Új hozzászólás Aktív témák
-
perempe
veterán
Veriakilis!
A GlacialTech Igloo 4350 hűtőt halkítva nem próbáltad? Nekem most úgy üzemel. -
perempe
veterán
Szvsz egyébként is melegszik a NB, erről meggyőződhetsz egy papírlap segítségével. (Elzárod a levegő útját a CPU ventijétől.)
-
perempe
veterán
válasz
Veriakilis #262 üzenetére
Megcsináltam a mutatványt intenzív letöltés mellett is, de nem szerette. Újraindult.
-
perempe
veterán
Zalman ZM-NB47J chipsethűtőm van, és szvsz mindenképp kell hozzá aktív hűtés: lekapcsolva a CPU ventijét (vagy egy papírlappal elzárva a levegő útját) már nagyon melegszik. Ennek ellenére nem ír riasztó hőmérsékleteket. Lap: IS7-E.
A CPU hűtőjét valóban lekapcsoltam 1-2 percre. (P4 2,8C-m van, nem Palomino.) A CPU állati hideg maradt bordájával együtt. IDLE ment a gép - 2 torrent (25KB/sec forgalom) + WinMX (1KB/sec forgalom).
A vezérlésen kellene dolgozni. -
perempe
veterán
válasz
Veriakilis #248 üzenetére
Nézegettem. Kb. 50K bruttó, 86%-os hatásfok.
Bővebben: link
Bővebben: link -
perempe
veterán
Thermaltake Fanless 103 vs. Scythe NCU-2000:
Bővebben: link -
perempe
veterán
Viszonylag csendes P4 gépem van, de még azért lehetne jobb is. Jelenleg 3 hangkeltő van a gépemben: GlacialTech Igloo 4360 (eredetileg 2500rpm, de csak 60%-on üzemel, ha 44°C alatt van a processzor hőmérséklete), 5V-ról üzemelő elfüstölt Codegen táp ventije, valamint egy 360W-os, duplaventis Chieftec táp.
Melyik ezek közül a leghangosabb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen TV-t vegyek?
- Medence topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óra topik
- Viccrovat
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GT501 Masszív, jól szellőző, RGB-kompatibilis ház
- ASUS ROG STRIX 1000W 80+ Gold Erő, stabilitás, jövőállóság! 8év garancia
- 4x be quiet! Light Wings 140mm PWM High-speed Látványos, brutális légáram!
- be quiet! Dark Rock Elite RGB Halk, brutális teljesítmény, prémium dizájn! 3év garancia
- ÚJ! ÚJSZERŰ! HASZNÁLT! PROCESSZOR HŰTŐK - 800ft-tól.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP Pavilion Gaming - i7-8750H I 16GB I 512SSD I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest