- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokesz007
aktív tag
válasz
Veriakilis #348 üzenetére
10000000000000THX!!!!
Pont megtaláltam a következő keresésnél!!
Akor ugrik a passzív táp...bár a 423V voltos silentmaxx 50 bruttó(húzós)....
Annyi minden szart kéne venni ehez a feketelyukhoz, csak nyeli a lóvét mint kacsa a nokedlt...
A héten megyek chieftek házat beszervázni a BA-02 lesz csum feketében...Remélem javul kicsit a hűtés a nagyobb ház és nagyobb ventik miatt... -
dokesz007
aktív tag
válasz
Veriakilis #346 üzenetére
Hy
Tudnál nekem segíteni abban, h a gép fogyasztása mennyi lehet, volt topik, de nem találom már...
AMD 3400+, X800XL,2 vinyó,3dvd-cd író,Audigy2 hangkari, 2 12cm venti, 2 8cm venti!!
Ha pontosan nem megy elég a sacc is!!!
THX!
A procchűtő meg egész jól csendet vágott a szobában. game alatt a 8 cm venti megy a ház végében és 50 fokos 2-3 game után is, éjjel meg télleg elmegy frankón 49 fokon venti nélkül, veszek egy toronyházat, az elvileg jobban szellőzik meg a sok xar nemlesz egymás közelében, lehet h még tok faragni belőle + 12cm venti lesz a 8 helyett... -
dokesz007
aktív tag
válasz
Veriakilis #323 üzenetére
Szia!
Nem találkoztál sehol még a TNN500 zalman ház javító kitjével itthon????
Ja és nem tudod h a passzív tápot csak a HPC trade-nél lehet kapni(antec)? -
dokesz007
aktív tag
válasz
Veriakilis #271 üzenetére
http://www.blcomputer.hu/index.php?content=www.blcomputer.hu itt jó áron meg tudod venni!!!9125 pénz bruttósan itt a legolcsóbb...
-
dokesz007
aktív tag
válasz
Veriakilis #257 üzenetére
Hát barátom, most lett végleg vége egy csodálatos 2 éves kapcsolatomnak....Kissé 10 000 méterről fogtam padlót az aszfalton, úgyhogy nem tudom...Ne haragudjatok de jelen pillanatban rohadtul nem érdekel semmi...
Bocs mindenkitől, ha lesz a táppal valami akkor írok majd...
üdv:doki -
dokesz007
aktív tag
válasz
Veriakilis #251 üzenetére
Ok!Amint rendbe jönnek a dolgaim beszerzem ezt a szutykot...
Ma mindkét viszgát szívtam..oda a jó ösztöndíjam
Kurrva soka aproblémám és kurva kevés az időm h megoldjam őket... -
dokesz007
aktív tag
válasz
Veriakilis #248 üzenetére
Rendicsek!
De mivel időhiány miatt kiestem a témából(tápokhoz soha nem értettem).Mondjátok meg mit figyeljek, nézzek és mivel...Szal h azt mondom h jól néz ki meg h megy vele a gép akkor megköveztek
Télleg csak a HPC trade árulja???
Miért jobb az aktív PFC mint a passzív (hatásfokot rombolja keményen 4%-al felháborító)
OFFDe a legfontosabb mamával naggyon összerúgtuk a port 1 hónapja, és látni sem akar....2 év után képtelen vagyok elveszteni a saját hülyeségem miatt...Bazz csak egy kis szolidaritásból drukkoljatok, h visszaszerezzem.......
ON (lelkisegély vége....) -
dokesz007
aktív tag
válasz
Veriakilis #246 üzenetére
A mai megvan, beröppentem gyors írás majd gó szóbelizni, 15 perc múlva már mge is volt a 2-s jobb nem is kell abból a szarból...
Holnap is legyen velem az erő..... -
dokesz007
aktív tag
Hy!
Teszteltem a procihűtőt és érdekes módon 2 óra collin game után is 55 fokot mutatott max ventifordulaton...Éjjszaka stabil 51 fok...Szal mégiscsak megérte megvenni, jobb szárazabb biztonságosabb érzés...Már csak a tápot kell passzívvá tennem és akkor aktívan alhatok énis...
Szal ha jól zárul a vizsgaidőszakom akkor egy Antec Phantommal gazdagodom majd....Szorítsatok szerda 1 csüt 2 vizsga egymás után
PARAAAAAA!!!!! -
dokesz007
aktív tag
válasz
Veriakilis #234 üzenetére
9125 pénz bruttóban a B and L ben....Teve és Ráday street sarka, kalandos a bejutás, érdemes a portán kérdezni mint csellengeni....
-
dokesz007
aktív tag
válasz
Veriakilis #231 üzenetére
ÁÁÁ fullos minden...De nekem az nem tetszik h látszik h nem vörös réz hanem sárga de mégis vörösre van fújva...Vajon a design miatt???Viszont nem szép tükrös mint a zalman cső a sárga réz...Az alja tutti vörösréz mert megvágtam kis helyen, az nem festett...Mostmár kezd beleszokni a rendszerbe kis légmoszgással letöltésnél olyan mint a gyári hűtő....Éjjel viszont finom csend van
kíváncsi vagyok nyáron mi lesz majd a helyzet...
-
dokesz007
aktív tag
válasz
Veriakilis #229 üzenetére
Sajnos nem nyert...Megnéztem feladat kezelővel és speed fannal és rendben van minden...Nekem az SP2 hozta helyre a kindózt...Bár próbálgatom és minimális légmozgás mellett mikor csak letöltés van 45 fok...Valsz veszek valami halk házventit és akkor zsír lesz már(silent balade pl)...Azért kezd alakulni mint púpos gyerek a prés alatt...Lehet h nem kellett volna úgy felkapnom a vizet tegnap
De ilyen könnyen hevülő atombomba vagyok
Thx mindenkinek a segítségét...Azért akinek bármi gondolata van a témához szóljon be...nyugodtan -
dokesz007
aktív tag
válasz
dark bit #226 üzenetére
Van benne egy sallang papír amit nagyítóval kell nézni h láthass valamit....Az a baj h a lapomra csak 90 fokkal elforgatva lehet csak feltenni nem úgy ahogy a referencia házban bemutatják, a nagyobbik borda vízszintesen felfelé áll...Lehet ez baj...Éjjszakára magára hagyva 51 fok volt...Mikor bekapcsoltam a monitort(netezés közben 52-55)...Az a para h majd egyszer lesz proci csere, de egy nagyobbat már nem fog jól meghűteni még éjjszaka sem passzívban....
-
dokesz007
aktív tag
válasz
dark bit #224 üzenetére
Hát...Northwood cerkám van a régi típus kicsit több mint 1 éve vettem...Ha minden venti lekapcs csak letöltés van akkor olyan 53-60 között van...Ha házhűtő megy 40%-on akkor 47-50 ha 70% felett akkor stabil 45....A gyári hűtőt akkor valsz kár volt lecserélnem mert a házhűtőm hangosabb mint a gyári és az alapon tartotta 43 körül csak elkezdett hangos lenni...Valamit kéne vele buherálni...Valsz jól van rajta mert olyan erővel nyomja le a procira h fel tudnám emelni a gépet a hűtőnél fogva ha nem törne el az alaplap
de megcserélem h felfelé álljon a nagyobbik borda ne lefelé...az a necc h ezen áll vagy bukik h veszek e passzív tápot, mert ha a proct tudnám passzívvá tenni akkor már csak a tápban van venti
-
dokesz007
aktív tag
TT fanless103 CL-0019
mayday, mayday....ma vette egy ilyen szutykot, 2.4 cerkán van rajta és nyitott ház nó venti majd 53-60 fokot mutat IS7-E ben az EVERST, ha megy a F1 zalman rendszerhűtő 70%on akkor 45....
Szétbasz az ideg...mindenkinek hűvösebb mint nekem és van akinek 2.8 procin...
Mondjuk csak 1 órája vant bent. de akkor is....mi a túrot csináljak, nincs jól fent vagy mi?A broda elég meleg ha nincs házhűtő...
Üff vagy lehet az gáz ha procin lévő lyukba belenyomtam a hővezető pasztát???Az a lyuk minek van rajta???
Melőbb segítsetek plz.... -
dokesz007
aktív tag
válasz
dark bit #216 üzenetére
Fade_Away és dark bit köszönöm a kielégitően bőséges választ....mivel rájöttem h nem játszok annyit mint gondoltam így inkább csendesítem a gépem és várok a gépfrissítéssel egy darabig...Kipróbálok egy passzív procihűtőt és ha jól műxik benevezek egy antec phantomra...Csak a hpc trade árulja vagy máshol is lehet kapni...
''A tisztelet azé ki kiérdemli, s nem azé ki megköveteli'' magam után szabadon -
dokesz007
aktív tag
-
dokesz007
aktív tag
válasz
#18379748 #192 üzenetére
Zalman TNN500A add-on CPU Heatpipe L-set €49.00 (12250 ha €1=250) ezt sikerült kiböngésznem egy holland lapon a ház ott €823 (205750) már csak itt kéne beszerezni valahol!!!Sajnos a VGA-t sehol nem találtam, hamarosan körbeudvarlom a forgalmazókat...Ki tudja h egy 350-400W-os átlagos tápból mennyi hőt kell elvezetnie a venti/knek???
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós kamerák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen autót vegyek?
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Elektromos cigaretta 🔞
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest