- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Amazon Fire TV stick/box
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dark bit
tag
válasz
Veriakilis
üzenetére
a hangsúly nem azon van, hogy celeron e vagy 2000-es, hanem, hogy szilicium es asszem összes kidöglik olyan 100 fok körül, hogy hosszútávon mitől nem megy tönkre azt senki se tudja, de rengetegen rengeteg mindent sejtenek. Elvileg 60-70°C közötti hőt bírnia kéne, de az Intelekbe raktak ilyen védelmi rendszert is, és mielőtt meghalna letaktolja magát de olyanról is hallottam, hogy alaplap lekapcsolja magát alatta, ha érzi, hogy gáz van.
Kérdés: mit értessz hosszú táv alatt. Ha egy processzort tökig tuningolsz akkor az élettartama ötödére csökken állítólag ami a tervezett 100 évhez képest 20 évet jelent... én még nem hallottam olyat, hogy bárhol ennyi ideig használtak volna egy CPU-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4060, 100% Akkumulátor
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Xiaomi 14T Pro / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi