Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Közben kipróbáltam, hátha csak én vagyok a hülye, és összekeverem a 60 Hz-et a 72-vel. Szépen beállítottam neki a 640*480-as felbontást. Sőt találtam még egy helyet, ahol állítgatni lehet ezeket, ott is 640*480, restart, és ugyanúgy 800*600-ban voltam.
A Galeonról még nem hallottam, lehet, hogy sz*r az egész. De hogy a Mozilla összeomlik 10 sor css-től. az már durva. Ha meg nem attól omlott össze, akkor még durvább.
Akartam az asztalra egy parancsikont az MC-nek, de nem indult el. Ha ráböktem még egyszer, akkor meg kiírta, hogy összefosta magát a rendszer, be kell zárni a programot. Nem mintha futott volna egy másodpercet is.
Na mindegy, ennyi Linux bőven elég volt nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest