőfok alatt nem fog beindulni semmilyen folyamat. Ami érdekes, hogy nulla fok felett már működik a cső! Ennek mikéntjére sajnos nem kaptunk választ, de érdemes belegondolni, hogy a hőszállításhoz párolgás, illetve gőz lecsapódása szükségeltetik, és ez már 1 Celsius foknál megtörténik. A felső hőmérsékleti adat is érdekes számunkra. A 250 Celsius fok valószínűleg azt a hőmérsékletet jelöli, amikor a.) olyan gyors a párolgás, hogy az összes folyadék légneművé válik, b.) a cső belsejének légnyomása a felgyülemlett gőz miatt annyira megnövekszik, hogy leáll a folyamat. Sajnos mind a két válasz helyes lehet, így annak eldöntését, hogy melyik fedi inkább a valóságot nem merjük magunkra vállalni, a pontos okról pedig, ismét csak nem kaptunk felvilágosítást.''
[Szerkesztve] -
tts
addikt
válasz
Veriakilis #293 üzenetére
-
orbano
félisten
válasz
Veriakilis #285 üzenetére
Desztvíz heatpipeban? hmmm ilyenről sem hallottam még. úgy tudtam klímagázt raknak bele és nagy nyomáson... az még talán hűt is...
-
dokesz007
aktív tag
válasz
Veriakilis #271 üzenetére
http://www.blcomputer.hu/index.php?content=www.blcomputer.hu itt jó áron meg tudod venni!!!9125 pénz bruttósan itt a legolcsóbb...
-
perempe
veterán
Veriakilis!
A GlacialTech Igloo 4350 hűtőt halkítva nem próbáltad? Nekem most úgy üzemel. -
Veriakilis
senior tag
Holnap újra megpróbálom létrehozni a vákuumot a házi heatpipeban.
Csak azt nem tudom hol szerzek 40cm magas edényt. ??? -
Veriakilis
senior tag
Fel.
-
Veriakilis
senior tag
Hol lehet venni vörös réz lemezt.
Hűtőbordához kell. -
Veriakilis
senior tag
Kész a heatpipeom. Feltöltöttem desztillált vízzel.
Már csak a vákuum hiányzik belőle... -
csery
tag
javaslom a következőt: nézz utána a depo-ban a thermaltake fanless 103-nak, az a 2000-es cerkát biztosan nagyon jól hűti majd. kb 10k-12k kiskerben.
-
dark bit
tag
válasz
Veriakilis #279 üzenetére
Felteszem ez egy ASUS P4C800 akart lenni, de minden lapot speciell nem vághatok.
A lényeg, hogy leveszed az FSB-t ameddig lehet, leveszed a magfeszültséget ameddig lehet stb. Ha szerencséd van akkor alá tudsz menni annak az alapfrekvenciának ami rá volt írva eredetileg. Na ez az underclock. -
orbano
félisten
válasz
Veriakilis #275 üzenetére
Thermalright XP120 + Papst/Nexus 12CM Venti. Nekem két ilyen Papst venti megy a lábam alatt a házon kívül 5 volton és nem hallom őket...
-
dark bit
tag
válasz
Veriakilis #275 üzenetére
Szerintem a 30%-os túlhajtásból csinálj egy 5-10%-os letaktolást és akkor már több esélyed van a passzív rendszerre.
-
dark bit
tag
válasz
Veriakilis #266 üzenetére
Kísérleti jelleggel ment így a gépem, de vissza kellett szerelni a rendszerventillátort mert úgy láttam helyesnek.
1 venti előről hátra áramoltatja a levegőt és ez a vinyóktól kezdve a processzorig mindennek jót tesz és talán még szükséges is. -
dark bit
tag
válasz
Veriakilis #262 üzenetére
49 °C alapon?
Milyen processzort akarsz passzívan hűteni?
Ha az északi hídra gyárilag raktak passzív bordát akkor az jólvan úgy ahogy van, ne is törődj vele. -
perempe
veterán
Szvsz egyébként is melegszik a NB, erről meggyőződhetsz egy papírlap segítségével. (Elzárod a levegő útját a CPU ventijétől.)
-
LeC
addikt
válasz
Veriakilis #269 üzenetére
nekem is ilyen nb hűtőm van, és sztem nem rossz, hűt olyan jol mint a gyári, sőt
-
Veriakilis
senior tag
Én a vga kártyára tettem Zalman ZM-NB47J-t.
Nem valami nagyszám a Zalman ZM-NB47J .
Bár én azzal a csipszet hűtővel is elégedetlen vagyok, ami az ASUS P4C800-on van.
Egy sima kicsi alu borda.
Lehetne vörösrézből, és lehetne nagyobb is.
Tényleg, melyik a legjobb csipszet hűtő? -
perempe
veterán
válasz
Veriakilis #262 üzenetére
Megcsináltam a mutatványt intenzív letöltés mellett is, de nem szerette. Újraindult.
-
Veriakilis
senior tag
Van valaki, akinek minden hűtője passzív, és nincs a gépen rendszerhűtő ventillátor sem?
-
Veriakilis
senior tag
Próbálgattam a házi készítésű heatpipeomat, de még nem sikerült létrehozni benne a vákuumot.
Tele töltöttem a 40 cm-es rézcsövet vízzel, és azt forraltam volna ki belöle addig, amig kb 10-20 ml víz marad benne.
Szeleppel lefele, egy edényben a gázon.
Az a baj, hogy a csőben egyszerűen nem forr fel a víz (hiába forr az edényben.)
Valószínűleg a legközelebbi próbát egy olyan magas edényben csinálom, ami teljesen ellepi a csövet.
Ha ez működik, akkor jöhet a házi készítésű 'belső bordás csövem. -
Veriakilis
senior tag
Próbálgattam a házi készítésű heatpipeomat, de még nem sikerült létrehozni benne a vákuumot.
Tele töltöttem a 40 cm-es rézcsövet vízzel, és ezt rorraltam volna ki belöle addig, amig kb 10-20 ml víz marad benne.
Szeleppel lefele, egy edényben a gázon.
Az a baj, hogy a csőben egyszerűen nem forr fel a víz (hiába forr az edényben.)
Valószínűleg a legközelebbi próbát egy olyan magas edényben csinálom, ami teljesen ellepi a csövet.
Ha ez működik, akkor jöhet a házi készítésű 'belső bordás csövem. -
Veriakilis
senior tag
Érdekes módon ezt nem mutatja sem a Speedfan, sem az ASUSProbe.
Mármint az északi híd melegedését nem mutatja. -
Veriakilis
senior tag
válasz
dark bit #261 üzenetére
30%-os túlhajtással, és bekapcsolt PAT-al, lekapcsolt ventillátorral (Zalman CNPS7000CU + Speedfan 0%) 48-49 C fokos volt. (ráadásul éppen szellőztettem, és nem 100%-on ment a proc., kb 1/2 órán át)
Csak az a baj, hogy ilyenkor az északi híd melegszik nagyon. + a vga is.
Érdekes módon ezt nem mutatja sem a Speedfan, sem az ASUSProbe.
Kézzel nézegettem, és még éppen meg lehet fogni az északi híd passzív alubordáját.
Az az igazság, hogy nem nagyon tetszik, ha ilyen meleg az egész rendszer. -
dark bit
tag
válasz
Veriakilis #260 üzenetére
a hangsúly nem azon van, hogy celeron e vagy 2000-es, hanem, hogy szilicium es asszem összes kidöglik olyan 100 fok körül, hogy hosszútávon mitől nem megy tönkre azt senki se tudja, de rengetegen rengeteg mindent sejtenek. Elvileg 60-70°C közötti hőt bírnia kéne, de az Intelekbe raktak ilyen védelmi rendszert is, és mielőtt meghalna letaktolja magát de olyanról is hallottam, hogy alaplap lekapcsolja magát alatta, ha érzi, hogy gáz van.
Kérdés: mit értessz hosszú táv alatt. Ha egy processzort tökig tuningolsz akkor az élettartama ötödére csökken állítólag ami a tervezett 100 évhez képest 20 évet jelent... én még nem hallottam olyat, hogy bárhol ennyi ideig használtak volna egy CPU-t. -
Veriakilis
senior tag
Meddig bírja egy cel. 2000-es proci a meleget, mennyi az a max. hőmérséklet, ami még hosszú távon is 'egészséges' neki?
-
dokesz007
aktív tag
válasz
Veriakilis #257 üzenetére
Hát barátom, most lett végleg vége egy csodálatos 2 éves kapcsolatomnak....Kissé 10 000 méterről fogtam padlót az aszfalton, úgyhogy nem tudom...Ne haragudjatok de jelen pillanatban rohadtul nem érdekel semmi...
Bocs mindenkitől, ha lesz a táppal valami akkor írok majd...
üdv:doki -
Veriakilis
senior tag
Fel.
-
Veriakilis
senior tag
Párszor már próbáltam a Zalman CNPS7000CU-t úgy, hogy lekapcsoltam a Speedfannal a ventillátorát.
Az a baj, hogy az északi híd passzív bordája lesz akkor nagyon meleg.
A vga kártyán lévő zalman csipszet hűtő is forró lesz.
Mennyivel lenne jobb a TT 103-al a helyzet?
Proc, északi híd, vga?
Cel. 2000-es proc-al.
Meddig bírja egy cel. 2000-es proci a meleget, mennyi az a max. hőmérséklet, ami még hosszú távon is 'egészséges' neki?
(tudom, hogy van benne hővédelem) -
perempe
veterán
Zalman ZM-NB47J chipsethűtőm van, és szvsz mindenképp kell hozzá aktív hűtés: lekapcsolva a CPU ventijét (vagy egy papírlappal elzárva a levegő útját) már nagyon melegszik. Ennek ellenére nem ír riasztó hőmérsékleteket. Lap: IS7-E.
A CPU hűtőjét valóban lekapcsoltam 1-2 percre. (P4 2,8C-m van, nem Palomino.) A CPU állati hideg maradt bordájával együtt. IDLE ment a gép - 2 torrent (25KB/sec forgalom) + WinMX (1KB/sec forgalom).
A vezérlésen kellene dolgozni. -
dokesz007
aktív tag
válasz
Veriakilis #251 üzenetére
Ok!Amint rendbe jönnek a dolgaim beszerzem ezt a szutykot...
Ma mindkét viszgát szívtam..oda a jó ösztöndíjam
Kurrva soka aproblémám és kurva kevés az időm h megoldjam őket... -
-
dokesz007
aktív tag
válasz
Veriakilis #248 üzenetére
Rendicsek!
De mivel időhiány miatt kiestem a témából(tápokhoz soha nem értettem).Mondjátok meg mit figyeljek, nézzek és mivel...Szal h azt mondom h jól néz ki meg h megy vele a gép akkor megköveztek
Télleg csak a HPC trade árulja???
Miért jobb az aktív PFC mint a passzív (hatásfokot rombolja keményen 4%-al felháborító)
OFFDe a legfontosabb mamával naggyon összerúgtuk a port 1 hónapja, és látni sem akar....2 év után képtelen vagyok elveszteni a saját hülyeségem miatt...Bazz csak egy kis szolidaritásból drukkoljatok, h visszaszerezzem.......
ON (lelkisegély vége....) -
perempe
veterán
válasz
Veriakilis #248 üzenetére
Nézegettem. Kb. 50K bruttó, 86%-os hatásfok.
Bővebben: link
Bővebben: link -
dokesz007
aktív tag
válasz
Veriakilis #246 üzenetére
A mai megvan, beröppentem gyors írás majd gó szóbelizni, 15 perc múlva már mge is volt a 2-s jobb nem is kell abból a szarból...
Holnap is legyen velem az erő..... -
dokesz007
aktív tag
Hy!
Teszteltem a procihűtőt és érdekes módon 2 óra collin game után is 55 fokot mutatott max ventifordulaton...Éjjszaka stabil 51 fok...Szal mégiscsak megérte megvenni, jobb szárazabb biztonságosabb érzés...Már csak a tápot kell passzívvá tennem és akkor aktívan alhatok énis...
Szal ha jól zárul a vizsgaidőszakom akkor egy Antec Phantommal gazdagodom majd....Szorítsatok szerda 1 csüt 2 vizsga egymás után
PARAAAAAA!!!!! -
Veriakilis
senior tag
Fel!
-
perempe
veterán
Thermaltake Fanless 103 vs. Scythe NCU-2000:
Bővebben: link -
Fade_Away
őstag
válasz
Veriakilis #240 üzenetére
érdekelne minden amit eddig a témában kideritetteél....
jöhetnek a linkek! -
Veriakilis
senior tag
Megvan a megoldás a hűtőcső belsejében lévő porózus anyag házi helyettesítésére.
-
Veriakilis
senior tag
Fel.
-
Veriakilis
senior tag
Nem tudja valaki, hogy Atus hova tünt?
-
dokesz007
aktív tag
válasz
Veriakilis #234 üzenetére
9125 pénz bruttóban a B and L ben....Teve és Ráday street sarka, kalandos a bejutás, érdemes a portán kérdezni mint csellengeni....
-
Veriakilis
senior tag
Azt hiszem, megtaláltam a megoldást a vákuum előállítására a hűtőcsőben .
))))
-
Veriakilis
senior tag
Fel.
-
dokesz007
aktív tag
válasz
Veriakilis #231 üzenetére
ÁÁÁ fullos minden...De nekem az nem tetszik h látszik h nem vörös réz hanem sárga de mégis vörösre van fújva...Vajon a design miatt???Viszont nem szép tükrös mint a zalman cső a sárga réz...Az alja tutti vörösréz mert megvágtam kis helyen, az nem festett...Mostmár kezd beleszokni a rendszerbe kis légmoszgással letöltésnél olyan mint a gyári hűtő....Éjjel viszont finom csend van
kíváncsi vagyok nyáron mi lesz majd a helyzet...
-
dokesz007
aktív tag
válasz
Veriakilis #229 üzenetére
Sajnos nem nyert...Megnéztem feladat kezelővel és speed fannal és rendben van minden...Nekem az SP2 hozta helyre a kindózt...Bár próbálgatom és minimális légmozgás mellett mikor csak letöltés van 45 fok...Valsz veszek valami halk házventit és akkor zsír lesz már(silent balade pl)...Azért kezd alakulni mint púpos gyerek a prés alatt...Lehet h nem kellett volna úgy felkapnom a vizet tegnap
De ilyen könnyen hevülő atombomba vagyok
Thx mindenkinek a segítségét...Azért akinek bármi gondolata van a témához szóljon be...nyugodtan -
dokesz007
aktív tag
válasz
dark bit #226 üzenetére
Van benne egy sallang papír amit nagyítóval kell nézni h láthass valamit....Az a baj h a lapomra csak 90 fokkal elforgatva lehet csak feltenni nem úgy ahogy a referencia házban bemutatják, a nagyobbik borda vízszintesen felfelé áll...Lehet ez baj...Éjjszakára magára hagyva 51 fok volt...Mikor bekapcsoltam a monitort(netezés közben 52-55)...Az a para h majd egyszer lesz proci csere, de egy nagyobbat már nem fog jól meghűteni még éjjszaka sem passzívban....
-
dark bit
tag
válasz
dokesz007 #225 üzenetére
Hát...Northwood cerkám van a régi típus kicsit több mint 1 éve vettem...
akkor plussz pont
a dobozával nem kaptál egy olyan útmutatót, hogy milyen pózban szabad/érdemes felszerelni?
Olvastam egy két teszet erről a cuccról, egyáltalán nem akkora szar. A gyártó hivatalosan ajánl hozzá ventillátort de tesztelték teljesen passzívan is: idle: 45, terhelés light: 53 terhelés max: 72 °C.
Szóval az értékek amiket kaptál meglehet teljesen normálisak. -
dokesz007
aktív tag
válasz
dark bit #224 üzenetére
Hát...Northwood cerkám van a régi típus kicsit több mint 1 éve vettem...Ha minden venti lekapcs csak letöltés van akkor olyan 53-60 között van...Ha házhűtő megy 40%-on akkor 47-50 ha 70% felett akkor stabil 45....A gyári hűtőt akkor valsz kár volt lecserélnem mert a házhűtőm hangosabb mint a gyári és az alapon tartotta 43 körül csak elkezdett hangos lenni...Valamit kéne vele buherálni...Valsz jól van rajta mert olyan erővel nyomja le a procira h fel tudnám emelni a gépet a hűtőnél fogva ha nem törne el az alaplap
de megcserélem h felfelé álljon a nagyobbik borda ne lefelé...az a necc h ezen áll vagy bukik h veszek e passzív tápot, mert ha a proct tudnám passzívvá tenni akkor már csak a tápban van venti
-
dark bit
tag
válasz
dokesz007 #221 üzenetére
1. ne ess pánikba
(próbáld ki fektetve)
2. higgadtan nézd meg, hogy tökéletesen rá van e rakva a cucc.
3. Bővebben: link
System fan is required, enhance the heatink performance with the better airflow
... elvileg ezek szerint nem passzív hűtésre találták ki.
(Celeron D-t nem Prescott alapra gyártják... mert ha az van neked és P alapra gyártják akkor az minusz pont)
Már írtam korábban is, hogy csodákat nem lehet várni ha az ember a zajtalanságot célozza mert kompromisszumokba ütközik. Ha terhelt állapotban 53-60 fok az tökéletes, ha alapjáraton akkor necces, mert egy játék alatt már le fogja taktolni magát. -
dokesz007
aktív tag
TT fanless103 CL-0019
mayday, mayday....ma vette egy ilyen szutykot, 2.4 cerkán van rajta és nyitott ház nó venti majd 53-60 fokot mutat IS7-E ben az EVERST, ha megy a F1 zalman rendszerhűtő 70%on akkor 45....
Szétbasz az ideg...mindenkinek hűvösebb mint nekem és van akinek 2.8 procin...
Mondjuk csak 1 órája vant bent. de akkor is....mi a túrot csináljak, nincs jól fent vagy mi?A broda elég meleg ha nincs házhűtő...
Üff vagy lehet az gáz ha procin lévő lyukba belenyomtam a hővezető pasztát???Az a lyuk minek van rajta???
Melőbb segítsetek plz.... -
Veriakilis
senior tag
Esetleg egy autópumpát fogok átalakítani.
Lehet, hogy kipróbálom egy benzinkuton, hogy 2-3 bar nyomást hogyan bir a cső...
Fedezékből...)))))))))
-
Veriakilis
senior tag
Félig-meddig kész van a házi heatpipiom.
A nyomást jól birja,- kipróbáltam egy pumpával...
Az egész egyenlőre egy rézcső, aminek az egyik fele le van zárva, a másik oldalon pedig egy réz szelep van.
Azt nem tudom, hogy vákuumot hogyan hozzak létre benne.
Van valakinek ötlete?
Valami porózus anyag is kellene még bele, ami visszavezeti a lecsapódott vizet a meleg oldalára. -
dokesz007
aktív tag
válasz
dark bit #216 üzenetére
Fade_Away és dark bit köszönöm a kielégitően bőséges választ....mivel rájöttem h nem játszok annyit mint gondoltam így inkább csendesítem a gépem és várok a gépfrissítéssel egy darabig...Kipróbálok egy passzív procihűtőt és ha jól műxik benevezek egy antec phantomra...Csak a hpc trade árulja vagy máshol is lehet kapni...
''A tisztelet azé ki kiérdemli, s nem azé ki megköveteli'' magam után szabadon -
dark bit
tag
válasz
Fade_Away #213 üzenetére
ebben egyetértek, sok tápegységgyártó fogja és ráteszi a maximális teljesítményfelvétel körülbelüli értékét, vagy csak hasraütésre fantáziál.
Ez simán játszik.
egy 600 W-os 12V-on 20 amper körül tud leadni és 5V-on 45A max, most néztem körül.
Mondjuk ha nem írnak valós dolgokat minden dől. -
Fade_Away
őstag
válasz
dark bit #209 üzenetére
ja ez így van....
Engem is megdumáltak, hogy cseréljem le jókis 300wos tápom mert a 9800prot már nemfogja elbírni(barton agyonhuzva, giga ram, 3-4hdd, dvd iró,3-4usb eszköz....)
Azért kipróbáltam a 300wossal és a mai napig lazán viszi semmilyen fesz ingadozás nincs.
Egyébként imho ez az egész mizéria a codegen, mercury.... tápok miatt van ahol a 300wos már 180wot se tud leadni a codegen 450wosa meg ugyanaz mint a codegen 350wos de 250wot se tud leadni.... ezért ez a nagy táp mizéria....
Luke gépén röhögtem anno nagyon agyon van pakolva millio hdd ésatöbbi és egy 300wos enermax viszi aszem. -
Veriakilis
senior tag
UP
-
dark bit
tag
válasz
Fade_Away #208 üzenetére
Tulajdonképpen mindenki bivaj tápot vesz, és dumál, hogy ez kell, mert neki nem elég a kicsi de meglepődne ha kipróbálná egy 500W-on futtatott rendszerét egy 350-es tápon.
Leglább 3 megbízható portálon olvastam ilyenekről, rengeteg gépet raktak össze, és soha meg sem közelítették a 250W-ot.
Vinyók induláskor nem esznek ennyit, ha számításaidra támaszkodunk akkor 5 ampert kellene benyalnia per vinyó ami 8 vinyónál 40 amper ehhez jönne még a többi kütyü... nos így egyetlen táppal se indulna el soha a rendszer (lévén mindegyik olyan 30-40A között ígér 5V-on), számold újra. -
wnix
senior tag
válasz
dark bit #205 üzenetére
''ahol 250W egy 8 meghajtó, túlhajtott csúcsprocesszoros gép, minden divatos és fölösleges kütyükkel''
Van nekem 8db 120GB-os Samsungom, ezt szvsz nem fogod egy 450-500W os táppal elinditani bármilyen jó hatásfokú is az. Ha még egy aktuális CPU-t és egy VGA-t is hozzáteszel még egy 650W-os tápegység is csak ''kattogni'' fog.
A legtöbb tápnál szvsz az induláskor lép fel a legtöbb probléma, amikor minden meghajtó, a kártyák, CPU(k) egyszerre kapják a tápot. Ha ez az első ''sokk'' megtörtént, akkor a táp kihasználtsága iszonyúan csökken. -
dark bit
tag
válasz
dokesz007 #204 üzenetére
Bocsi, csak ironizáltam egy kicsit...
Fade_Away-nek igaza van, az Antec 88% körüli hatásfokot ígér, tesztelték pár portálon, meglepően kellemes eredményekkel, teljesen hozta az igért eredményeket.
350 W-os és 88% körüli a hatásfoka, ebből előző írásomnak megfelelően magad is kiszámolhatod, hogy 40W körül disszipál.
A dolog nyitja viszont másban IS rejlik. Manapság a tömeg el van butítva, mert 450W-os tápnál gyengébbet nem vesz, viszont a gépeink kb 150-250W között mozognak (ahol 250W egy 8 meghajtó, túlhajtott csúcsprocesszoros gép, minden divatos és fölösleges kütyükkel). Ha a táp 450-500W max teljesítményt ígér be akkor az optimális terheléshez tartozó optimális hatásfok csak úgy érhető el (itt egy noname-nél ugye 65-75%-ról beszélünk) ha ugyanennyivel terheled, ami még maximális gépnél se fog megtörténni. Az Antek meg pont ezt használja ki, többek között. De még olyanokra is ügyeltek, hogy a 12, 5 és a 3.3V-nak külön feszültség előállító áramköre van. -
dokesz007
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eladó RM750x tápegység !
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest